slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νταλάρα: Εταίρος της δημοκρατίας οι τράπεζες. Λαϊκιστές όσοι τις κατηγορούν....

Ως λαϊκιστές χαρακτήρισε όσους κατηγορούν τις τράπεζες, ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα με χθεσινές δηλώσεις του. Οι δηλώσεις του αυτές έγιναν κυρίως εξ αιτίας φραστικών επιθέσεων κατά του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος από τον σοσιαλιστή υποψήφιο Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Ο κ. Νταλάρα, επέκρινε τις προτάσεις για έκτακτη φορολόγηση των πιστωτικών ιδρυμάτων και....

Μια απεραθίτικη απάντηση στην εφημερίδα του ΠΑΣΟΚ Νάξου

Διαβάζοντας την εφημερίδα, που βγάζει ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ στη Νάξο, οι διανοούμενοι, βλέπω μια προσπάθεια να κατηγορηθεί ο Αριστείδης ο Πρωτοπαπαδάκης μέσα από δημοσιεύματα της Αυγής της δεκαετίας του ΄50.
Τίποτα το θετικό δεν βρέθηκε για το μεγάλο Απεραθίτη πολιτικό, όσο καιρό κυκλοφορεί η «εξόρμηση» Νάξου. Δεν έγραψαν για παράδειγμα ότι το λιμάνι, η ύδρευση της Χώρας, το κέντρο πατατόσπορου, ήταν έργα δικά του. Θα τους καταλάβαινα, αν έγραφαν τα καλά που έκαναν στον τόπο μας οι δικοί τους πολιτικοί.
Απ’ τον Ευριπαίο και Μπαρότση μέχρι τους Χατζηαβάτο, Λεβογιάννο, Ανωμερίτες.
 Πιθανά να προσπάθησαν να βρουν κάτι, αλλά εις μάτην. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ δεν υπάρχει για τους δικούς τους.

46 χρόνια μετά το θάνατο του Αριστείδη κι ακόμα τονε φοβούνται κι ακόμα απ΄ ότι φαίνεται τον εβλέπουν στον ύπνο τους.
Θα μου πεις, τι περίμενες απ΄ όλους αυτούς;
Σαν απάντηση θα σας πω μιαν ιστορία.....

Eυχες από το Πολιτιστικ​ό Σύλλογο Μελάνων Νάξου - ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΑΝΩΝ ΝΑΞΟΥ"ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ"
ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
"ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ"

Eορτασμός Ιερού Ναού Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης (κτήμα Λατσού)

   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γνωστοποιείται στο Φιλέορτο κοινό ότι στις 17-04-2012 εορτάζει ο Ιερός Ναός, Αγίου Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης (κτήμα Λατσού), στο Μπαούζι Αγιασσού.
Το πρόγραμμα των ακολουθιών είναι:
Λαμπροδευτέρα 16-04, στις 07:00 μ.μ. θα ψαλλεί ο πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.
Λαμπροτρίτη 17-04, στις 07:30 όρθρος, 08:45 Θεία Λειτουργία.
Μετά τη Θεία Λειτουργία Λιτάνευσης Εικόνων και......

Άρχισε η αποδόμηση του Γιωργάκη …

Πολύ… νωρίτερα ξεκίνησε η αποδόμηση Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ως… απάντηση στο σύνθημα της Ν.Δ. «Τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος»… Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, χαρακτήρισε ως εσφαλμένες προεκλογικές υποσχέσεις που δημιούργησαν «φρούδες ελπίδες» το σύνθημα του πρώην πρωθυπουργού «λεφτά υπάρχουν» ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως να έπρεπε να κινηθεί γρηγορότερα.
Πάντως, επισήμανε ότι η μεγάλη ευθύνη ανήκει στην.....

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ

  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Σωματείου “Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου” (Μπάσκετ – Βόλλεϋ) καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 06 Μαΐου 2012 και ώρα 11.00 με θέματα ημερησίας διάταξης:
α) τον απολογισμό πεπραγμένων του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου
β) την έγκριση του ισολογισμού για τη χρήση 2011-2012 και
γ) τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Τόπος διεξαγωγής θα είναι η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας. Σε περίπτωση μη απαρτίας (λιγότεροι του 1/3 των ταμειακώς εν τάξει μελών) η συνέλευση θα γίνει την........

Tο νέο βιβλίο του κ. Γ. Ανωμερίτη με τίτλο “ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΙΓΙΛΛΙΑ προς τα Αγιονήσια των ΚΥΚΛΑΔΩΝ”.

   
Σ΄ ένα καλαίσθητο βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ το έβδομο βιβλίο με κυκλαδικά θέματα του Γιώργου Ανωμερίτη με τον τίτλο “Πατριαρχικά Σιγίλλια για τα Αγιονήσια των Κυκλάδων (1553 – 1821)”.

Το βιβλίο μετά τα εισαγωγικά του μέρη για τα Σιγίλλια, την Εκκλησία στις Κυκλάδες και το Δουκάτο του Αρχιπελάγους επιχειρεί μέσα από έναν τεκμηριωμένο σχολιασμό να διερευνήσει κάποια από τα σημαντικά θέματα, τα οποία η Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης έθετε ή επέλυε, κατά την περίοδο εκείνη.

Ο Γιώργος Ανωμερίτης ήδη από το προηγούμενο ιστορικό του λεύκωμα “Μοναστήρια των Κυκλάδων με πατριαρχικά σταυροπηγιακά σιγίλλια”, είχε παρουσιάσει, χωρίς όμως σχολιασμό, 131 εξ΄ αυτών. Στο νέο του βιβλίο συνέλεξε και παρουσιάζει Πίνακα 214 πατριαρχικών σιγιλλίων γραμμάτων, εκ των οποίων μεταγράφει (α) τα κείμενα 35 σιγιλλίων, τα οποία βρίσκονται στο Αρχειοφυλακείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου εν πρωτοτύπω και (β) τα κείμενα 30 σιγιλλίων από άλλες πηγές, τα οποία επελέγησαν μεταξύ των 214, επειδή εμπεριέχουν θέματα, τα οποία θίγονται στο μέρος του γενικού σχολιασμού.

Όπως καταγράφει στον Πρόλογο του, η Εκκλησία των Κυκλάδων διαλύθηκε μετά το 1207 από την Ενετοκρατία, για να επαναλειτουργήσει 350 χρόνια αργότερα το 1553 με την ίδρυση Εξαρχιών και Μητροπόλεων υπό το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Αυτή η φροντίδα της Μεγάλης Εκκλησίας για την Κυκλαδική Εκκλησία, η οποία λειτουργούσε υπό το διπλό τούρκικο και φράγκικο καθεστώς από το 1553 έως το 1821, αναδεικνύεται μέσα από τα κείμενα των πατριαρχικών σιγιλλίων γραμμάτων.

Στο βιβλίο αυτό σχολιάζονται θέματα, όπως το θέμα της αρρενογονίας στη διαδοχή κτητόρων εκκλησιών και μοναστηριών, η απαγόρευση δανεισμού με τόκο από μοναστήρια σε χριστιανούς, η επιβολή κανόνων διαφάνειας και δημοκρατικής λειτουργίας στα κοινοβιακά μοναστήρια, η υποβοήθηση της δημιουργίας σχολείων στις υπόδουλες περιοχές μέσω της περιουσίας μοναστηριών, η προστασία και ενθάρρυνση των κτητόρων στην αναστήλωση των μοναστηριών κ.α. Η θεματολογία αυτή συνοδεύεται από φωτογραφική απεικόνιση των πρωτότυπων κειμένων των σιγιλλίων επιστολών και από μεταγραμμένο κείμενο.

Ο κομπλεξικός αντικαραμαλικός επιτέλους εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο να γίνει γραφείο τύπου του δύοντος αποκόμματος

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος θα τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ με απόφαση του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη.
Επίσης, ο κ. Κύρτσος...

Πασχαλινές ευχές σεβασμιώτατου μητροπολίτη Παροναξίας

   

Ο. Κεφαλογιάννη: "Κουρεύτηκαν" μέχρι και τα ομόλογα του ΕΟΤ!

«Την ίδια στιγμή που ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κάνει προεκλογική εκστρατεία επάνω στο ότι δεν 'κατασπατάλησε', όπως ο ίδιος λέει, πόρους για την προβολή και προώθηση του τουρισμού, αποκαλύπτεται, ότι τα αναξιοποίητα αποθεματικά του ΕΟΤ στην Τράπεζα της Ελλάδας, έχουν μετατραπεί σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και έχουν υποστεί το ανάλογο 'κούρεμα'.

Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ και να τεθεί εν αμφιβόλω μια σειρά από επιβεβλημένες προγραμματισμένες ενέργειες, όπως, συμφωνίες με tour operators και ενέργειες δημοσίων σχέσεων σε αγορές, όπου έχει υποστεί πλήγμα η εικόνα της χώρας.

Και όμως, ακόμα κανείς δεν έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη. Το αντίθετο. Η πολιτική ηγεσία του Τουρισμού παρά το σοβαρότατο πολιτικό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, επιλέγει να σιωπά.
Η στάση αυτή είναι απαράδεκτη. Ο κόσμος του τουρισμού περιμένει απαντήσεις. Ας αναλάβουν επιτέλους οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους και ας εξηγήσουν, με ποιο σκεπτικό άφηναν αναξιοποίητα τα κεφάλαια του ΕΟΤ. Γιατί, όταν εμείς φωνάζαμε ότι πρέπει να γίνουν στρατηγικές επενδύσεις στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, μας κατηγορούσαν ότι δήθεν ζητάμε να κατασπαταληθούν πόροι.

Ορίστε, τι κατάφεραν με τις λογικές τους. Ο ΕΟΤ είναι μείον 25 εκατ. ευρώ στα αποθεματικά του. Ο προϋπολογισμός του είναι στον αέρα και η αξιοπιστία του έχει κλωνιστεί. Μέσα σε όλα αυτά, ο τουριστικός κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία χωρίς ουσιαστικά να μπορεί να υπολογίζει στον ΕΟΤ.
Η στάση των αρμόδιων, που δε βλέπουν, δεν ακούν, δε λένε τίποτα, είναι προκλητική. Τους καλούμε να δώσουν απαντήσεις άμεσα.

Ο. Κεφαλογιάννη
Βουλευτής Ρεθύμνου
Τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας»
 

Βατερλό νούμερο δυο για την Αννούλα

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος  Οι περισσότεροι νομίζουν πως "δεν θέλει". Όμως περίτρανα πλέον φαίνεται πως η Άννα Διαμαντοπούλου, περισσότερο από όλα "δεν μπορεί". Ο λόγος για τη διαχείριση κρίσεων, η οποία είτε αναδεικνύει, είτε βυθίζει πολιτικούς. Και σε αυτό - δυστυχώς για την ίδια - η Άννα Διαμαντοπούλου αποδεικνύεται εξαιρετικά μικρή και λίγη. Για την ακρίβεια έχει εξελιχθεί σε Χρήστο Παπουτσή νούμερο 2 θυμίζοντας μας τον τρόπο που ο συνυποψήφιος της στην Α' Αθήνας διαχειρίστηκε την κρίση του Σαμίνα αλλά και τα βίαια επεισόδια στο κέντρο της....

Κεράστε τον έναν καφέ να ησυχάσει....


Για το ενδεχόμενο να «κοπεί» από τις εκλογικές λίστες, τόνισε ότι «έχω ζητήσει το αυτονόητο να κριθώ από τους πολίτες»,δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Και συνέχισε ο σωτήρας μας...
"Δεν μετάνοιωσα που μπήκαμε στο Μνημόνιο.
'Εχω υποστεί τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου."


Ρε μεγάλε, πάμε να σε κεράσω εγώ έναν καφέ να ησυχάσεις.
θα σου κρατώ και ότι δώρα μας έκανες τη σωτήρια διετία σου

Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία εκφράζει δημοσίευμα των Financial Times ως προς το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών στην Ελλάδα τονίζοντας τον κίνδυνο αστάθειας σε μία κρίσιμη περίοδο για την χώρα. Το δημοσίευμα, με τίτλο «Προεκλογική απειλή της σταθερότητας στην Ελλάδα» αναφέρεται στην βροχή τροποποιήσεων που έχουν κατατεθεί στο κοινοβούλιο και στις προσπάθειες που καταβάλει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος να διατηρήσει τον έλεγχο της κυβέρνησής του.

«Η αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα έχει βυθιστεί σε τόσο χαμηλά επίπεδα που τα δύο μεγάλα κόμματα της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς δυσκολεύονται να βρουν κατάλληλους υποψηφίους για τις επικείμενες εκλογές» αναφέρει το δημοσίευμα. Οι FT επικαλούνται βετεράνο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος ανώνυμα δηλώνει: «Έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των πιθανών υποψηφίων και για τα δύο κόμματα, ειδικά στην επαρχεία… τόσο οι αξιοσέβαστοι επαγγελματίες όσο και διακεκριμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι απορρίπτουν τις προτάσεις». Αντίστοιχο είναι το πνεύμα ανώτατου στελέχους του ΠΑΣΟΚ που δηλώνει ότι: «Λιγότεροι άνθρωποι από ότι συνήθως θέλουν να κατέβουν σε αυτές τις εκλογές»

«Οι διεθνείς πιστωτές βασίζονται στην εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ και ο Αντώνης Σαμαράς της κεντροδεξιάς παράταξης, θα ανανεώσουν τη κυβερνητική συμμαχία μετά τις εκλογές έτσι ώστε να αναδυθεί η χώρα από την ύφεση μέχρι τα τέλη του 2013» αναφέρουν οι FT και συμπληρώνουν: «Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων όμως, φαίνεται πως στηρίζει τα μικρά κόμματα της αντιπολίτευσης που αντιτίθενται στις μεταρρυθμίσεις, από το Κομμουνιστικό Κόμμα και την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή.… Ακόμη και εάν τα δύο κόμματα ωστόσο κατορθώσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση, πιθανότατα θα έχει μικρή διάρκεια ζωής».

ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

Ούτε ακροδεξιοί, ούτε ακροαριστεροί, ίσως λογικοί...

undefined
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου

Ας ξεκινήσουμε από τα ενοχικά συμπλέγματα που μας έχει δημιουργήσει η Aριστερά του τύπου "οι μετανάστες όλων των εθνικοτήτων και φυλών είναι αδέλφια μας  που μοχθούν για μια καλύτερη ζωή και ο σκληρός καπιταλισμός τους εκμεταλλεύεται. Όλοι αυτοί που ζητούν την απομάκρυνσή τους είναι...
ρατσιστές, γουρούνια, ναζιστές και φασίστες»

Και το άλλο άκρο που -πάνω κάτω- λέει «οι μετανάστες πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν, να πυροβολούνται στα δύο μέτρα, γιατί δεν μπορούν να αφομοιωθούν με έναν τόσο σπουδαίο λαό όπως οι Έλληνες και Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι»

Η αλήθεια όμως, δεν κρεμάστηκε ποτέ από τα χείλια των εξτρεμιστών, των υπερβολικών και των ακραίων.

Κατά την άποψη μου, υπάρχει ένας μαγικός αριθμός  μεταναστών, που αν το… επιτυγχάναμε, η Ελλάδα θα μπορούσε απλώς να προκόψει, να πλουτίσει και να αναπτυχθεί! Πιθανότατα στην χώρα μας αυτός ο αριθμός να είναι 200.000 μετανάστες (ας το αξιολογήσουν οι αμέτρητοι οικονομολόγοι μας)

Αυτοί είναι που έκαναν και κάνουν δουλειές τις οποίες αρνούνται ντόπιοι και έτσι υπάρχει ακόμη παραγωγή στη χώρα μας. Διαφορετικά,  λόγω έλλειψης εργατικού δυναμικού , αρκετές μονάδες θα αποσύρονταν, θα έκλειναν, θα  «μετακόμιζαν» σε Βουλγαρία και Σκόπια.  (Πχ βαριές ανθυγιεινές εργασίες σε ορυχεία, γεωργικές διαλογές, σφαγεία, συνεργεία καθαρισμού υπονόμων, επικίνδυνες οικοδομικές εργασίες κτλ)

Επιπλέον η ύπαρξη μεταναστών δημιουργεί θέσεις εργασίας γιατί απλούστατα είναι και αυτοί καταναλωτές. Αν μία χώρα έχει πχ 200.000 ξένους εργάτες, αυτοί τρώνε και 200.000 ψωμιά και οι φούρνοι πρέπει να ψήσουν 200.000 καρβέλια περισσότερα και άρα χρειάζονται και προσωπικό. Επίσης αυτοί οι 200.000 ξένοι εργάτες, φοράνε παπούτσια, κάλτσες, πουλόβερ και πουκάμισα και οι βιοτεχνίες πρέπει να τα ράψουν και να προσλάβουν υπαλλήλους για να ανταπεξέλθουν. Το ίδιο τα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών, τα σούπερ μάρκετ, τα μανάβικα και ούτω καθεξής…

Δυστυχώς παραπάνω μετανάστες απ αυτόν το «μαγικό αριθμό» οι επιχειρήσεις και οι τοπικές κοινωνίες αδυνατούν να απορροφήσουν. Αντίθετα με την υπέρβαση του, οι επιπτώσεις είναι …εγκληματικές και απάνθρωπες. Γι αυτούς και για τους υπόλοιπους. Ας κοιτάξουμε ψύχραιμα το πρόβλημα. Χωρίς ακροαριστερούς και ακροδεξιούς. Μόνο έτσι θα το λύσουμε…

«Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα, βουλευτή Α’ Πειραιά & Νησιών, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και υπεύθυνου ναυτιλίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α .σχετικά με την απεργία της ΠΝΟ»

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας επιλέγει να μη δώσει ουσιαστικές απαντήσεις στα δίκαια αιτήματα των ναυτεργατών και αντίθετα διαλέγει τη στρατηγική της έντασης. Μια απλή αναβολή των μέτρων για μετά τις εκλογές θα αρκούσε για να εκτονώσει το κλίμα. Αντίθετα επιχειρεί να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό για να ρίξει στις πλάτες των αγωνιζόμενων ναυτικών τις δικές της ευθύνες.

Τα λεφτά αν έχεις μάτσο ... νοίκιασε κι εσύ ένα Μπάτσο!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Διαβάζοντας την είδηση με τις τιμές για την "ενοικίαση" των αστυνομικών με την ώρα κοίταξα το ημερολόγιο με την ελπίδα να γράφει 1η Απριλίου!


Δεν μπορεί σκέφτηκα να συμβαίνει και αυτό, δηλ. αφού κατάφεραν να ...

Καλή δουλειά! Στη Δημοσκόπηση GPO για την "Ανατροπή".

10/4/2012. Όπως ακριβώς έπρεπε να είναι μια καλομαγειρεμένη δημοσκόπηση:
Η συνταγή: Βλέπουμε ότι το αγαπημένο μας ΠΑΣΟΚ διαλύεται, δεν υπάρχει καμία δύναμη που να μπορεί να κρατήσει "ζωντανό" τον Παπανδρέου, ο λαός, ακόμη κι οι φανατικότεροι Πασόκοι τον...

Βίντεο: Συνέντευξη Σαμαρά στο Mega

Δείτε τη:

Όλη η συνέντευξη Σαμαρά στο MEGA ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA
«ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
(απομαγνητοφώνηση Mega Channel).
 ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Φιλοξενούμε σε αυτήν τηνέκτακτη «Ανατροπή» τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Αντώνη Σαμαρά. Κύριε Πρόεδρε, με την τρίτη, τρίτη και φαρμακερή. Είχαμε πει να το κάνουμε την Πέμπτη. Απεργούσαν οι τεχνικοί. Το πήγαμε την Παρασκευή, ξανά απεργούσαν οι τεχνικοί. Σήμερα παρόντων των τεχνικών μπορέσαμε να βρεθούμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα.  
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Μπήκαμε στις Άγιες Ημέρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΟ

Η διοίκηση του Πανναξιακού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στο νησί της παρου για τον τελικό του κυπέλλου κυκλάδων.Η παρουσία του συνδέσμου φιλάθλων Πανναξιακού ήταν συγκλονιστική και μαζί διοίκηση ,παίκτες και φίλαθλοι γράψαμε άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Γεμάτοι δύναμη συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος της χρονιάς για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Δ εθνική κατηγορία.

Από το Γραφείο Τύπου

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 2011-2012 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΠΑΡΟ

Το κόψιμο της ΣΑΤΑ έφερε τον εθελοντισμό.


Μπράβο στο πρόεδρο  της κοινότητας Κορώνου Νίκο  Ιακ. Χουζούρη άλλα και σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον καθαρισμό και το άσπρισμα των σοκακιών του χωριού του .Πάντως οι φήμες που ήθελαν τον Αρχηγό και το Γραφείο Τύπου της Συμπαράταξης να λένε "ναι" στο κάλεσμα του προέδρου της κοινότητας Κορώνου και να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό της Κορώνου διαψεύστηκαν.