slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συντονισμός Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου και Δημοτικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

 Συντονισμός Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου και Δημοτικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.


       Σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες οι δυο φορείς όσον αφορά την πάταξη του παραεμπορίου σε όλες του τις μορφές.
Κυρίως τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζονται φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, "μαύρες" παροχές υπηρεσιών, παράνομες δραστηριότητες συλλογής και μεταφοράς ανακυκλώσιμων κλπ.

Ξεκίνησε τις επαφές στο Δημαρχείο ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Απο το  www.naxospress.gr/
Αργησε λίγο αλλά ... ήρθε. Ο λόγος για τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος από το πρωί της Τρίτης και μετά από δύο ημέρες παραμονής στην Αντίπαρο βρίσκεται στη Ναξο...Οπως είχε ανακοινωθεί και βέβαια το ζητούμενο είναι τι θα μας .. φέρει

Ο κος Πλακιωτάκης ήρθε στη Νάξο με καθυστέρηση λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε στο πλοίο που θα τον έφερνε από την Αντίπαρο στη Νάξο και αναγκάστηκε το σκάφος του Λιμενικού Σώματος να καλύψει αυτό το κενό... 

ΕΣΑΠ: Νέος Αντιπρόεδρος ο Καφτηράνης-Επιστροφή με πλέι οφ το πρωτάθλημα

 Ολοκληρώθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ με τη συμμετοχή 10 μελών για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.
Προ της ενάρξεως της ημερήσιας διάταξης εγκρίθηκε η εγγραφή τριών νέων Τ.Α.Α. Πρόκειται για τον Πήγασο Πολίχνης, τον Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας και Άθλο Ορεστιάδας τα μέλη των οποίων καλωσόρισαν οι εκπρόσωποι των υπολοίπων επτά Τ.Α.Α.
Εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικος απολογισμός της χρήσης 2021-22 και ο οικονομικός προϋπολογισμός της περιόδου 2022-23.
Διεξήχθησαν αρχαιρεσίες με θητεία της νέας διοίκησης μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

Κάθε Τρίτη, στη «Political» τα Tιπ πολιτικής επικοινωνίας

Του Επικοινωνιολόγου  Θανάση Παπαμιχαήλ  thanasis.papamichail@yahoo.gr

Ο κάθε υποψήφιος για την κεντρική πολιτική σκηνή «ψάχνεται» να βρει κάτι περισσότερο απ’ όσα του προσφέρει η προεκλογική καμπάνια του κόμματος για να ξεχωρίσει και να κερδίσει περισσότερες ψήφους σε σχέση με τους συναγωνιστές του.

 Ένα προσωπικό αφήγημα, έναν νέο τρόπο προσέγγισης των πολιτών, μια «καθαρή» γλώσσα που συγκινεί και σίγουρα ένα φρεσκάρισμα της πολιτικής του εικόνας. Ξέρει πολύ καλά, όπου και αν ανήκει, στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση, ότι ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός των πολιτών «όλοι το ίδιο είναι» εκφράζεται αβίαστα. 

Με παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού επιχορηγείται η ΔΕΥΑ Θήρας με 297.600€ για ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης στην Δ.Κ. Οίας


   Εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η επιχορήγηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ), ύψους 297.600,00€, για την ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης δυναμικότητας 1.000 κ.μ./ημέρα στην Δ.Κ. Οίας Δήμου Θήρας με σκοπό την παραγωγή 150.000 κ.μ. πόσιμου νερού προς κάλυψη των υδρευτικών της αναγκών για χρονικό διάστημα 5 μηνών.

   Η Κατερίνα Μονογυιού βρισκόταν σε συνεχή επαφή όλο το προηγούμενο διάστημα με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Θήρας κ. Μανώλη Ορφανό και τον Δήμο Θήρας με σκοπό την ενίσχυση της ΔΕΥΑ Θήρας και την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών που δημιουργούνται κατά την θερινή περίοδο.