slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Μητροπολίτη Παροναξίας, Καλλίνικο

Με αφορμή τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, στέλνει το δικό του μήνυμα και τις ευχές στον Ιερό κλήρο και τους ευσεβείς Χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεώς του.

Το μήνυμά του, αναφέρει:

Εορταστικές ευχές από την Αντιδήμαρχο

Θέμα: Μήνυμα Χριστουγέννων
Φέτος τα Χριστούγεννα, με αφορμή τη Θεία Γέννηση του Ιησού Χριστού, είναι μία ευκαιρία να ανακαλύψουμε την αξία της ζωής, της αγάπης, της ελπίδας και της προσφοράς.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗ
ΑΓΑΠΗΤΕΣ /ΟΙ  ΦΙΛΕΣ /ΟΙ

Η Γέννηση του Θεανθρώπου και ο ερχομός του 2019 ας σβήσουν ό,τι δυσάρεστο συνέβη και ας φέρουν για όλο τον κόσμο μόνο Ευχάριστα γεγονότα.
Για την Πατρίδα μας  ΑΓΑΠΗ - ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!
Εύχομαι προσωπικά , αλλά και εκ μέρους όλων

Διαμαρτύρεται ο ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" για το ποσό επιχορήγησης του από το Δήμο

Με ανακοίνωση του για την πρόσφατη κατανομή επιχορήγησης συνολικού ποσού 35.000 ευρώ από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε αθλητικά σωματεία της Νάξου,  ο Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος «Τα Φανάρια», παραθέτει τα αθλητικά τμήματα που λειτουργεί στην παρούσα χρονική περίοδο,για τα οποία μόνο το κόστος αποστολών ξεπερνά τα 10.000 €, και επισημαίνει, ότι ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων έκρινε ότι η συνολική προσπάθεια του συλλόγου, χρήζει οικονομικής ενίσχυσης 3.000 ευρώ!

"Ο Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος «Τα Φανάρια» λειτουργεί στην παρούσα χρονική περίοδο τα εξής τμήματα, με τις παρακάτω συμμετοχές αθλητών (προπονήσεις γίνονται καθημερινά σε ανοιχτά γήπεδα και στο κλειστό για τους δύσπιστους, ενώ διατίθενται και λίστες με τα στοιχεία τους):

Σημεία τοποθέτησης στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΟΚΙΜΑΚΗ ΣΤΟ 12ο  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ


Τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και τις προτεραιότητες που θέτει με την κοινωνική πολιτική της, βάζοντας ως κεντρικό άξονα την καλυτέρευση της ζωής τόσο της μεσαίας τάξης, όσο και των οικονομικά πιο αδύναμων πολιτών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πολυετή κρίση, ανέδειξε το 12ο  τακτικό συνέδριο της ΝΔ.
Η μεγάλη πατριωτική και φιλελεύθερη παράταξη, της ευθύνης και της δημιουργίας που στις κρίσιμες στιγμές ήταν πάντα δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, είναι έτοιμη να ξαναδώσει ελπίδα, με πολιτικές εστιασμένες στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής και μάλιστα με την παρουσία νέων στελεχών στο δυναμικό της, που θα εμπλουτίσουν και θα ανανεώσουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας επισημάνθηκαν και

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 
το Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Νάξου,  σε συνεργασία με την Παιδο - Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης
Αγαπητοί γονείς,

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥΣΕΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ


Μπροστά το Νότιο Αιγαίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποψήφιος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ο Μανώλης Γ. Μουσελλής από την Κάλυμνο

Τη συμπόρευση του Μανώλη Γ. Μουσελλή, ως υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου,  στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο".

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2019


Παρακολουθήστε την ομίλα μου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ