slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΑΞΟΣ: Πρόσκληση στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Πρόσκληση
Σας
προσκαλούμε στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νάξου και Μικρών
Κυκλάδων για την Αυτοδιοικητική Περίοδο 2014-2019, που θα γίνει σε δημόσια
εκδήλωση, την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 12:30 στο Δημοτικό Θέατρο
«Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο Δημαρχείο Νάξου.
                                                                                          Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ


                                                                                Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης

Ανυφαντάκης ο πορτιέρο του Φιλωτίου

Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης θα αποτελέσει το φύλακα άγγελο του Φιλωτίου για τη Νέα χρονιά καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της ορεινής Νάξου – Αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί ένας ακόμη παίκτης με την ομάδα του Φιλωτίου να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της προετοιμασίας

Συνεργασία με Διαγνωστική και Genesis το Φιλώτι

Σε δύο σπουδαίες συμφωνίες που αναβαθμίζουν πλήρως αυτά που παρέχονται στους αθλητές του προχώρησε η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου.
Το σωματείο της ορεινής Νάξου συμφώνησε για 2η συνεχόμενη χρονιά με την "Διαγνωστική Νάξου" που διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο και στελεχωμένο διαγνωστικό κέντρο και θα καλύψει τις ανάγκες των αθλητών του σωματείου, όσο αφορά την διάγνωση σε προβλήματα τραυματισμών.

ΝΤΡΟΠΗ: Πέθανε τον Αντώνη Βαρδή ο ΕΓΚΥΡΟΣ Κώστας Βαξεβάνης! [ΦΩΤΟ]


- Οργισμένη απάντηση του γιου του, Γιάννη

- Τι λένε οι γιατροί στο planet-greece

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η δημοσιογραφική ομάδα του Κώστα Βαξεβάνη, που εδώ και ώρα μεταδίδει ως πρώτη είδηση τον θάνατο του τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή...

Περίεργες μεταθέσεις από τον Πειραιά (όπου υπάρχει θέμα με το ποδόσφαιρο ;) ) στη ΓΑΔΑ


[Η φώτο από επεισόδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη πιστεύω είναι τυχαία...]
Είναι αρχές Απριλίου και η κυβέρνηση προχωρά σε αλλαγές στην ηγεσία της Αστυνομίας. Μετακινούνται αρκετοί «γαλονάτοι» μεταξύ των οποίων και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος, ο οποίος προάγεται σε υποστράτηγο και τοποθετείται στη ΓΑΔΑ ως διοικητής, δηλαδή ως Αττικάρχης.
Όπως λένε καλά γνωρίζοντες τα πειραϊκά, ήταν ένας πετυχημένος διοικητής που πρόσφερε στο...

Ίδιος και απαράλλακτος... αλλά σε έξι δόσεις ο ΕΝΦΙΑ



Συνάντηση του κ. Χαρδούβελη με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
Καμία αλλαγή ουσίας στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) δεν εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών καθώς δεν μπορεί να αποκλίνει από το στόχο βεβαίωσης εσόδων 3,2 δισ. ευρώ.

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας σε τράπεζα στο Δίστομο



Κρατούν όμηρο έναν υπάλληλο της τράπεζας
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ληστές εισέβαλαν σε τράπεζα, αποσπώντας άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ κρατούν όμηρο έναν υπάλληλο της τράπεζας σε άγνωστη τοποθεσία.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες βρέθηκε καμμένο, καθώς οι δράστες το

ΟΑΕΔ: Τα τρία προγράμματα που θα «τρέξουν» τον Σεπτέμβριο


Τρία προγράμματα απορρόφησης ανέργων θα «τρέξουν» τον Σεπτέμβριο από τον ΟΑΕΔ. Πρόκειται για το νέο voucher 2014, την κοινωφελή εργασία, καθώς και την απασχόληση νέων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα επιχορηγηθούν από τον Οργανισμό.
α. Δράση voucher 2014
Μέχρι τα μεσάνυχτα της 15ης Σεπτεμβρίου 2014 μπορούν να ...

Μητσοτάκης: Δεν κάθομαι στα ίδια έδρανα με όσους με είπαν «γερμανοτσολιά» ΚΑΛΑ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟ '77!


[Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ δεν χρειάζεται γραφικούς τύπου Καμμένου, Πολύδωρα ή Νικολόπουλου αλλά ρε Κυριάκο αυτό θα το πούμε εμείς που δεν πάμε πέρα δώθε και όχι εσύ που ο πατέρας σου κατήγγειλε τον Καραμανλή ακόμα και για το χρόνο που έπαιρνε προεκλογικά στην ΕΙΡΤ το 77 και ολίγους μήνες μετά τα βρήκαν. Έλεος ο καθένας σέρνει και μια ιστορία πίσω του... Εσύ κοίτα να διώξεις κανα  τεμπελόσκυλο απ'το δημόσιο και άσε τη διεύρυνση για τους άλλους]
Αιχμηρός ήταν ως προς το θέμα της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας ο

Τελικά είναι πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα τους!


ΟΠΩΣ   ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ !
 Δείτε γιατί έκανε αυτή την απίστευτη και πρωτοφανή για τα αυτοδιοικητικά χρονικά ενέργεια ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΣΑΜΑΡΑ Νίκος Χιωτάκης εναντίον του νέου Δημάρχου Κηφισιάς, 5 μέρες πριν την ορκωμοσία.
«Η νίκη έχει εκατό πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή». Το ρηθέν επιβεβαιώνει ο Νίκος Χιωτάκης, τώρα που καλείται να παραδώσει τον δημαρχιακό θώκο της Κηφισιάς στον Γιώργο Θωμάκο.
Μπροστά στη δύσκολη στιγμή της «τελετής παραλαβής-παράδοσης» και μόλις λίγες ημέρες πριν λάβει χώρα αυτή, ο κ. Χιωτάκης επιστράτευσε το τελευταίο όπλο στην φαρέτρα του για να κρατηθεί στο…

«Τσακωμένοι» με τους υπολογιστές οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι


Επιμένουν παραδοσιακά
Κακές σχέσεις με την τεχνολογία δείχνουν να έχουν οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς από τα επικαιροποιημένα στοιχεία του μητρώου μισθοδοτούμενων σε δημόσιους φορείς προκύπτει ότι δεν κάνουν επαρκή χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Όπως αναφέρουν Τα ...

Στους 40 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο


  

Αθήνα
Νέα άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα από σήμερα, Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα αγγίξει σε πολλές περιοχές τους 40 βαθμούς Κελσίου. Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από τη..

Προκήρυξη 1ου Καμπανέλλειου Μαραθωνίου Νάξου

Δείτε την προκήρυξη του 1ου Καμπανέλλειου Μαραθωνίου Νάξουπου θα διεξαχθεί το Σαββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014.
Επισυνάπτονται οι αιτήσεις συμμετοχήςγια τα 42.195 μέτρα καθώς και για τα10.000μ

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου
1ος ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2014
Νάξος: 07-08-2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: 21

Κοινοποίηση: 1. Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
2. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
3. Αστυνομία Νάξου
4. Λιμενικό Σώμα Νάξου
5. Πυροσβεστική Νάξου
6. Νοσοκομείο Νάξου
7. ΜΜΕ Νάξου


Το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, ο ΣΕΒΑΣ Νάξου και τα Σωματεία ΝΑΞΙΑΚΟΣ και ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ προκηρύσσουν τον 1o Αγώνα Μαραθωνίου Δρόμου, καθώς και αγώνες 10χλμ. και 3χλμ., εκτός σταδίου με την επωνυμία:

ANAMENOMENO! ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΡΟ Η ΝΔ! ΠΑΣΟΚ: Και βέβαια θα μπουν οι γενοκτονίες στο αντιρατσιστικό


[Όταν σέρνεται η κουβέντα επί μέρες και τόσο το κόμμα όσο και το Μαξίμου είναι σε κατάσταση διακοπών,λογικό είναι να πεταχτεί το ΠΑΣΟΚ να πάρει και αυτά τα ένσημα... ]
«Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θεσπίζεται η ποινικοποίηση της άρνησης ή του δημόσιου εγκωμιασμού του Ολοκαυτώματος και των Γενοκτονιών, εφόσον η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά της ομάδας που στο παρελθόν έπεσε θύμα...

ΚΕΕΛΠΝΟ: Ιογενής γαστρεντερίτιδα έπληξε τους Γάλλους τουρίστες στη Ρόδο και όχι από τροφική δηλητηρίαση


Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης διευκρινίσεις σχετικά με αφορμή δημοσιεύματα στον ευρωπαϊκό τύπο σχετικά με έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου.
Στην ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρει:

Έχουν το θράσος και φωνάζουν ! Καθηγητές “κλέβουν” ώρες διδασκαλίας ή βολεύονται με καραμπινάτες μεταθέσεις…..Πόρισμα κόλαφος!!!


Τέλος δεν έχουν οι «μαύρες» τρύπες στο Δημόσιο, με κάποιους εργαζόμενους…
να θεωρούν, ακόμα και σήμερα, πως είναι υπεράνω των νόμων και της υποχρέωσής του να δουλεύουν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και ωράρια. Δύο πορίσματα του ...

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και γενικότερα στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί.

Μητροπολίτης Γόρτυνος: κ Σαμαρά δεν χρειαζόμαστε αντιρατσιστικό γιατί καταστρατηγεί την ελεύθερη σκέψη.
[Με απαγορεύσεις δεν κερδίζεις τίποτα πόσο μάλλον δεν πολεμάς τον ρατσισμό που για να εξαλειφθεί χρειάζονται δύο... δεν φτάνει να μην είμαστε εμείς ρατσιστές αλλά πρέπει να είναι πρόθυμοι κι οι..

Η Τοτσίδου στον Πανναξιακo


Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλοσωρίσει και πάλι στις τάξεις του μία από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες του βόλλεϋ, την Σία Τοτσίδου.Η Ελληνίδα ακραία συμφώνησε να επιστρέψει στο νησί της Νάξου και να αγωνιστεί στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην