slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ.ΧΑΛΑΡΗΣ: Ούτε ο Τσιφόρος κι ο Ψαθάς δεν θα μπορούσαν να γράψουν τέτοια επιθεώρηση για τα τεκταινόμενα στην εκπαίδευση.


Ο πολιτευτής του νομού μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ σχολίασε τα τεκταινόμενα στον χώρο της εκπαίδευσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«O ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει, ως η επόμενη κυβέρνηση(;), ότι θα καταργήσει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση μέτρο που θέσπισε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προ ολίγων εβδομάδων και παράλληλα στο νέο πρόγραμμα που κατέθεσε το διατηρεί ως μέτρο. Δηλαδή από τη μία γράφουν ότι δεν θα καταργηθεί ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και από την άλλη εξαγγέλλουν τα άκρως αντίθετα. Ούτε ο Τσιφόρος κι ο Ψαθάς δεν θα μπορούσαν να γράψουν τέτοια επιθεώρηση για τα τεκταινόμενα στην τυπική και άτυπη εκπαίδευση.»

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ | Δυστυχώς... Λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


Ο Παπανδρέου «έκλεισε» το μαγαζί: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ

Την απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε δήλωσή του, λίγα 24ωρα μετά το ναυάγιο της σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην Πρωθυπουργός δηλώνει ότι το κίνημα που ίδρυσε, στερείται οικονομικών πόρων που θα του επιτρέψει να κατέλθει με αξιοπρέπεια στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ


Φ.Γεννηματά: Κυβέρνηση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων μετεκλογικά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ προτείνει τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές ,απ ολα τα κόμματα που επιθυμούν τη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο , «ώστε κανείς να μην δραπετεύσει από τίς ευθύνες του».

Διαβάστε ολόκλητη τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στον δημοσιογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μ. Μιχαήλ παρακάτω:

O Κουβέλης γλείφει χυδαία τον Τσίπρα μπας και τον βάλει στις λίστες


Την ανάγκη να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να κερδίσει τις εκλογές επισήμανε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Parapolitika 90,1″ είπε πως συμβάλει στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου ώστε η χώρα να βγει από την κρίση.

Τόνισε, πως ο ίδιος ποτέ δεν

Ανακοίνωση-καταπέλτης από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για Τσίπρα: Δεν θα στηρίξουμε στις εκλογές



Ανακοίνωση-καταπέλτης, υπό τον τίτλο «η χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς απέναντί της», έρχεται από τη νεολαία του κόμματος, μέσω της οποίας τα μέλη γνωστοποιούν την αντίθεσή τους στο

Με πανστρατιά στελεχών στις εκλογές ο Γιωργάκης

 

Στόχος είναι η είσοδος στη Βουλή κόντρα στα προγνωστικά για το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου που περνάει στην αντεπίθεση με στελέχη πρώτης γραμμής.
Με όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής κατεβαίνει στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, διεκδικώντας την είσοδό του στη Βουλή.
Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με το ΠΑΣΟΚ για

"Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και οι εκλογές"


Δύο περίπου μήνες μετά το δημοψήφισμα είναι κυρίαρχη η άποψη στην κοινή γνώμη πως ήταν μόνο επιζήμιο για την χώρα. Μέσα σε μια εβδομάδα ο λαός διχάστηκε και κυριάρχησε το όχι που την επόμενη κι όλας μέρα έκανε τους ψηφοφόρους του να νοιώσουν προδομένοι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπαιξε πέρα από τα όρια της λογικής με άρμα το συναίσθημα και ακόμα ακούγεται ο γδούπος της πτώσης.
Μια πτώση που πέρα από ταπείνωση μας στοίχισε δεκάδες δις και

Μεϊμαράκης: Δεν θα ψηφίσουμε τη φορολογία των αγροτών

Προσθήκη λεζάντας
Για τις βασικές πτυχές του προγράμματος της ΝΔ, τη συνάντηση που ζήτησε από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τα μετεκλογικά σενάρια, μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο MEGA και στους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη, επισήμανε πως είναι αντίθετος με τη φορολόγηση των αγροτών, ενώ τόνισε πως η επιβολή του ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία είναι μέρος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη φορολογία των αγροτών και τόνισε ότι θα συζητήσει το θέμα με τους δανειστές έχοντας προτάσεις.

«Ο Τσίπρας θέλει να την κοπανήσει, αφού φέσωσε τους πολίτες με 90 δισ.» Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά του....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΓΩΜΑ" ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Δάκτυλος ΣΥΡΙΖΑ στο μπλόκο της ΠΝΠ για «πάγωμα» του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η υπεύθυνη Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Δάκτυλος ΣΥΡΙΖΑ στο μπλόκο της ΠΝΠ για «πάγωμα» του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευσηΗ εκπαίδευση, τυπική και άτυπη, γίνεται πάλι έρμαιο του ατελείωτου ιδεοληπτικού εκκρεμούς του κ. Τσίπρα και του στενού συνεργάτη του κ. Μπαλτά. Η δαιμονοποίηση του ιδιωτικού τομέα για να τονωθεί η ...αριστεροσύνη τους, πλήττει βάναυσα χιλιάδες μαθητές και σπουδαστές και χιλιάδες εκπαιδευτικούς.
Δεν αφορά τους λίγους και ισχυρούς αλλά τη μέση ελληνική οικογένεια και ένα ζωτικό κλάδο της οικονομίας.
Για το ΠΑΣΟΚ η κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση αποτελεί κρίσιμο σημείο επαναδιαπραγμάτευσης και μια εκ των βασικών προγραμματικών μας θέσεων!
Ας κρίνουν οι πολίτες, τι τελικά συνιστά πρόοδο και τι οπισθοδρόμηση! 

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Κυκλάδες ο Φίλιππος Φόρτωμας

Πολύ πιθανή είναι η συμμετοχή του μέλος της ΚΕ ΟΝΝΕΔ Φίλιππου Φόρτωμα στις λίστες της ΝΔ στις Κυκλάδες συμφωνα με το parapolitika
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θέλοντας να ενεργοποιήσει πρόσωπα άφθαρτα από την ΟΝΝΕΔ, σχεδιάζει να βγάλει μπροστά στελέχη από τη νεότερη γενιά της παράταξης, προκειμένου να μην