slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία : Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Κατσίπη Μαρία του Αβερκίου





Κατσίπη Μαρία του Αβερκίου
Οικιακά
Καλωσορίζουμε τη Μαρία Κατσίπη στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Η Μαρία ζει με την οικογένεια της στην Περίσσα, είναι παντρεμένη με τον Βάλβη Ζάννε και έχει αφιερώσει τη ζωή της στους τρείς αυτούς σκοπούς: Το σπίτι της, η μόρφωση της κόρης της και τα κοινά του χωριού της είναι τα θέματα που την απασχολούν και για τα οποία αγωνίζεται καθημερινά.
Πάντοτε ενεργός γονέας, υπήρξε πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων Εμπορείου - Περίσσας, ταμίας για 4 χρόνια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Εμπορείου και ταμίας έως και σήμερα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Εμπορείου Θήρας. Μέσα από αυτή την πολυετή ενασχόληση της με τα σχολεία και την εκπαίδευση γνωρίζει καλά τα θέματα που υπάρχουν, τα προβλήματα και τις λύσεις τους.
Υπηρέτησε την τοπική παράδοση μέσα από τις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου Θήρας. Από το 2019 είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Εμπορείου Θήρας με τη Θηραϊκή Πολιτεία.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Μαρία Κατσίπη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Το Action 24 στη Νάξο! Και στο Φιλώτι

 

Η εκπομπή «Action Τώρα» του Action 24 με τον Νίκο Υποφάντη και τη Μιλένα Ηλιοπούλου ολοκλήρωσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με «άρωμα» Νάξου και Αιγαίου!

Συνέντευξη της Κατερίνας Μονογυιού στο Mega και την Ελεονώρα Μελέτη


 

  Με αφορμή την σεξιστική και απαράδεκτη δήλωση του Θάνου Τζήμερου σε βάρος της Σοφίας Ζαχαράκη, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού καταδίκασε τη δήλωση Τζήμερου και στάθηκε δημόσια στο πλευρό της Σοφίας Ζαχαράκη. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει λάβει μια σειρά πρωτοβουλιών για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των γυναικών, με πιο χαρακτηριστική την πρωτοβουλία της για τη μεταρρύθμιση του νομοθετικού πλαισίου της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Νάξου :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



     Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Νάξου, σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών του, θερμότατα ευχαριστεί τον Αντώνη Ε. Χωριανόπουλο, καθώς και την οικογένεια Πέτρου Ι. Ματζάκου και Μαργαρίτας Α. Χωριανοπούλου, που το ενίσχυσαν οικονομικά στη μνήμη του Κώστα Γ. Σιδερή, Προέδρου Εφετών Δ.Δ. ε.τ., για την περαιτέρω βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου.

  

           

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος



Λ.Ν. Θεόφιλος


Διακήρυξη μίσθωσης ακινήτου για το ΚΕΔΑΣΥ Νάξου

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διακηρύττει τη διενέργεια μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση Υπηρεσιών του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Νάξου (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου), καλώντας τους ενδιαφερομένους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με γραπτές προσφορές, εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της Διακήρυξης και μέχρι τις 12/07/2023...
Μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης εικοσαήμερης προθεσμίας, οποιαδήποτε υποβολή προσφοράς θεωρείται εκπρόθεσμη, εκτός εάν πρόκειται για προσφορές που έχουν αποσταλεί ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή εντός της εικοσαήμερης προθεσμίας (γεγονός που πρέπει να αποδεικνύεται με βέβαιη ημερομηνία).

Δήμος Πάρου καλούμε και τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της Minoan Lines


Η πρωτοβουλία της Minoan Lines να προσφέρει αθροιστική έκπτωση τιμής στα δρομολόγιά της για τις Κυκλάδες, έστω κι αν αφορά σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ως Δήμος Πάρου καλούμε και τις υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, προχωρώντας -μάλιστα- σε ακόμη πιο εκτεταμένες εκπτώσεις.