slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (7/3/2019)

Το ζητούμενο στις ευρωπαϊκές εκλογές 2019, είπε, είναι ο κίνδυνος του φασισμού, ο οποίος στις αρχές του προηγούμενου αιώνα οδήγησε σε δύο μεγάλους πολέμους. Συνεπώς υπάρχει ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών για την αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου και κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος από όλο το φάσμα των πολιτικών δυνάμεων θα πρέπει να κινητοποιηθεί. Είμαστε σε μία ιδιόμορφη ιστορική περίοδο όπου ο καπιταλισμός κινδυνεύει να ανατραπεί από τον ίδιο τον καπιταλισμό άλλου τύπου.
Όσον αφορά τις βουλευτικές εκλογές τόνισε ότι το

Ανακοίνωση υποψηφιότητας: Δημήτρης Λιανός Ενωμένοι Μπορούμε - επιλέξαμε τα νησιά μας για να ζήσουμε,

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και χαράζουμε μαζί το μέλλον μας, ως άνθρωποι που επιλέξαμε τα νησιά μας για να ζήσουμε, να εργαστούμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.
Αγωνιζόμαστε μαζί για να βελτιώσουμε την εικόνα των νησιών μας. Με εμπειρία, με γνώση, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς εργαζόμαστε καθημερινά για τον τόπο που αγαπάμε.

Η κυβέρνηση επιβαρύνει το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον των Ληνοπεραμάτων με την εκπρόθεσμη τροπολογία που κατέθεσε. Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη στην ΕΕ


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με κατεπείγουσα ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέτει το θέμα της εκπρόθεσμης τροπολογίας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία θα εγκατασταθεί στον ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων αδιευκρίνιστος αριθμός νέων ρυπογόνων αεριοστροβίλων που θα επιβαρύνουν το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον της περιοχής. Μία απόφαση που έρχεται αφενός σε πλήρη αντίθεση με την εκπεφρασμένη αντίθεση των κατοίκων και αφετέρου με την απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης και της ΠΕΔ Κρήτης για την μετεγκατάσταση των βιομηχανικών μονάδων της Κρήτης στην Κορακιά.

Αναλυτικά η ερώτηση:

Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Μαρία Αγγέλου



Την υποψηφιότητα της Μαρίας Αγγέλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Η Μαρία Αγγέλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει τα εξής:

“Από την πρώτη φορά της συμμέτοχης μου στα κοινά, ο στόχος μου ήταν ένας και μοναδικός. Η προαγωγή, η εξέλιξη, η προστασία των νησιών μας. Αυτός παραμένει και σήμερα η κινητήριος δύναμη και ο προορισμός μου. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο όλη μου η προσοχή ήταν επικεντρωμένη πάντα στους τομείς του τουρισμού, της νησιωτικής πολιτικής και αργότερα της γεωπολιτικής.
Την τελευταία δεκαετία την απώλεια την βιώσαμε έντονα στα........

Στην εκδήλωση του Πανναξιακού Α.Ο. ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου,


Για τις υποδομές, τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό και την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων έκανε λόγο στην ομιλία του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» Λεονάρδος Χατζηανδρέου, στην εκδήλωση του Πανναξιακού Α.Ο. την Τετάρτη το βράδυ.

Παίρνοντας αφορμή από τα λόγια του προέδρου Μιχάλη Αγγελή σχετικά με τις υποδομές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία στη Νάξο τόνισε: