slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία του υποψηφίου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Νικηφόρου Παπανικόλα στη Σύρο


Στη Σύρο βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Νικηφόρος Παπανικόλας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Κυκλάδες.


Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του Αντώνη Καραμολέγκο, Μαρουσώ (Σούλα) Λυγνού, Ευδοκία (Εύη) Νέλλα, Γεώργιο Παπαμανώλη και Αρτέμιο Ρουσσουνέλο, συνομίλησαν με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες στο παραλιακό μέτωπο της Ερμούπολης.

Επίσκεψη Γιάννη Αγγέλου στην Α΄Αστυνομική Διεύθυνση και την Υπηρεσία Ασύλου

Την Υπηρεσία Ασύλου στη Ρόδο και την Α΄Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Αγγέλου με αφορμή τα νέα κύματα προσφύγων που φτάνουν στη Ρόδο, καθώς και για τις συνθήκες παραμονής τους.

Οι εικόνες που είδαμε τις προηγούμενες μέρες στην πόλη της Ρόδου με κατατρεγμένους από τη φτώχεια και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους να περιπλανώνται στους δρόμους, τις πλατείες και τα πάρκα,  χωρίς κρατική μέριμνα που να εξασφαλίζει στην προσωρινή διαμονή τους, τη σίτιση, την τήρηση κανόνων υγιεινής, ούτε βέβαια την αρωγή για να πάνε στον τόπο προορισμού τους, επιβεβαιώνουν τη χρεοκοπία της επαίσχυντης Συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας για το Μεταναστευτικό.

Πρόσληψη επικουρικού Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Νάξου

Καλωσορίσαμε με χαρά τη Δευτέρα (25-09-2023) στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου τον Παιδίατρο Αντώνιο Ισπανόπουλο, ο οποίος προσλήφθηκε ως Επικουρικός Ιατρός με 3ετή θητεία, αναφέρει η αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου...
Η αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου, προσθέτει: