slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαράς: Δεν θα κοπούν o 13ος και o 14ος μισθός

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε από την Θήβα όπου μίλησε σε συγκέντρωση ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη στις εκλογές ενώ δεσμεύθηκε ότι δεν θα κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός.

Βίντεο: Ο Καμμένος ψάχνει προφάσεις για να μείνει στο μνημόνιο!


Δείτε το:

Οι εκλεκτοί του Καρατζαφέρη: Αυτούς θεωρεί άξιους κυβερνήτες της χώρας;








Η υποψηφιότητα της Βάνας Μπάρμπα με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη έχει συζητηθεί πολύ, συνήθως από περιέργεια η λόγω χιούμορ. Όμως υπάρχουν πολύ σοβαρές διαστάσεις στην ...

Γ. Παπαθανασίου: Χαμηλότεροι φόροι για περισσότερα έσοδα και ανάπτυξη

του Γ. Παπαθανασίου
Το σύνολο των εσόδων του Δημοσίου το τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου του 2011 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους διαμορφώθηκε σε 11,921 δισ. ευρώ. Κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2009 ήταν 12,413 δισ. ευρώ. Δηλαδή, η κυβέρνηση αφού αύξησε τον ΦΠΑ (δύο φορές), τους φόρους στα εισοδήματα, στην ακίνητη περιουσία, στα καύσιμα, στον ....

Την Τήνο και την Άνδρο επισκέφθηκε ο υπ.βουλευτής Κυκλάδων με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μάριος Βουτσίνος.

marios
Την Τήνο και την Άνδρο επισκέφθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μάριος Βουτσίνος.

Κατά την παραμονή του στα δύο νησιά, είχε αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τοπικών αρχών, αλλά κυρίως με τον απλό κόσμο. Συναντήθηκε με πολίτες κάθε ηλικίας. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, εξέφραζαν τη συσσωρευμένη αγανάκτησή τους για τις πολιτικές του Μνημονίου, αλλά και για το ψέμα και την κοροϊδία που έχουν εισπράξει.

«Από τις συναντήσεις που είχα στα δύο νησιά, έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου η περίπτωση ενός νέου παιδιού από την Άνδρο, ο οποίος σε λίγες ημέρες φεύγει μετανάστης στο Μόναχο, γιατί δε βρίσκει δουλειά στο νησί του. Δυστυχώς, τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν σε όλα τα νησιά του νομού μας, με τους νέους να εγκαταλείπουν τον τόπο τους», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι: «το παρήγορο είναι ότι ο κόσμος, όχι απλά βλέπει με συμπάθεια τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» , αλλά καθημερινά, όλο και περισσότεροι έρχονται μαζί μας. Η φωνή μας μεγαλώνει συνεχώς. Και το πιο σημαντικό είναι, ότι δεν έρχονται μαζί μας από αντίδραση, αλλά γιατί πιστεύουν ότι είμαστε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, απέναντι στη λαίλαπα του Μνημονιού και στις αδιέξοδες πολιτικές».

Α.ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"

του Απόστολου Γ. Ανδρεουλάκου


Μέτρα για την κοινωνική προστασία κατά τη διάρκεια της κρίσης μας υποσχέθηκε ο κ. Βενιζέλος, μέτρα τα οποία χαρακτήρισε ως «δεσμεύσεις -συγκεκριμένες, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες- για την κοινωνική προστασία κατά τη διάρκεια της κρίσης, έτσι ώστε κανείς Έλληνας να μη νιώθει μοναχικός και εγκαταλελειμμένος υπό συνθήκες κρίσης».
Ζήλωσε την δόξα του Προέδρου Ομπάμα ο κ. Βενιζέλος και υπόσχεται προεκλογικά στους Έλληνες «καθολική υγειονομική προστασία». Μα, δεν είχαμε πάντοτε οι Έλληνες καθολική υγειονομική προστασία και μάλιστα υποχρεωτική; Μήπως ζούμε σε αγγλοσαξονική χώρα και δεν το ξέρουμε; Όχι βέβαια, διότι όλοι οι Έλληνες απολαύαμε της υποχρεωτικής κοινωνικής ασφάλισης, πληρώνοντας τις εισφορές μας στα ασφαλιστικά ταμεία, μέχρι να έλθει η καταστροφική διετία του ΠΑΣΟΚ, που αποσάρθρωσε το κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα, διέλυσε την αγορά εργασίας και κατέστησε μακροχρόνια ανέργους 1.000.000 Έλληνες. Έτσι, σήμερα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να είναι άνεργα όλα τα ικανά για εργασία μέλη μιας οικογένειας.

Για πρώτη φορά εδώ και πολλές δεκαετίες, μεγάλη μερίδα του πληθυσμού κινδυνεύει να μείνει χωρίς υγειονομική προστασία, επειδή δεν μπορεί πλέον να συμπληρώσει τα ελάχιστα απαιτούμενα ένσημα για να την εξασφαλίσει. Έτσι η κοινωνική ασφάλιση του εργαζομένου Έλληνα, μετατρέπεται σε κοινωνική πρόνοια του φτωχού, ο οποίος δεν έχει πού την κεφαλή κλίναι.

Την κατάντια αυτή ο κ. Βενιζέλος μας την παρουσιάζει περήφανα ως μία από τις πέντε «δεσμεύσεις» του «για την κοινωνική προστασία». Η ανεργία αυτή ούτε τυχαία προκλήθηκε, ούτε αναπόφευκτη ήταν. Εκτός από την άγρια φορολογία, που γονάτισε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, η πρωτόγνωρη αυτή ανεργία ήταν και το αποτέλεσμα της πλήρους απορρύθμισης της εργατικής νομοθεσίας, η οποία συντελέσθηκε συστηματικά καθ' όλη την διετία της πασοκικής διακυβέρνησης.

Έτσι με το πρώτο μνημόνιο και την νομοθεσία, που το εφήρμοσε, αυξήθηκε ο αριθμός και το ποσοστό των επιτρεπομένων απολύσεων που δεν υπάγονται στη διαδικασία των ομαδικών απολύσεων, μειώθηκε ο χρόνος προειδοποιήσεως σε περίπτωση απόλυσης, με σκοπό να μειωθεί η αποζημίωση απολύσεως στο μισό, στις συμβάσεις μάλιστα εργασίας αορίστου χρόνου αυξήθηκε από 2 σε 12 μήνες η περίοδος, κατά την οποία επιτρέπεται η καταγγελία, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς αποζημίωση, ενώ αυξήθηκε από 2 σε 3 έτη η επιτρεπόμενη διάρκεια των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και διευρύνθηκε ο χρόνος της επιτρεπόμενης «ενοικιαζόμενης εργασίας». Με τον ίδιο νόμο επεκτάθηκε η εκ περιτροπής απασχόληση που εισάγει μονομερώς ο εργοδότης σε 9 μήνες το έτος.

Κατά τα λοιπά μας υπόσχεται κοινωνικά παντοπωλεία, ανοιχτά κέντρα ημερήσιας υποδοχής αστέγων, δομές παροχής συσσιτίων, υπνωτήρια, τράπεζες χρόνου για εθελοντισμό, γραφεία διαμεσολάβησης, κοινωνικά φαρμακεία και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες. Κε Βενιζέλε, εργασία θέλουν οι νέοι όχι φιλανθρωπία!!

Τέλος, πώς θα στελεχώσει ο κ. Βενιζέλος τα νέα προγράμματα, όπως το νέο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και τις λοιπές 300 νέες δομές που υπόσχεται, υποσχόμενος 6.500 νέες θέσεις εργασίας, όταν σήμερα ισχύει η αναλογία 1 προς 5; Με συμβασιούχους, τους οποίους εν συνεχεία θ' απολύσει, όπως απέλυσε τους συμβασιούχους των ΚΕΠ το 2009 ο κ. Ραγκούσης; Αυτό το μέλλον ονειρεύεται ή μάλλον απεργάζεται για τους νέους μας ο κ. Βενιζέλος;

Σαμαράς: Αλλαγή στο Μνημόνιο υπέρ των αδυνάτων



Το σχέδιό του για τις πρώτες 100 μέρες της νέας κυβέρνησης, το οποίο αποτυπώνεται στο τρίπτυχο «ανάκαμψη, ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή», παρουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του που δημοσιεύει αύριο ο “Τύπος της Κυριακής”.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δίνει έμφαση στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για να ξαναστηθεί στα πόδια της η μεσαία τάξη, εξαγγέλλει φορολογική αμνήστευση για επιστροφή καταθέσεων και δεσμεύεται ότι δεν θα καταργηθούν ο 13ος και ο 14ος μισθός, καθώς επίσης και ότι δεν θα μειωθούν άλλο οι συντάξεις......................................................................

Αβάντα Καραμανλή στον Σαμαρά



Πιο έντονη από ποτέ είναι η φημολογία στη Λ. Συγγρού ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής θα ανέβουν μαζί στο μπαλκόνι των προεκλογικών συγκεντρώσεων της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Δεν είναι δεδομένο ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα θελήσει να μιλήσει αυτές τις ημέρες, πάντως αν κριθεί απαραίτητο για την αυτοδυναμία της ΝΔ θα το κάνει.
Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο, λένε πως ο κ. Καραμανλής έχει αποφασίσει να μπει στο “κάδρο” με τον διάδοχο του γιατί πιστεύει ότι έτσι θα δημιουργήσει μεγαλύτερη συσπείρωση στη Νεοδημοκρατική βάση

Ο δρόμος είναι ένας...



Μην μασάτε με τις δημοσκοπήσεις.
Τα ΜΜΕ και οι δημοσκόποι από το φθινόπωρο του 2008 με οργανωμένες κινήσεις έπεισαν τους δεξιούς ψηφοφόρους να μην πάνε στην κάλπη τον Οκτώβριο του 2009 με τα γνωστά αποτελέσματα.
Αν οι δεξιοί δεν είχαν μασήσει, σήμερα η ΝΔ θα ....

Ο Σύνδεσμος Πολύτεκνων Νάξου, ευχαριστούν τον Αντ. Σαμαρά.





ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΑΞΟΥ
Αξιότιμο
Πρόεδρο της Ν.Δ.
Κ. Αντώνιο Σαμαρά


Αξιότιμε Κ. Πρόεδρε


Με χαρά ακούμε τις προγραμματικές εξαγγελίες σας για μας τους Πολύτεκνους. Δυστυχώς η πολιτεία τα τελευταία χρόνια δεν μας έχει προστατεύσει όπως θα έπρεπε από τη δίνη της κρίσης. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μας να αποτελούμε κόκκινη γραμμή σε κάθε περικοπή και κάθε μείωση των εισοδημάτων μας για κάθε πολιτικό και κάθε πολιτική.........

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Υπ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ελπίδα και Αξιοπιστία
για τις Κυκλάδες
Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 18.30 στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, Λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα.

Δείτε ζωντανά στις 20:00 την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Θήβα

Κατερίνα Μονογυιού:«Με θαρραλέες πολιτικές αποφάσεις θα προχωρήσουμε μπροστά»

Επίσκεψη στη Σύρο
Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κατερίνα Μονογυιού ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη επίσκεψή της  στη Σύρο.
Η υποψήφια βουλευτής  είχε συναντήσεις με φορείς, κομματικά στελέχη και πολίτες του νησιού μιλώντας για τα προβλήματα και θέματα που απασχολούν όλους μας.
Με αφορμή την επίσκεψη η κ. Μονογυιού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Kαληνύχτα σας Έλληνες!!!



Την δεκαετία του `70 τη θυμάμαι σαν χθες. Κυκλοφορούσαν παντού τα Fiat 127, τα Zastava, και οι μηχανές Floretta. Οι σπορτίφ τύποι είχαν Autobianchi Abarth (με 70 άλογα παρακαλώ), και οι σώφρονες Austin Morris Allegro! Το σάντουιτς με γύρο κόστιζε 3 δραχμές, με σουτζουκάκι 2, και το λεωφορείο μία δραχμή (με πάσο 50 λεπτά). Αν έδινες εικοσάρικο, ο εισπράκτορας ή ο σουβλατζής σε.....

Προσκαλούνται τα μέλη οι φίλους του συλλόγου ο ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ για καθαρισμό και ασβέστωμα του μονοπατιού του Αγίου Γεωργίου Μελάνων,


Την Κυριακή 22-04 στις 11:30π.μ προσκαλούμε τα μέλη
  και τους φίλους του συλλόγου
στον βυζαντινό ναό αγίου Γεωργίου   Μελάνων, για τον καθαρισμό και το ασβέστωμα του μονοπατιού και του περιβάλλοντα  χώρου του ναού .Για όσους δεν έχετε επισκεφτεί την περιοχή είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους καταρράκτες και την ρεματιά με τις πεταλούδες .

Δεύτερο φιάσκο μέσα σε λίγες μέρες για το ΠΑΣΟΚ στην Άρτα!

Απίστευτο φιάσκο!
Δεύτερο φιάσκο μέσα σε λίγες ημέρες για το ΠΑΣΟΚ Άρτα. Πέρασαν δέκα περίπου ημέρες από την στιγμή που η κ. Χριστίνα Σπάκα έκανε γνωστό ότι δεν είχε αποδεχθεί τη θέση της υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο όπως επίσημα είχε ανακοινωθεί και το ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλαμβάνεται.

Χθες αργά το βράδυ το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωνε την υποψηφιότητα της Αγγελικής Ρούκη, η οποία εργάζεται στην Αθήνα και σήμερα το πρωί η ίδια διέψευδε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε.
Τα πιο έμπειρα στελέχη του κόμματος στην περιοχή κάνουν λόγο για.....

Μηταράκης: πρώτα το δημόσιο συμφέρον και μετά οι τράπεζες

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Νότης Μηταράκης μιλώντας για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ πήρε ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα  λέγοντας ότι «Αν οι ιδιώτες βάλουν φρέσκο χρήμα έχει καλώς, αν όχι οι τράπεζες θα κρατικοποιηθούν». Ο Νότης Μηταράκης αν και προέρχεται από τον τραπεζικό χώρο είπε τα πράγματα με το όνομα τους τονίζοντας ότι «στην διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης προέχει το δημόσιο συμφέρον» Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί, αλλά επεκτάθηκε και στο θέμα των δανείων, προτρέποντας τις τράπεζες να εντείνουν τις διαδικασίες για τις ρυθμίσεις, υπογραμμίζοντας πως οι δόσεις δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το 30%, των εισοδημάτων των δανειοληπτών.

Καταδικάζει την επίθεση κατά του Π. Ευθυμίου η ΝΔ

Την επίθεση κατά του Π. Ευθυμίου καταδίκασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, ζητώντας να ερευνηθεί το περιστατικό, προκειμένου να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

«Είναι ημέρα μνήμης μιας μαύρης επετείου. Και, δυστυχώς, κάποιοι θέλησαν να την επαναφέρουν στη μνήμη μας. Οι κουκουλοφόροι και οι νοσταλγοί του Χίτλερ είναι ντροπή για όλους μας. Είναι στίγμα για τη Δημοκρατία. Και οι Έλληνες το γνωρίζουν. Θα συντρίψουν τους νοσταλγούς νοσηρών εποχών που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε τραγωδίες », ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.


Βρέθηκαν τα "κλεμμένα" έγγραφα από το αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου - Ποια η εμπλοκή του αδελφού της Β.Σταμάτη

- Ο ίδιος ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει την κλοπή των εγγράφων αυτών
- Που τα βρήκαν οι διωκτικές αρχές και τι λέει το εισαγγελικό πόρισμα
- Με ψευδώνυμο υπέγραφε ο αδελφός της συζύγου του Άκη
- Σαχπατζίδης: «Δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Τσοχατζόπουλο»

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου.
Τα στοιχεία αυτά "καίνε" για άλλη μια φορά των πρώην υπουργό ενώ μπλέκουν όπως λέει και το εισαγγελικό πόρισμα τόσο την σύζυγο του πρώην υπουργού όσο και τον αδελφό της.

Πριν από καιρό ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε δηλώσει μια περίεργη κλοπή – εξαφάνιση ενός προσωπικού του αρχείου με έγγραφα μάλιστα εθνικής ασφάλειας καθώς και άλλα πολλά στοιχεία. Όμως όπως αποκαλύπτει το εισαγγελικό πόρισμα τα έγγραφα αυτά και τα στοιχεία φαίνεται πως δεν είχαν...κλαπεί. Το αρχείο αυτό βρέθηκε στα γραφεία του υπουργού στην Κυψέλη και αφορούν την off shore εταιρεία και μετά από τον έλεγχο της εισαγγελίας μέσα σε αυτά υπάρχουν έγγραφα εθνικής ασφάλειας αλλά και τιμολόγια.

Σύμφωνα λοιπόν με το εισαγγελικό πόρισμα:
"Το γεγονός ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος τηρούσε στο προσωπικό του αρχείο, τραπεζικά έγραφα, κάποια από αυτά μάλιστα ήταν πρωτότυπα, που αφορούσαν λογαριασμούς του Νικόλαου Ζήγρα ή των εταιρειών που αυτός εκπροσωπούσε, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τελευταίος διαχειριζόταν τους λογαριασμούς, κατ' εντολή του πρώην υπουργού".

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα πως γίνεται ο πρώην υπουργός να μην γνώριζε τι έκανε ο Νικόλαος Ζήγρας, όπως ο ίδιος τουλάχιστον ισχυρίστηκε στην απολογία του;

Μάλιστα μέσα στο αρχείο υπάρχουν ξεκάθαρα λογαριασμοί των εταιριών καθώς και συμφωνητικά.

Στο εισαγγελικό πόρισμα όμως φαίνεται και η εμπλοκή του αδελφού της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Παναγιώτη Σταμάτη, ο οποίος για να μην γίνεται αντιληπτός υπέγραφε με ψευδώνυμο χρησιμοποιώντας το επώνυμο της πρώην συζύγου του.

"Στην πλειονότητα των αποδεικτικών ως ονοματεπώνυμο καταθέτη αναφέρεται "Παναγιώτης Παπαλιάκος". Προφανώς τα στοιχεία αυτά (ανύπαρκτου προσώπου) χρησιμοποιούσε ο Παναγιώτης Σταμάτης – Παπαλιάκου είναι το επώνυμο της πρώην συζύγου του – προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτή η πραγματική του ταυτότητα λόγω της σχέσης του με την Βασιλική Σταμάτη", γράφει το εισαγγελικό πόρισμα.

Ακόμη στο πόρισμα αναφέρεται πως η Βασιλική Σταμάτη είχε λογαριασμό σε τράπεζα στην οποία όλες οι αποδείξεις πήγαιναν σε σπίτι στην Αργυρούπολη το οποίο είχε δηλώσει ως κατοικίας της. Όμως στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε ο αδελφός της Παναγιώτης.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ακόμη πιο συνταρακτικά στοιχεία από τις εισαγγελικές αρχές.

Σαχπατζίδης: «Δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Τσοχατζόπουλο»

Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, που του αποδόθηκαν, ο επιχειρηματίας Γ. Σαπχατζίδης, με το απολογητικό του υπόμνημα στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, που αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα».

Όπως τονίζει, μάλιστα, ο συγκατηγορούμενός του πρώην υπουργός «δεν θα είχε κανένα λόγο να τον ενημερώσει για τις επιλήψιμες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται». Τα κυριότερα μέρη της απολογίας του έχουν ως εξής:

«Από τους συγκατηγορουμένούς μου δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα, πλην του Γ. Ζήγρα (σσ. πρόκειται για τον Ν. Ζήγρα, εξάδελφο του πρώην υπουργού). Τον Γ. Ζήγρα γνώρισα το έτος 2005, οπότε μου ζητούσε προσκλήσεις για ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΠΑΟΚ.

Αργότερα, το έτος 2006, ενώ βρισκόμουν σε ταξίδι στη Ρωσία με τη σύζυγό μου, ο Γ. Ζήγρας μου τηλεφώνησε και με συνάντησε προκειμένου να διερευνήσει, αν μπορώ να τον φέρω σε επαφή με επιχειρήσεις εμπορίας ξυλείας, καθόσον, όπως μου είπε, εκπροσωπούσε μεγάλη γερμανική επιχείρηση με το αντικείμενο αυτό. Εγώ από την πλευρά μου ενδιαφέρθηκα να γίνω μεσολαβητής και τον έφερα σε επαφή με επιχείρηση ξυλείας που λειτουργούσε στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης.

Κατά την επιστροφή μας από τη Ρωσία προς τη Θεσσαλονίκη συνταξιδέψαμε με τον Γ. Ζήγρα και την τότε σύζυγό του, και από λόγους κοινωνικής αβρότητας τους προσκάλεσα στο σπίτι μου στην Κατερίνη, όπου λίγες ημέρες αργότερα ήλθαν για φαγητό. Η επόμενη επαφή μας έγινε λίγες ημέρες αργότερα στην Αθήνα, οπότε όμως διαπιστώθηκε ότι δεν θα πραγματοποιείτο η συναλλαγή για την ξυλεία που επιδιώκαμε. Έκτοτε δεν τον έχω ξανασυναντήσει ποτέ.

Θέλω να επισημάνω, ότι όταν για πρώτη φορά διάβασα στον Τύπο, ότι το όνομά του συνδέεται με την εταιρία TORCASO, επανειλημμένα προσπάθησα να έλθω σε επαφή μαζί του τηλεφωνικά, προκειμένου να ζητήσω διευκρινίσεις, αλλά εκείνος δεν απάντησε σε καμία από τις κλήσεις μου.

Η επόμενη φορά που τον ξαναείδα, ήταν μετά τη σύλληψή μας στο πλαίσιο της ένδικης υποθέσεως. Πρέπει επίσης να τονίσω, ότι η αναφορά της πρώην συζύγου του Γ. Ζήγρα σε πολλά ραντεβού μεταξύ εμού και του Γ. Ζήγρα στην Αθήνα, που κατ' αυτήν ακολούθησαν την επιστροφή μας από τη Ρωσία, ελέγχεται ως ανακριβής. Διότι, αν μη τι άλλο, η ίδια καταθέτει ότι από έτος 2003 και μετά δεν συναντιόταν με τον Γ. Ζήγρα, παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα και τον Ιούλιο του 2006 χώρισαν οριστικά, πράγμα που αποκλείει να γνώριζε αυτή τα επαγγελματικά ραντεβού του συζύγου της κατά το έτος 2006».

«Ο Ακης Τσοχατζόπουλος είναι γνωστός μου κοινωνικά»

«Τον Ακη Τσοχατζόπουλο δεν τον έχω συναντήσει παρά μόνο στο πλαίσιο κοινωνικών εκδηλώσεων και εντός ευρέως κύκλου παριστάμενων προσώπων και μάλιστα χωρίς εγώ να έχω επιδιώξει την παρουσία του Α. Τσοχατζόπουλου στις εκδηλώσεις αυτές. Είμαι βέβαιος ότι την έλλειψη κάθε επαφής μεταξύ εμού και του Α. Τσοχατζόπουλου μπορούν να επιβεβαιώσουν όλα τα πρόσωπα του περίγυρου του Α. Τσοχατζόπουλου τόσο από τα κατά καιρούς υπουργικά γραφεία του, όσο και από το ιδιωτικό του πολιτικό γραφείο. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα αυτά τα πρόσωπα, αν ερωτηθούν, θα επιβεβαιώσουν ότι ουδέποτε τον επισκέφθηκα (ως υπουργό ή μεταγενέστερα) και ότι ουδέποτε συναντηθήκαμε.

Ένας πολύ σοβαρός λόγος που εμπόδιζε την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ εμού και του Α. Τσοχατζόπουλου ήταν ότι εγώ όχι μόνο δεν τον υποστήριζα πολιτικά, αλλά αντίθετα υποστήριζα τον Ν. Ακριτίδη, δηλαδή πολιτευτή του ίδιου πολιτικού κόμματος (ΠαΣοΚ) στην ίδια εκλογική περιφέρεια (Α' Θεσσαλονίκης), πράγμα που με καθιστούσε κατ' ουσία πολιτικό αντίπαλο του Α. Τσοχατζόπουλου.

Ουδεμία απολύτως ανάμιξη είχα στη σύσταση και τη διαχείριση των εξωχωρίων εταιριών που αναφέρονται στο κατηγορητήριο. Οι εταιρίες αυτές, πλην της TORCASO, μου είναι και απολύτως άγνωστες. Για πρώτο φορά άκουσα για τις εταιρίες αυτές από δημοσιεύματα του Τύπου. Τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη σύσταση των ίδιων εταιριών προκύπτουν από τα υπάρχοντα στη δικογραφία σχετικά επίσημα έγγραφα, και - φυσικά - ουδόλως προκύπτει δική μου ανάμιξη.



newsit.gr 

Η Χρυσή Αυγή διαφημίζει τον … Πέτρο Ευθυμίου! και Πασόκ


Μέχρι και τους… Απριλιανούς και τα σταγονίδια, κατάφερε να αναστήσει η πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Δε μας έφταναν οι σωτήρες εξ αριστερών τώρα έχουμε και τους Χρυσαυγίτες να κάνουν πλάκα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και να παίρνουν λίγα λεπτά διασημότητας στα κανάλια.Αυτό κατάφεραν ορισμένοι Χρυσαυγίτες που έκαναν συγκέντρωση υπέρ του καθεστώτος της 21ης Απριλίου στο Μαρούσι. Μόλις έμαθαν ότι ο Πέτρος Ευθυμίου μιλούσε σε καφετέρια της περιοχής, αποφάσισαν να πάρουν λίγη από τη δόξα των χουντικών. Πέταξαν νερά, καφέδες στους .....

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 22.04.12, CIAO CAFE, ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΑΦΙΣΑ.jpg

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) ΝΑΞΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΝΩΛΗ ΙΣΙΓΩΝΗ-ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΗΝΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΣΤΟ CIAO CAFE ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ


ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 :Όλα τα ψηφοδέλτια των Κομμάτων στις Κυκλάδες και σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.


ND_SHMAA
Αναλυτικότερα υποψήφιοι θα είναι:

Γιάννης Βρούτσης (βουλευτής από το 2007)
Γιώργος Βακόνδιος (οικνομολόγος – διαφημιστής)
Χρήστος Καφτηράνης (εκπαιδευτικός, υποψήφιος βουλευτής 2009)
Κατερίνα Μονογυιού (επιχειρηματίας, μέλος Δημοτικής Κοινότητας Μυκόνου)
Ράνια Ταουσάνη (μαία - πρόεδρος Τ.Ε. ΝΔ Άνδρου)
 Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
 Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΝΤΟΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ...!!!



ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ «ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ» ΚΑΝΟΥΝ... ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!
Εμπλοκή σημειώθηκε με την υποψηφιότητα του Ναυάρχου Ιωάννη Θεοφανίδη στο ψηφοδέλτιο του Καμμένου.
Ο Ναύαρχος ήθελε να εκτεθεί στην Β! Αθηνών και να δοκιμασθεί με την ψήφο τού κόσμου...
Ο Καμμένος τον έρριξε, καί φοβούμενος μήπως εκλεγεί δεν τον έβαλε στον συνδυασμό.
Αντ' αυτού και προκειμένου να του «χρυσώσει το χάπι», τον έβαλε 6ο στο....

Ολόκληρη η ανθρωπότητα περιμένει να δει τι θα κάνει το πειραματόζωο «Έλληνας» στις 6 Μαϊου!!!

Από το πουθενά και πάλι οι Έλληνες στην ατμομηχανή της ιστορίας. 
Μπορεί οι γαλλικές εκλογές να είναι σημαντικές σε ότι αφορά τους συσχετισμούς δυνάμεων μέσα στην ΕΕ, αλλά εκείνο που κάνει ολόκληρη την ανθρωπότητα και κυρίως την ΕΕ να κρατά την αναπνοή της  είναι οι ελληνικές εκλογές. Ναι, όσο και αν φαίνεται παράξενο, οι ελληνικές εκλογές, που άλλοτε περνούσαν απαρατήρητες, αυτή τη φορά αποτελούν κατ’ αρχήν, τον σημαντικότερο παράγοντα....

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας - Υποψήφιοι Κυκλάδων

pairates

Συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας στις Κυκλάδες, το οποίο περιλαμβάνει τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές:
  1. Ζολώτας Ευστράτιος του Χαράλαμπου, Μηχανολόγος Μηχανικός
  2. Κατσίρης Διαμαντής του Παναγιώτη, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  3. Κεχαγιόγλου Χρυσούλα του Σεραφείμ, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς έμμισθους μηχανισμούς, γεννημένο μόλις στις 10/2/2012 καταφέρνει να συμμετάσχει στις εκλογές σε 31 περιφέρειες (80% του πληθυσμού της χώρας). Οι Πειρατές ήρθαν για να μείνουν και οι πιέσεις που ασκήθηκαν μέχρι την τελευταία στιγμή για να παραιτηθούν υποψήφιοι μας, δείχνουν ότι το σύστημα φοβάται.

Η μετάλλαξη του Καμένου σε συνοδοιπόρο του ΠΑΣΟΚ του Τσίπρα και του indymedia


Υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με τον Πάνο Καμμένο θα είναι ο ΠΑΣΟΚoς πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Νίκος Μαρκάτος!! Το μελανό σημείο της πορείας του κυρίου Μαρκάτου δεν είναι μόνο ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2004 (στην ιστοσελίδα του μάλιστα www.markatos.gr εξακολουθεί να εμφανίζεται ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, καθώς προφανώς δεν έχει ενημερωθεί ακόμα).Γνωστός ο κ. Μαρκάτος ως ο πρύτανης με την Πόρσε, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον… αρχηγό του, κ. Καμμένο, για τις θέσεις του και την εν γένει στάση του σχετικά με τη δράση των αναρχικών μέσα στο Πολυτεχνείο. Επί των ημερών του ως πρύτανης, αλλά και αργότερα, οι αναρχικές οργανώσεις δρούσαν ανεξέλεγκτες στήνοντας το indymedia και άλλα σάιτ που μόνο…

“Φάτε κουτόχορτο και ψηφίστε εκδοχές του ΠΑΣΟΚ”


 

Σ’ αυτές τις εκλογές, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κανένας δισταγμός, καμία αμφιβολία, κανένα δίλημμα. Μία είναι η επιλογή. Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ! Αυτοί είμαστε, αυτό θέλουμε, αυτό μας αξίζει.
Κάναμε το ΓΑΠ πρωθυπουργό. Τον βλέπαμε. Τον ακούγαμε. Τον ξέραμε. Κι ο πιο καλόπιστος, έβλεπε το διανοητικό του έλλειμμα, καταλάβαινε ότι δεν μιλάει καν ελληνικά. Κι όμως του επιτρέψαμε να κυβερνήσει, να μας οδηγήσει βάσει σχεδίου στην εξαθλίωση και μπορεί ακόμη, μαζί με το υπόλοιπο της οικογένειας Κέννεντυ αλά ελληνικά, να ζει και να κινείται στην Ελλάδα που μισεί, στην Ελλάδα που κατέστρεψε και να παραδίδει και μαθήματα δημοκρατίας!
Οι υπουργοί που διαχειρίστηκαν το σχέδιο, χωρίς ίχνος ντροπής, αντί να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, διεκδικούν και πάλι την ψήφο μας, υπερασπιζόμενοι το έργο(!) τους, λες και ήταν απλοί θεατές τόσα χρόνια που ο Άκης έκανε μπίζνες, λες και δεν ήταν αυτοί που εναλλάσσονταν στους υπουργικούς θώκους τα τελευταία δύο χρόνια. Είτε είναι ηλίθιοι, είτε ξέρουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Προεξάρχων ο… «ευφυέστερος». Ο άνθρωπος στο πρόσωπο του οποίου συναντώνται κι εκφράζονται με τον πληρέστερο τρόπο η αλαζονεία, η βουλιμία και η αερολογία. Πιστεύει ότι γεννήθηκε για να κυβερνήσει και βαυκαλίζεται, μέσα στην ψευδαίσθηση μεγαλείου που τον διακατέχει, ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρει τη χώρα στα άξια χέρια του, ελπίζοντας (ηή ξέροντας) ότι θα ξεχαστούν τα ως τώρα πεπραγμένα του.
Η αριστερά, δεκανίκι του συστήματος ως τώρα, προσπαθεί να καρπωθεί μερίδιο του χάους, στη δημιουργία του οποίου είναι συμμέτοχη και συνένοχη. Ελπίζει ότι οι σκελετοί της είναι καλά κρυμμένοι στο ντουλάπι, περιορίζεται σε κριτική, οι αστείες προτάσεις της για το τι πρέπει να συμβεί, αποσιωπώνται και προσβλέπει σε τι; Σε αναβίωση του Σταλινισμού ή κάποιας παραλλαγής του. Ούτε τη ρητορική της δεν αλλάζει. Ακόμα για δύο μεγάλα κόμματα μιλάει. Ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ένα κόμμα, το ΠΑΣΟΚ και το κακέκτυπό του, η Ν.Δ.
Το «κακέκτυπο», αφού κατάφερε να αναδείξει μορφές όπως ο Καρατζαφέρης, σε πολιτικούς παράγοντες, επιτρέποντάς τους να ονειρευτούν ακόμη κι αντιπροεδρίες, τώρα πάει να κάνει το ίδιο με τον Καμμένο. Ένα ετερόκλητο συνονθύλευμα κομματαρχών, βαρόνων, μετριοτήτων, αδυνατεί να κατανοήσει και να ακολουθήσει το βηματισμό του αρχηγού του. Κι αντί να παρασυρθεί απ’ αυτόν και να πάρει μαζί του και τη χώρα σε μια πορεία ανάκαμψης κι ανασυγκρότησης, εξελίσσεται σε βαρίδι και χαράζει πορεία προς τον πάτο.
Δεν είμαστε μια κοινωνία σε κατάθλιψη. Είμαστε μια σχιζοφρενής κοινωνία. Μια κοινωνία που δεν πιστεύει σε τίποτα και ψηφίζει μεσσίες με βαριά ονόματα που υπόσχονται μαγικές λύσεις. Ένας λαός που πιστεύει ότι είναι ο «πιο έξυπνος λαός του κόσμου», αλλά καταπίνει αμάσητη την καθημερινή παράσταση που του στήνουν οι ελέγχοντες τα pay rolls με πρωταγωνιστές τα σοβαροφανή παπαγαλάκια απ’ τη μια και τους ψεύτες αχυρανθρώπους απ’ την άλλη. Ένας λαός που έμαθε ότι σχεδιαζόταν η δολοφονία εν ενεργεία πρωθυπουργού κι όχι μόνο δεν αντέδρασε, όχι μόνο επέτρεψε στα ΜΜΕ να θάψουν την υπόθεση, αλλά ακόμα πιστεύει στο ψεύδος που στήθηκε για να παρουσιαστεί ως ανίκανος, κουρασμένος, παραιτημένος τύπος που ενδιαφερόταν μόνο για φαγητό και play station! Αφήνουμε να μας τρομάζουν να μας υποβάλλουν σε συστηματική προπαγάνδα, να μας βρίζουν, να μας κουνάνε το δάχτυλο από τηλεοράσεως, διάφοροι πληρωμένοι απατεώνες και μετά πάμε στο Λαζόπουλο για ψυχανάλυση και διαχείριση θυμού.
Ο Σαμαράς λοιπόν δεν μας πείθει. Φταίει το ότι δικαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις του ως τώρα Φταίει το ότι δεν έταξε θαύματα Φταίει το ότι είναι ο μοναδικός που μοιάζει να έχει σχέδιο. Φταίει το ότι δε βγήκε να λακίσει και να κοροϊδέψει. Στο ανάθεμα λοιπόν! Όμως ας μη χαραμίσουμε την ψήφο μας σε απομιμήσεις, τύπου Αλέξη, Αλέκας, Πάνου. Πάμε κατευθείαν στο πρωτότυπο. Πάμε ΠΑΣΟΚ και Ευάγγελο. Άλλωστε, τι μας λείπει; Πρωθυπουργό έχουμε (Ραιχενμπαχ), πρωθυπουργεύοντα θα βρούμε (αν δεν ευκαιρεί ο Παπαδήμος, θα βρεθεί άλλος τραπεζίτης), κυβερνητικό πρόγραμμα έχουμε (μνημόνια). Γιατί ν’ αλλάξει κάτι; Αφού μας αρέσουν τα παραμύθια και τα ψέματα, ας ψηφίσουμε αυτούς που τα ανακάλυψαν.
Ας κοιταχτούμε λοιπόν στον καθρέφτη, ας ζυγίσουμε σοβαρά τα πράγματα κι αν υπάρχει οποιοδήποτε δίλημμα, αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το τι πρέπει να ψηφίσουμε, ας πάμε να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.
Κι απ’ τη Δευτέρα των εκλογών πάλι στους δρόμους, να βρίζουμε τη Μέρκελ, τους Αμερικάνους, ή όποιον άλλο φταίει για την…ψήφο μας.

Καμμένος: Δοξάζεται κρυπτόμενος

Όλο και λιγοστεύουν οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις του Πάνου Καμμένου όσο πλησιάζουμε στις εκλογές. Παρά την προνομιακή του μεταχείριση από πολλά μέσα ενημέρωσης, επιλέγει να συντονίζει την προεκλογική του εκστρατεία πίσω από την...

Βίντεο: Ομιλία Σαμαρά στην Άρτα

Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε ποιος μας έφερε εδώ...

Ο λόγος τους συμβόλαιο:



Τουριστικός Οδηγός της Νάξου με εφαρμογή σε κινητό τηλέφωνο.


Η Ένωση Ξενοδόχων , ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης " Φιλοξενία" , ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων σε συνεργασία με την εταιρεία Concept Maniax ανακοινώνουν την δημιουργία του Τουριστικού Οδηγού της Νάξου με εφαρμογή σε κινητό τηλέφωνο. Ο επισκέπτης φτάνοντας στη Νάξο θα λαμβάνει μήνυμα στο κινητό του, που θα τον ενημερώνει για την ύπαρξη της εφαρμογής του τουριστικού οδηγού. Ο Τουριστικός Οδηγός θα παρέχει πλήρεις χρηστικές απαραίτητες πληροφορίες για τους επισκέπτες και τους κατοίκους. Θα ενημερώνει για το που μπορεί ο καθένας να βρεί οτιδήποτε και πως θα φτάσει εκεί καθώς και απευθείας κλήση από το κινητό του. Η εφαρμογή αυτή έρχεται να.........

Eντυπωσιακός ο Πανναξιακός

Ο θανατός σου η ζωή μου......

Με το εντυπωσιακό 5-0  ο  Πανναξιακός   συνέτριψε σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου την ΑΕ Κως και έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία. Οι γηπεδούχοι  με ανεβασμένη  ψυχολογία από τα πρόσφατα επιτυχημένα αποτελέσματα και την κατάκτηση του κυπέλλου Κυκλάδων, δεν δυσκολεύτηκαν να  κάμψουν τη αντίσταση των Δωδεκανησίων  οι οποίοι  βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική  θέση(18β)    και  ταξίδεψαν  στη Νάξο για να διεκδικήσουν βαθμούς   που θα τους επιτρέψουν να  κρατήσουν ζωντανές  τις λιγοστές πιθανότητες που  έχουν  για.......

Ανακοίνωση του Συμβ. Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας Γιάννη Κορρέ για την προσπάθεια φίμωσής - απαξίωσης των οργάνων της τοπικής διοίκησης


 Έχει  περάσει ενάμισης χρόνος λειτουργίας των Καλλικρατικών Δήμων και φαίνεται πια καθαρά πανελλαδικά πόσο τους ενοχλεί η συμμετοχή των εκλεγμένων με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Έτσι γίνεται προσπάθεια φίμωσής τους ή απαξίωση τελείως των οργάνων της τοπικής διοίκησης παραβαίνοντας τους νόμους που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Αυτό συμβαίνει και με τον πρόεδρο της τοπ. Κοινότητας της Κωμιακής κ. Μπαρδή που έχει απαξιώσει τελείως το τοπ. Συμβούλιο και δρα μεμονωμένα και αυθαίρετα.
Έχει να καλέσει συμβούλιο από τις........