slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ _ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 2014 - 2020_ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑΠαρατείνεται έως τις 30 Απριλίου 2018 η προθεσμία υποβολής  προτάσεων δράσεων διαχείρισης πόσιμου ύδατος στα μικρά νησιά, για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας

Αναφορά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα των πυροσβεστών στις Κυκλάδες

Οι βουλευτές Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός καταθέτουν στο υπουργείο Εσωτερικών αναφορά την επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με θέμα τα «Προβλήματα Πυροσβεστών Ν. Κυκλάδων», στην οποία τονίζεται η ιδιαιτερότητα του πολυνησιωτικού αυτού νομού, καθώς και οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις των ίδιων των εργαζομένων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην εν

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης διοργανώνουν Πασχαλινό Παζάρι για την οικονομική ενίσχυση της εκδρομής τους

Άρθρο Γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη.(*): Η Τουρκία του Ερντογάν ανέλαβε την εθνική μας αφύπνιση και μάλιστα την εκτελεί επιτυχώς.

Η Τουρκία ανέλαβε την Εθνική μας Αφύπνιση.

Η Τουρκία του Ερντογάν ανέλαβε την εθνική μας αφύπνιση και μάλιστα την εκτελεί επιτυχώς.
Μας υπενθύμισε ότι ο βυθός του Αιγαίου είναι διάσπαρτος με τους προγόνους μας.
Πράγματι. Όλο το Αιγαίο και πολύ περισσότερο οι Μικρασιατικές ακτές είναι διάσπαρτες από τους προαιώνιους ταξιδευτές του Ελληνικού Αρχιπελάγους, της Ελληνικότατης Αιγιακής Λίμνης, από την εποχή του «χρυσόμαλλου δέρατος», προ 5.000 χρόνια. Και μαζί τους δείγματα άφθαστου μεγαλείου Ελληνικού πολιτισμού, επιστημών, τέχνης και Ελληνικού πνεύματος. Ο μηχανισμός των Κυθήρων, η Αφροδίτη της Μύλου και και …

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΣΧΑ 2018

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου σας ενημερώνει για το ωράριο λειτουργίας  των καταστημάτων την περίοδο του Πάσχα. Aναλυτικά:

Εισηγήθηκε Grexit στο ποδόσφαιρο χωρίς αναστολή ο Χούμπελ!


Η εισήγηση του επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς την FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν αποτελεί πλέον απλή πρόθεση από την πλευρά του ή πιθανολόγηση με βάση τα συμφραζόμενα. Αποτελεί γεγονός!

Μακάριος Λαζαρίδης: Νυν υπέρ πάντων η καρέκλα για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο


Την πεποίθησή του ότι πάνω από τα εθνικά ζητήματα της πατρίδας μας και τα προβλήματα των πολιτών για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο υπάρχει μόνο η καρέκλα, εξέφρασε ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας, σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» και στη δημοσιογράφο κυρία Γιάννα Παπαδάκου. 

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Καμμένου ότι θα εμποδίσει με κάθε τρόπο τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Πρόκειται για την επιτομή του πολιτικού παραλογισμού. Πως γίνεται, άλλωστε, από τη μια να στηρίζει τον κ. Τσίπρα που μόλις προχθές, μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., ευχόταν να ονομαστούν τα Σκόπια “Γκόρνα Μακεδονία” και από την άλλη να ισχυρίζεται ότι θα εμποδίσει τη χρήση του όρου “Μακεδονία”;»