slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ιστορικές αλλαγές και με... «τεχνολογία γραμμής»

Προς ιστορικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο οδεύει η FIFA. Το Σάββατο θα συνεδριάσει το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (IFAB) στο Μπάγκσοτ της Αγγλίας και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν νέους κανονισμούς!!!
Ένα από αυτά και το πιο σημαντικό είναι η «τεχνολογίας γραμμής», στην οποία ο Σεπ Μπλάτερ δεν είναι πλέον αντίθετος, μετά τις τελευταίες άδικες αποφάσεις. Ποιος έχει ξεχάσει άλλωστε το γκολ που δεν μέτρησε του Φρανκ Λάμπαρντ στον αγώνα Γερμανία-Αγγλία για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής; Όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, «έσκασε» περίπου μισό μέτρο μέσα από τη γραμμή του τέρματος, αλλά το....

Πρώτη στον κόσμο η ελληνική ναυτιλία, παρά την κρίση


Σύμφωνα με τον οίκο Clarkson, οι Έλληνες εφοπλιστές ελέγχουν το 15% της παγκόσμιας μεταφορικής ικανότητας Παρά τη μείωση του αριθμού των πλοίων, ο υπό ελληνική διαχείριση στόλος εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, τόσο σε αριθμό πλοίων (20% του παγκόσμιου στόλου) όσο και σε μεταφορική ικανότητα, όπως τονίζεται στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της Alpha Bank.

Σύμφωνα με τον οίκο Clarkson, οι Έλληνες εφοπλιστές ελέγχουν το 15% της παγκόσμιας μεταφορικής ικανότητας. Είναι επίσης....

ΣτΕ: ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Συνταγματικό έκρινε το ΣτΕ το «χαράτσι» της ΔΕΗ
Συνταγματικό και νόμιμο έκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας το χαράτσι στα ακίνητα, που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Δεν αποφάσισαν το ίδιο όμως και για τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε όσους δεν πληρώσουν.
Οι ανώτατοι δικαστές , έκριναν ότι το μέτρο είναι έκτακτο και όχι μόνιμο. Ωστόσο, προστατεύοντας τους καταναλωτές αποφάνθηκαν ότι είναι αντισυνταγματικη και παράνομη η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση που δεν πληρωθεί το ειδικό τέλος μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

ΣΤΟ ΝΟΣOΚΟΜΕΙΟ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος αισθάνθηκε δύσπνοια.
Οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς και για τη διεξαγωγή εξετάσεων.
Το όνομα του Ισίδωρου Κούβελου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα εξαιτίας της υπόθεσης του λογαριασμού στο Λονδίνο, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί στο “πόθεν έσχες” της συζύγου του.

ΚΟΥΒΕΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ «ΠΟΘΕΝ» ΚΑΙ «ΕΣΧΕΣ»

Την παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση των χρημάτων που έστειλε στο εξωτερικό και την εμπλοκή του στην υπόθεση του “εκατομμυριούχου” βουλευτή, ζήτησε ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος.
“Αποδείχθηκε με αδιάσειστα στοιχεία μετά το προσύμφωνο αγοράς του πλοίου που κατέθεσα στην επιτροπή της Βουλής, ότι συμφωνία ναυπήγησης πλοίου υπάρχει και διαψεύστηκαν όλοι όσοι ισχυρίστηκαν ότι επιχειρήθηκε εξαγωγή χρημάτων λόγω κρίσης”, δήλωσε ο επιχειρηματίας και πρόσθεσε: “Αποδείχθηκε λοιπόν ότι και το Πόθεν υπάρχει και το Έσχες”.
“Ως εδώ. Ζητώ το θέμα να πάει στον εισαγγελέα, προκειμένου να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή”, κατέληξε στη δήλωσή του.
Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής κατέληξε ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι δεν προκύπτει επαύξηση της περιουσιακής κατάστασης του Ισ. Κούβελου που να μην δικαιολογείται.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 05/ 03 / 2012 και ώρα 10:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας (Πλατεία Τσιροπινά)  στη Σύρο και (Πλατεία Ελευθερίας 1 ) στη Ρόδο, με θέματα:

1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Εσόδων που προέρχονται από τους ΚΑΠ Οικονομικού Έτους  
    2012.
2. Ανάθεση  δικαστικών υποθέσεων.

ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΑΔΗΛΩΤΟ ΤΟ 1 ΕΚΑΤ. ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!

20120302-181838.jpg

Εκ παραδρομής το 1 εκατ. Ευρω που έβγαλε ο σύζυγος της Ντ. Μπακογιάννη στο εξωτερικό δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν εσχες του! Όπως είναι γνωστό ο Ι. Κούβελος είχε πει ότι το πόσο που έβγαλε στο εξωτερικό χρησιμοποιήθηκε για επιχειρηματικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την αγορά ενός πλοίου.

Περιβαλλοντική ημερίδα

Με δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΠΝΟ


Με δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΠΝΟ 
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις, οποιασδήποτε μορφής και με όλα τα μέσα που διαθέτουν, προσανατολίζονται οι ναυτεργάτες. 

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ΠΝΟ αναφέρει ότι «δεν είναι δυνατόν πλέον να παρακολουθεί ως θεατής το πετσόκομμα των κατακτήσεων των Ελλήνων ναυτεργατών, εν ενεργεία και συνταξιούχων». 
Τονίζει ακόμη ότι «δεν θα επιτρέψει, με όλα τα μέσα που διαθέτει, την επαγγελματική εξαφάνιση ενός κλάδου, που έχει εισφέρει κατά παγκόσμια αναγνώριση το πολύτιμο ναυτιλιακό συνάλλαγμά του και θα αναλάβει πρωτοβουλίες συνδικαλιστικής δράσης και παρεμβάσεων, ώστε να αποτρέψει το συνεχιζόμενο κατρακύλισμα της πατρίδας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων ναυτεργατών και των οικογενειών τους».  

Επιπλέον, η ΠΝΟ δηλώνει ότι είναι κάθετα αντίθετη με οποιαδήποτε απόπειρα κατάργησης του Γραφείου Εύρεσης Ναυτικής Εργασίας και την υπαγωγή του στον ΟΑΕΔ ζήτημα το οποίο εξετάστηκε.........

Ντροπή: “Μακεδονία” αποκαλεί ήδη το ΠΑΣΟΚ τα Σκόπια!!!

Επειδή αδυνατούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας αυτό δεν είναι το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ; :

Προεκλογικά παραμύθια της Χαλιμάς για την Ανάπτυξη

Γυρίζω στην Αθήνα περισσότερο αισιόδοξος“, δήλωσε ο πρωθυπουργός ΛουκάςΠαπαδήμος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών. “Η ανάπτυξηείναι πλέον κορυφαία προτεραιότητα της Ευρώπης“, πρόσθεσε.
Την ίδια στιγμή όμως διαψεύδεται πανηγυρικά από όλα σχεδόν τα διεθνή ΜΜΕ.
“ Η μόνιμη παρουσία της τρόικα στην Ελλάδα για να παρακολουθεί την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων είναι κάτι που θα μας απασχολεί για αρκετά χρόνια. Η ελληνική οικονομία ενδέχεται να σημειώσει ανάπτυξη από το 2013, όμως με αργούς ρυθμούς. Μια ραγδαία ανάπτυξη θα αρχίσει να σημειώνεται από τα μέσα του ....

Κρουαζιέρα ΠΛΕΟΝ το ταξίδι για Κυκλάδες!


Έτσι όπως πάει Blue Star
το Τρεχαντήρι
θα πηγαίνει ποιο
γρήγορα από τα
Γυρίσαμε στη δεκαετία του ‘80 και να λέμε δόξα τον Θεό αν μείνουμε εκεί και δεν θα πάμε ακόμα πιο πίσω. Διότι όπως διαβάσαμε στο έγκυρο site www.cyclades24.gr ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή 2-3-2012 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Blue Star Ithaki, από Πειραιά προς Σύρο – Τήνο – Μύκονο από τα μεγάφωνα του πλοίου ότι το Blue Star Ithaki θα πλέει με μειωμένη
 ταχύτητα λόγω αύξησης των καυσίμων και θα φτάνει στο λιμάνι της Σύρου περίπου στις 12:15 με 12:20 (πριν 2 χρόνια έφτανε στις 10:55). το μεσημέρι. Το πλοίο ξεκινά από τον Πειραιά στις 07:35 το πρωί. Οπότε το ταξίδι Σύρο – Πειραιά θα έχει διάρκεια 4 ώρες και 45 λεπτά! Όπως καταλαβαίνετε το ίδιο συμβαίνει και στις υπόλοιπες γραμμές που εξυπηρετεί η Blue Star όπως η γραμμή της Παροναξίας.
Για παράδειγμα, το Blue Star Paros που ξεκινάει 07:35 από Πειραιά, θα φτάνει στη Νάξο στις 13:30 με 14:00. Επίσης, κατά την επιστροφή, θα ξεκινάει από Νάξο στις 18:00 με 18:30 και θα φτάνει στον Πειραιά στις 12:00 με 12:30 τη νύχτα. Έτσι όπως το πάνε, σε λίγο τα πλοία θα κινούνται με ταχύτητες Αγούδημου και το ταξίδι για Πειραιά θα έχει διάρκεια κρουαζιέρας.




Σε αιώνια σκλαβιά η χώρα. Μόνιμη η παρουσία της τρόϊκας...

«Από τα μέσα του αιώνα θα επιταχυνθεί η ανάπτυξη»!!!, δήλωσε στο αυστριακό περιοδικό Format, ο επικεφαλής του Eurogroup Working Group, Τόμας Βίζερ.

Ο ίδιος επισήμανε ότι θα είναι πλέον μόνιμη η παρουσία της τρόικας στην Ελλάδα, για να παρακολουθεί από κοντά τις μεταρρυθμίσεις.

Σε ότι αφορά την οικονομική ανάπτυξη, εκτίμησε πως...

ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 93 ΕΤΩΝ Η ΔΑΝΑΚΙΩΤΙΣΑ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΟΥ


ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΧΑΛΚΟΡΗΝΗ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.

Σοκ στην ΑΕΚ: Xάλασε η μεταγραφή του Μανωλά στη Ντνιέπρ



Δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Ουκρανική Ντνιέπρ ο Κώστας Μανωλάς. Αιτία, σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, απαιτήσεις των ανθρώπων της Ντνιέπρ που δεν προβλέπονταν στην αρχική συμφωνία.

Οι Ουκρανοί πρότειναν στον παίκτη να υπογράψει προσύμφωνο για το καλοκαίρι, κάτι που εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι και ήδη ο παίκτης κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα.


Ο κακός Καραμανλής και οι φιλανθρωποι νταβατζήδες εν χορώ.


http://www.olympia.gr/

Τότε, μιλούσαν για "χαράτσια"! Τώρα που μπαίνουν αληθινά χαράτσια, μιλούν για "σκληρά αλλά απαραίτητα μέτρα". ΟΥΣΤ.

ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞ Ω…

Όλη η αλήθεια για τον μισθό του Παπαδήμου. Δείτε τι παίρνει ακόμα από την ΕΚΤ!!!

Όπως σας είπαμε, παραξενευτήκαμε όταν είδαμε με πόση ευκολία ο πρωθυπουργός αποποιήθηκε του μισθού του και μάλιστα έγινε και η ανάλογη επικοινωνιακή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!Δηλαδή στα καλά καθούμενα πετάς τόσα ευρώπουλα στο δρόμο; Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι, αν...

Ιδρύει κόμμα και ο Καστανίδης... μπορεί να γίνει και Πρωθυπουργός καθώς στην Ελλάδα οι φελλοί επιπλέουν

Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος προανήγγειλε ο Χάρης Καστανίδης. Όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5», στο νέο κόμμα θα μετέχουν βουλευτές που έχουν διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ.
Επίσης, ο κ. Καστανίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γ. Παπανδρέου και του Ε. Βενιζέλου, επισημαίνοντας ότι η νέα δανειακή σύμβαση οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΗ ΜΟΥ  ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .

Περασμένα μεγαλεία

19-6-2009 Η τότε κυβέρνηση πούλησε 5% του ΟΤΕ με 27.5 ευρώ την μετοχή και ο ΓΑΠ φώναζε για προδοσία και ειδικά δικαστήρια... η σημερινή αξία της μετοχής του ΟΤΕ είναι μόλις 2,34 ευρώ... επειδή έχουμε τους ηλίθιους που λένε ότι ο Καραμανλής δεν έκανε τίποτα και ξεχνάνε μέσα σε τι ΠΑΣΟΚικό περιβάλλον λειτουργούσε. Δείτε την είδηση:


O “ALPHA TV” στη Νάξο

Στη Νάξο θα βρεθεί το τριήμερο 18-20 Μαρτίου συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Chart Show», καλεσμένοι και φιλοξενούμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου. οι συνεργάτες της εκπομπής που θα βρεθούν στη Νάξο, θα καλύψουν θέματα για την Ένωση και τα τοπικά προϊόντα, για τα αξιοθέατα του νησιού και τα χωριά, καθώς και θέματα για τον τουρισμό, τα οποία θα προβληθούν σε εκπομπές, λίγο πριν το Πάσχα.

Πολιτική για τις επόμενες γενιές και όχι μικροπολιτική για τις επόμενες εκλογές.

olympiada

“Άξιος είναι ο Έλληνας αιρετός που αντιλαμβάνεται πως δεν κερδίζει 4 χρόνια εξουσίας, αλλά επωμίζεται 4000 χρόνια ιστορίας”.
Εάν κάποιος παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις του δήμου Πειραιά, οπωσδήποτε θα εκπλαγεί για τον αριθμό των αποφάσεων που λαμβάνονται με ευρύτατη πλειοψηφία. Ειδικά αυτές τις εποχές πόλωσης και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.Η εξήγηση...

Στη Βουλή η επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Χώρου του Ακρωτηρίου Σαντορίνης

Την έντονη ανησυχία του για το αδικαιολόγητο κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου του Ακρωτηρίου Σαντορίνης, εξέφρασε με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή (α.π. 6229/2-3-2012) ο βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης.
Στο κείμενο της ερώτησης του, ο κ. Βρούτσης υπογραμμίζει ότι :

ΙΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Αγαπητοί γονείς,
Η ελληνική κοινωνία βιώνει εδώ και δύο χρόνια ένα καθεστώς παρατεταμένης αβεβαιότητας και αποσύνθεσης κάτω από τη διαρκή απειλή της οικονομικής χρεοκοπίας. Ο παράλογος και ανεξέλεγκτος τρόπος με τον οποίο αναπτύχθηκε το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα οδήγησε την παγκόσμια οικονομία σε μια σειρά από αδιέξοδα, με χαρακτηριστικότερο αυτό της «κρίσης χρέους» που εκδηλώθηκε στις περισσότερες χώρες της ευρωζώνης. Η Ελλάδα επιλέχθηκε για να χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο, ώστε να δοκιμαστούν πάνω της οι ....

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος φιλάθλων Παναθηναϊκού Νάξου


Tην Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 21.00 στο club "DAY NIGHT" ο Σύνδεσμος φιλάθλων Παναθηναϊκού Νάξουδιοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους τρεις μεγάλες μορφές του τριφυλλιού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ζ. Πιτυχούτης, ο Κώστας Αντωνίου και ο Νίκος Καρούλιας.
Τιμή εισόδου 5 ευρώ

Η κυβέρνηση Παπαδήμου οδηγεί το σύστημα σε κατάρρευση

Δεν έχουν καλά – καλά ψηφίσει τους εφαρμοστικούς νόμους για το νέο Μνημόνιο και ήδη σκέφτονται νέα μέτρα! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την κυβέρνηση, η οποία ετοιμάζεται να κληροδοτήσει στους επόμενους, μέτρα πολύ σκληρά και ένα νέο προϋπολογισμό που θα πρέπει να εκτελέσουν.
Το πρόγραμμα δε βγαίνει με τίποτε και το αναγνωρίζουν όλοι. Όσα δάνεια κι αν μας δώσουν οι ξένοι, η ύφεση είναι τεράστια και είναι θέμα χρόνου μια εσωτερική στάση πληρωμών από όλους τους πολίτες, κι όχι μόνο από τις επιχειρήσεις. Ήδη, εκτιμάται ότι τα χρέη των εμπορικών επιχειρήσεων ξεπερνούν τα 190 δισ, ένα ΑΕΠ ακόμη δηλαδή σε τράπεζες, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, λοιπά χρέη κ.λπ.

Μερική απαλλαγή από το χαράτσι για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια


Rooms_To_Let
Απαλλάσσεται από το ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι ΔΕΗ) το 17%της συνολικής επιφάνειας των επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων και επιπλωμένων διαμερισμάτων εφόσον εκμεταλλεύονται περισσότερα από 7 δωμάτια.
Αυτό προβλέπεται σε προσθήκη - τροπολογία στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία ρυθμίζονται θέματα του ειδικού τέλους ακινήτων.
Το θέμα έκανε γνωστό με σημερινή της ανακοίνωση η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων και αφορά εκατοντάδες επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων που λειτουργούν στα νησιά των Κυκλάδων.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο!

Με σκοπό την κατάρτιση ενός σχεδίου δράσης που θα οδηγήσει στη μείωση της εκπομπής ρίπων, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει ήδη ξεκινήσει την άντληση και καταγραφή των ενεργειακών δεδομένων του νησιού μέσω ερωτηματολογίων, τα οποία διανέμονται σε σχολεία, επιχειρήσεις, συλλόγους κ.α.
Τα στοιχεία των ερωτηματολογίων θα μπουν σε βάση δεδομένων, θα επεξεργαστούν και θα αποτελέσουν τη βάση για τη σύνταξη και υλοποίηση του σχεδίου δράσης μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Ωστόσο, για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, θα πρέπει να συγκεντρωθεί δείγμα από όλη τη Νάξο και σε ποσοστό τουλάχιστον 20% του οικιακού τομέα.
Τα ερωτηματολόγια θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου, προκειμένου να επεξεργαστούν, να βγουν συμπεράσματα για το ενεργειακό προφίλ του νησιού και να διαμορφωθούν οι τελικές προτάσεις, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Δείτε και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο:

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν γινόντουσαν εκλογές την επόμενη Κυριακή?

Oικονομική κρίση, αιτίες προοπτικές, διέξοδοι -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να συμμετάσχετε στην εκδήλωση - ομιλία που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.30 στο Δημοτικό Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης" με θέμα:-οικονομική κρίση, αιτίες προοπτικές, διέξοδοι - και θα έχει κεντρικούς ομιλητές τους:
Δ. Καζάκη, οικονομικό αναλυτή, και
Α. Μητρόπουλος, εργατολόγο.

Θα ακολουθήσουν συζήτηση και ερωτήσεις απο το κοινό.
                                                                                 
Η είσοδος ελεύθερη

Συνδιοργανωση

Σε κίνδυνο αποκλεισμού η Λήμνος, η Σάμος, η Ικαρία, ο Άη Στράτης, οι δυτικές.....

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
9 Φεβρουαρίου 2012
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους κ.κ. Υπουργούς
- Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Οικονομικών
- Οικονομικών       

Θέμα: Σε κίνδυνο αποκλεισμού η Λήμνος, η Σάμος, η Ικαρία, ο Άη Στράτης, οι δυτικές.....