slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Σκοπιανό






«Προϋπόθεση για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η επίλυση του ζητήματος του ονόματος χωρίς αλυτρωτισμούς και επιθετικές βλέψεις»
Αναλυτικά το βίντεο της παρέμβασης:
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης στη σημερινή συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την προοπτική ένταξης των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε την ακόλουθη παρέμβαση:

Συνάντηση Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς»




Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε στο Στρασβούργο με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς. Ο πρωθυπουργός της Κροατίας μέχρι την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Αντρέι Πλένκοβιτς συζήτησαν εκτενώς το θέμα των Σκοπίων και της ενταξιακής πορείας των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ - ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΌ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ


 Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, καθώς !  

Αποκριάτικος χορός Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών,στο Athens View Κυριακή,11/02/2018,στη 13:00 το μεσημέρι.


Ο Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου,την Κυριακή,11/02/2018,στη 1 το μεσημέρι.Το μουσικό πρόγραμμα αναλαμβάνουν οι : Σουλτάνα Πολυκρέτη στο τραγούδι,Μιχάλης Παρτσινέβελος στο βιολί,Παναγιώτης Βρεττός στο λαούτο.Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα,καθώς και πολλές εκπλήξεις! Σας περιμένουμε.

Εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου στις 4-2-2018! Με τους μουσικούς Γιώργος Βιτζηλαίος (βιολί-τραγούδι), Χαρά Βιτζηλαίου (τραγούδι), Μάρκος Σουσούνης (λαούτο)!!!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε Ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοιατρικών Επιστημών (βίντεο φωτογραφίες)



Ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοιατρικών Επιστημών (ΝΟΒΕ) πραγματοποίησεμια όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2018, το Σάββατο 03/02/2018 στο αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Ναξιώτες, διευθυντές . καθηγητές ιατρικών επιστημόνων πρόεδροι......

ΨΗΦΙΣΜΑ της (Ο.ΝΑ.Σ). Έφυγε από τη ζωή.ο Βασίλης Δημητροκάλης


Ο Βασίλης Δημητροκάλης έφυγε από τη ζωή. Ένας καλός Ναξιώτης, καλός άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης, πάντα χαμογελαστός, έφυγε από κοντά μας.
Με τον Βασίλη είμαστε συνομήλικοι. Γνωριστήκαμε από τα γυμνασιακά μας χρόνια στο Γυμνάσιο- Λύκειο Τραγαίας και αναπτύχθηκε μεταξύ μας πραγματική φιλία. Η φιλία αυτή συνεχίστηκε και στα μετέπειτα χρόνια στην.....

Σε πέντε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον μήνα Φεβρουάριο! -Εδραιώνεται στις τουριστικές αγορές το brand “Aegean Island


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ακολουθώντας ένα πυκνό πρόγραμμα συμμετοχής σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, ενισχύει τη θέση των νησιών ανάμεσα στον ανταγωνισμό και φέρνει τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.
Μετά την εξειδικευμένη έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών “boot Düsseldorf” (19-27/1) με την οποία άνοιξε o νέος κύκλος συμμετοχών στις τουριστικές εκθέσεις το 2018, η ΠΝΑΙ πήρε
μέρος στην Salon des Vacances (1-4/2), ενώ το πρόγραμμα Φεβρουαρίου συνεχίζεται με την ΙΜΤΜ στο Τελ Αβίβ (6-7/2), τη ΒΙΤ στο Μιλάνο (11-13/2), την Panorama World Festival στη Στοκχόλμη (17-18/2) και την

κ. Κοτζιά : Συγκέντρωση και Αντισυγκέντρωση. Άρθρο Γνώμης του Ευάγ. Αθανασιάδη.(*)

Οι υπουργοί της Κυβέρνησης, μαζί, με τους τόσους αποτυχημένους νεοτερισμούς που μας επέβαλαν και μας ταλανίζουν, εισάγουν τώρα και «Νέα μαθηματική λογική», που μάλλον περισσότερο, μοιάζει με μπακάλικη αριθμητική. Τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι, έξι το λαδόξιδο.
Συλλογισμοί, που μας θύμισαν τους κουμμουνιστικούς απλουστευτικούς συλλογισμούς για χαχόλους, της εποχής του Ψυχρού Πολέμου.
 1.         Ας προσπαθήσουμε, να παρακολουθήσουμε τον....