slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περισσότερες γυναίκες στην πολιτική.

Άρθρο του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγος
 Όταν οι Αμερικάνοι πολίτες δεν είναι ώριμοι για την εκλογή στη θέση του Προέδρου της χώρας τους, μιας γυναίκας που απέτυχε μια φορά και προσπαθεί για δεύτερη να κερδίσει τον επίζηλο τίτλο, οι Έλληνες πολιτικοί θα δώσουν τα ηνία της εξουσίας σε γυναίκα;

Ένας Έλληνας πρωθυπουργός θα μπορούσε να κάνει υπουργούς περισσότερες γυναίκες από άνδρες όπως έγινε στην Ισπανία; Από την άλλη πλευρά, έχουμε το οξύμωρο οι Ελληνίδες να βλέπουν με «καλό μάτι» τη συμμετοχή γυναικών στα ψηφοδέλτια και στις

Γ. Βρούτσης: «Η χώρα καταρρέει κάτω από την πιο ανεύθυνη και ανίκανη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» (aud)


 


«Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στήριξη στην κυβέρνηση στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, που είχε μοναδικό θέμα το προσφυγικό, για να πάμε σήμερα με ενιαία εθνική γραμμή στήριξης στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε αιτήματα προς το συμφέρον της χώρας μας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμακαι στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη.
Ο κ. Βρούτσης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως την πλέον ανίκανη και ανεύθυνη της

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Δούναβης


Θα διαδεχθεί την Μαρία Καζαντζάκη της οποίας η παραίτηση έγινε δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο
Αυτό προέκυψε από την σχετική μυστική ψηφοφορία στην σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία ο νέος πρόεδρος έλαβε 20 ψήφους, ενώ υπήρξαν 3 λευκά και ένα άκυρο.
Πριν από την ψηφοφορία υπήρξε σύσκεψη των μελών της παράταξης της Δημοτικής Αρχής, όπου έγινε ομόφωνα αποδεκτή η

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για της Συνόδο Κορυφής

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη ανακοίνωση των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στο κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα το πρωί μετά τη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας αναφέρεται ότι θα γίνει προετοιμασία για τις αποφάσεις όσον αφορά το άνοιγμα νέων κεφαλαίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις το συντομότερο δυνατό.
Τα ενταξιακά κεφάλαια της Τουρκίας έχουν παγώσει για πολύ

Έφυγε ο Γιώργος Φραντζέσκος


Έφυγε σήμερα 8-3-2016 από τη ζωή ο σύντροφός Φραντζέσκος Γιώργος σε ηλικία 83 ετών.
Ο Σύντροφος ήταν οικοδόμος, γεννήθηκε στην Κωμιακή, παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας. Μετανάστευσε στην Αθήνα όπου συμμετείχε ενεργά και αταλάντευτα στο ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και στα σωματεία οικοδόμων. Με την επιστροφή του στη Νάξο εντάχθηκε στην Κομματική Οργάνωση Κωμιακής, όπου συμμετείχε ενεργά όλα αυτά τα χρόνια.
Στάθηκε όρθιος και στήριξε το Κόμμα σε όλες τις δύσκολες στιγμές του, συνέβαλε στο να διατηρήσει το Κόμμα τα επαναστατικά του χαρακτηριστικά. Υπήρξε αταλάντευτος κομμουνιστής και σύντροφος ως την τελευταία του

Δωρεάν το νέο ηλεκτρονικό ημερολόγιο του σύγχρονου πολιτικού


Του Θανάση Παπαμιχαήλ 
Ένα μοναδικό, πρωτότυπο και πολύ χρήσιμο ηλεκτρονικό ημερολόγιο – ατζέντα, έρχεται με «ζωντανό» τον κάθε μήνα στην οθόνη του υπολογιστή σας, του tablet. Για να μην τα έχετε όλα στο μυαλό σας!

Απαλλαγείτε από μπλοκάκια, χαρτάκια, και κάθε είδους τεφτέρια, που δεν ταιριάζουν με την εικόνα σας στη σύγχρονη εποχή μας. Ανοίξτε το εύκολα και σημειώστε ό,τι καθημερινά θεωρείτε ενδιαφέρον.

Συναντήσεις, εκδηλώσεις, χαιρετισμούς, ομιλίες, συγκεντρώσεις, απαραίτητες επισκέψεις και

Λαζαρίδης απαντά σε Παππά: Οταν ο Μητσοτάκης αντιδρούσε, το ΥΠΕΞ κοιμόταν



Αμεση απάντηση του Μακάριου Λαζαρίδη στο Νίκο Παππά για την επίθεση που έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.