slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας






Με μία πετυχημένη εκδήλωση,
 για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ξεκίνησε η νέα χρονιά για την οργάνωση μας στη Νάξο.
Στην εκδήλωση μας, παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι οποίοι διασκέδασαν με την μουσική του Ν.Νικολάκη και του Ν.Χωριανόπουλου.
Ευχόμαστε σε όλους τους συντοπίτες μας, καλή χρονιά με υγεία, με καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές για μία καλύτερη τύχη για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Συντονιστικό ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάξου



ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. - Ο.Μ. ΝΑΞΟΥ

Email | Blog | Facebook
 
YouTube

Πρόσκληση σε εκδήλωση και συνέντευξη τύπου





 Η Ομάδα Μελών ΣΥΡΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Εξωτερική πολιτική και τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε υποκλοπές, διαφάνεια και Δικαιοσύνη»,  την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη, με ομιλητές τους βουλευτές Γιώργο Κατρούγκαλο, τομεάρχη Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Θεόφιλο Ξανθόπουλο, τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

 https://www.facebook.com/photo?fbid=130480573229161&set=a.113530881590797

Στον ίδιο χώρο, μία ώρα πριν, στις 18:00, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, παρακαλούμε να παραστείτε. 




Παρατάθηκε η θητεία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Νάξου Καλλίτσας Φραγκίσκου

  

Με κοινές αποφάσεις του υπουργού Υγείας και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας δίνεται παράταση στις θητείες κάποιων διοικητών νοσοκομείων. Το έργο των διοικητών των νοσοκομείων αξιολογήθηκε από ειδική επιτροπή του Υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι το «τιμόνι» των νοσοκομείων έλαβαν οι έως τώρα διοικητές, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019. Εξ αρχής της θητείας τους είχε τεθεί από την τότε ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ο χρονικός περιορισμός της τριετίας. Επίσης είχε οριστεί η τριμηνιαία αξιολόγηση και η υποβολή σε συνεχή έλεγχο, συνεπώς όσοι δεν πέρασαν τα «crash tests» θα δουν την πόρτα εξόδου του ΕΣΥ.


Όσον αφορά 2η ΥΠΕ, ανάμεσα στους διοικητές των νοσοκομείων, είναι και της της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, κ. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑ.

Η απόφαση:

Παρατείνουμε τη θητεία της ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑΣ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ.: ΑΟ 447914, πτυχιούχου Χημικού Μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας της 2ης Υ. Πε. Πειραιώς & Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, από την λήξη αυτής, δυνάμει της ως άνω δύο β (2β) σχετικής Απόφασης και έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής και διορισμού του Αναπληρωτή Διοικητή στο εν λόγω Νοσοκομείο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν. 4735/2020 (ΦΕΚ 197/Α΄/12-10-2020), όπως ισχύει.