slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ι. Βρούτσης: Ούτε νόμιμο ούτε ηθικό

«Προνομιακή Φορολογική μεταχείριση στην εταιρεία EXPRESS SERVICE»

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» (27.3.2011), διαφαίνεται ότι υπήρξε μεροληπτική και προνομιακή φορολογική μεταχείριση υπέρ συγκεκριμένης επιχείρησης και συγκεκριμένου επιχειρηματία, από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών.

Με ανακοίνωσή του, ο αρμόδιος Υπουργός διαψεύδει το δημοσίευμα και διαβεβαιώνει ότι όλα έγιναν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ωστόσο, προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά σχετικά με την ορθότητα των ισχυρισμών της ανακοίνωσης του Υπουργού.

Επειδή, το θέμα που προκύπτει είναι σοβαρό και πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις που να επιβεβαιώνουν την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Επειδή, με το Ν.2523/1997 περιγράφεται με απόλυτη σαφήνεια η διαδικασία βάση της οποίας δίνεται η δυνατότητα στον Υπουργό να προβαίνει στην άρση δέσμευσης λογαριασμών.

Επειδή, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνονται σκιές.

ΕΡΩΤAΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

1. Πόσα οφείλουν σήμερα στο Ελληνικό Δημόσιο, είτε με τη μορφή φόρων (εισοδήματος, ΦΠΑ, μισθωτών υπηρεσιών κ.α.), ασφαλιστικών εισφορών, κάθε μορφής τελών οι κάτωθι εταιρείες: EXPRESS SERVICE, EXPRESS SERVICE A.E., ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ;
2. Ήταν, ο κ. I. Ραπτόπουλος, αυτουργός, συνεργός, συνένοχος ή εκπρόσωπος των εταιρειών αυτών ή είχε ιδιότητα που να προκύπτει από την παράγραφο 2 του άρθρου 14 του Ν.2523/1997, όταν δημιουργήθηκαν οι φορολογικές υποχρεώσεις των ανωτέρω επιχειρήσεων ;
3. Ποιες είναι οι οφειλές του Ελληνικού Δημοσίου στις παραπάνω επιχειρήσεις και με βάση πια απόφαση ;
4. Σύμφωνα, με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Υπουργός Οικονομικών οφείλονται από το δημόσιο προς την ατομική επιχείρηση 27 εκατ. € από Φ.Π.Α.. Το ποσό αυτό οφείλεται στην επιχείρηση ή στους συνδρομητές της που το κατέβαλλαν ως μη όφειλαν ;
5. Υπήρξε απόφαση του Υπουργού Οικονομικών για άρση των μέτρων διασφάλισης συμφερόντων του δημοσίου και αν ναι πότε για πιο λόγο ;

Ι. ΒΡΟΥΤΣΗΣ
Βουλέυτής Κυκλάδων

Δηλώσεις Μιχελάκη για την "αντικειμενικότητα της ΕΡΤ"

Γ. Μιχελάκης:
"Καταγγείλαμε την ΕΡΤ ότι εκτελεί προπαγανδιστικά συμβόλαια σε βάρος της Ν.Δ.Αντί να απαντήσει, ως όφειλε, η δήθεν "ανεξάρτητη" ΕΡΤ, έσπευσε ο Εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις καταγγελίες μας και ομολογώντας -με την παρέμβασή του- ότι πράγματι η κυβέρνηση είναι ο εντολέας των συμβολαίων αυτών".

Μετά την "απάντηση" της ΕΡΤ περί προσπάθειας εκφοβισμού των δημοσιογράφων της ΕΡΤ από τον Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, που δεν θα επηρεάσει την αντικειμενική ενημέρωση που μας προσφέρουν ο Γ Μιχελάκης επανήλθε και δήλωσε:

«Αφού οι ηθικοί αυτουργοί -η κυβέρνηση δηλαδή και ο Εκπρόσωπός της- ομολόγησαν έμπρακτα την ενοχή τους στα προπαγανδιστικά συμβόλαια που έχει αναλάβει να εκτελέσει η Ε.Ρ.Τ. σε βάρος της Ν.Δ. -ακολούθησαν και οι φυσικοί αυτουργοί. Αντί να απολογηθούν, όμως, οι εγκάθετοι της Ε.Ρ.Τ., χρησιμοποιούν σαν ασπίδα τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, για να καλύψουν τις ενοχές τους».

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕΙΡΗΣΗΣ


Στα πλαίσια πρωτοβουλίας  για την εκλογή του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης», ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη και σε όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου:

Ενόψει της επαναληπτικής εκλογής του «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης», κατά την ερχόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 30.3.2011, σας καλούμε να συμπορευτείτε στην πρωτοβουλία συναίνεσης και συνεργασίας που αναλαμβάνουμε προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκλογή και να στηριχθεί ο νέος θεσμός.
Πρόθεσή μας είναι η επιλογή ενός προσώπου με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή, πέρα από παραταξιακές σκοπιμότητες. Η διαδικασία εκλογής, σύμφωνα με το άρθρο 179 Ν. 3852/2010, επιβάλλει την συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων, έτσι ώστε το πρόσωπο που θα υπηρετήσει το θεσμό να λειτουργεί υπεράνω κομμάτων και συνδυασμών, προς όφελος των πολιτών.
Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά την πρώτη ψηφοφορία είχαν θέσει υποψηφιότητα ικανά πρόσωπα με τα οποία δεν πραγματοποιήθηκε συζήτηση, δεν τους δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος να παρουσιάσουν τις θέσεις και τις σκέψεις τους και δεν αναζητήθηκε η απαιτούμενη συναίνεση για την ανάδειξή τους στο αξίωμα Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.
Λίγες ημέρες πριν τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου και στο θεσμό που υπηρετούμε, παίρνουμε την πρωτοβουλία, πριν τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, να σας καλέσουμε για να αναζητήσουμε από κοινού το καλύτερο δυνατό πρόσωπο που θα υπηρετήσει το νέο θεσμό.
Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς προκαταλήψεις.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας
Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.


«Ηχηρό το μήνυμά τους, ας μην το εκμεταλλεύεται όμως κανείς»...Δηλώσεις του Γιάννη Μαχαιρίδη για την επίσκεψη Παπανδρέου και τη διαμαρτυρία των μαθητών –


maures_semaies

Στη σημασία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Σύρο αναφέρθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Ρόδο, τονίζοντας πως στη σύσκεψη των φορέων αναδείχθηκαν σε όλο τους το φάσμα οι ιδιαιτερότητες του νησιωτικού μας χώρου και όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την παροχή κάθε μορφής υπηρεσιών και την
ποιότητα της καθημερινότητας των νησιωτών.

«Θα υπάρχει συνέχεια στο διάλογο και στη συνεργασία που εγκαινιάσαμε με τον Πρωθυπουργό, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις σε μια νέα συνάντηση που θα έχουμε μαζί του» είπε ο κ. Μαχαιρίδης, δίδοντας έμφαση στην υγεία αλλά και στην αξιοποίηση της καινοτομίας και της τεχνολογίας, με την εφαρμογή της τηλεματικής σε όλες τις μορφές της στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.
Ο Περιφερειάρχης επέμεινε στην αδιαπραγμάτευτη αρχή και διεκδίκηση, ότι «αρμοδιότητες που δεν προσκρούουν στο Σύνταγμα και αφορούν στην Περιφέρεια πρέπει να αποκεντρωθούν, με παράλληλη αποκέντρωση των απαραίτητων πόρων».

Επικαλέστηκε μάλιστα όσα συζητήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο – όπως είπε – «ανοίξαμε όλα μας τα χαρτιά».

Οι Περιφερειάρχες έχουμε την ιστορική ευθύνη να μην καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, πρόσθεσε ο κ. Μαχαιρίδης, δεσμευόμενος να συνεχίσει, τόσο αυτός όσο και οι συνάδελφοί του, να διεκδικούν όσα δικαιούται ο θεσμός και, κυρίως, οι τοπικές κοινωνίες.

Ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης κληθείς να σχολιάσει τη μορφή διαμαρτυρίας που επέλεξαν μαθητές της Σύρου, κατά την παρέλαση στην επέτειο της 25ης Μαρτίου, δήλωσε πως «η αυθόρμητη και ειρηνική αυτή μορφή διαμαρτυρίας των παιδιών ήταν για μένα ένα ηχηρό μήνυμα, ακόμα πιο ηχηρό από άλλες μορφές καταγγελίας και διαμαρτυρίας, που ίσως χαρακτηρίζονται ή εκλαμβάνονται ως ακραίες.
Έτσι θα αντιδρούσα και εγώ στην ηλικία τους.
Όμως, αυτόν τον αυθορμητισμό και το πάθος των παιδιών, καλό είναι να μην τον εκμεταλλεύεται κανείς».
0

Πρωτοπόρος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις καινοτόμες δράσεις για την εξυπηρέτηση των πολιτών


Προσθήκη λεζάντας
 
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και άλλους φορείς, θα υποβάλλει αίτηση στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ζωντανών Εργαστηρίων (ENoLL) για την σύσταση ενός οργανισμού καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης, του Ζωντανού Εργαστηρίου του Νοτίου Αιγαίου (South Aegean Living Lab).Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων της έρευνας σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών στην Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, στοχεύοντας στη αναβάθμιση της νησιωτικής ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη.
Η δημιουργία του τοπικού “ζωντανού εργαστηρίου”, και η ένταξή του στο ευρύτερο Ευρωπαϊκό δίκτυο, το οποίο μέχρι σήμερα αριθμεί 212 μέλη από 20 χώρες της Ευρώπης και 10 χώρες εκτός αυτής, θα διευκολύνει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με τους άλλους αντίστοιχους φορείς, και θα ενδυναμώσει περαιτέρω την προσπάθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την δημιουργία και ολοκλήρωση της «ηλεκτρονικής περιφέρειας», το οποίο είναι, όπως έχει δηλώσει και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, το μεγαλύτερο στοίχημα.
Το Ζωντανό Εργαστήριο του Νοτίου Αιγαίου, θα αποτελέσει μία επίσημη μη-κερδοσκοπική πλατφόρμα συνεργασίας αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση- η οποία θα παρέχει στην Περιφέρειας τη δυνατότητα και το πλεονέκτημα διεκδίκησης πόρων από διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα καινοτομίας.
Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας συζητήθηκαν σήμερα στη συνάντηση εργασίας που είχε ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, από τους οποίους ζήτησε να επιταχύνουν παράλληλα και την υλοποίηση του σχεδίου για ανάπτυξη όλων των μορφών τηλεματικής στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.
«Θέλω να αφοσιωθείτε σε αυτόν το στόχο, ώστε η Περιφέρειά μας να είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία και στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες» υπογράμμισε κ. Μαχαιρίδης, που εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη δράση θα προωθηθεί άμεσα, με τα πρώτα της απτά αποτελέσματα να είναι ορατά ίσως και εντός του 2011.


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ..
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ»...


Πέρασε ανεπιστρεπτί η περίοδος της «επιφυλακτικότητας» που είχαν οι Ευρωπαίοι Ηγέτες απέναντι στον Σαμαρά, για την πολιτική του κατά του Μνημονίου.
Ακόμη και στους κόλπους του Ε.Λ.Κ., στο οποίον ανήκει η Ν.Δ., οι ομοϊδεάτες συναδελφοί του Αρχηγοί, δεν μπορούσαν να διανοηθούν, πώς ο Έλληνας Αρχηγός Κεντροδεξιού κόμματος, μπορεί να είναι κατά του…Μνημονίου.

Ο Σαμαράς κατάφερε με τιην επιμονή , το πείσμα, την επιχειρηματολιγία και την Στρατηγική του, να τους πείσει πλέον ότι:

«Το Μνημόνιο δεν βγαίνει».!!!

Το ομολογούν άλλωστε και τα στοιχεία της
Wall Street Journal, ότι παρά τα βάρβαρα μέτρα, πού πάρθηκαν παραπάνω από ότι προέβλεπε το Μνημόνιο, τα δημόσια έσοδα υστέρησανκατά 9% από πέρσι.
Ο Σαμαράς, με τις εξειδικευμένες γνώσεις του στην οικονομία τους απέδειξε και τους κατέστησε σαφές ότι:
«Η εφαρμοζόμενη πολιτική
δεν σταθεροποιεί την Οικονομία, τη βυθίζει σε.. παγίδα υπερχρέωσης».!!!

Επεσήμανε με τρόπο καταλυτικό ότι:

«Δεν είμαι αντίθετος με τους στόχους της σταθεροποίησης.
Κι εγώ θέλω μείωση του ελλείμματος, και μάλιστα πολύ πιο δραστική.
Κι εγώ θέλω διαρθρωτικές αλλαγές.

Αλλά η πολιτική με την οποία επιδιώκουμε αυτούς τους στόχους είναι.. λανθασμένη.
Και οδηγεί στα αντίθετα αποτελέσματα».!!!
Έπεισε όλους τους πολιτικούς Αρχηγούς.

Δημιούργησε συμμαχίες μαζί τους.!
Κέρδισε μάχες και εντυπώσεις, με θέσεις και προτάσεις.

Εγινε ο άτυπος αλλά ο ουσιαστικός Αρχηγός τους, σε αυτή την νέα πολιτική.

Το αποδεικνύουν οι «διακριτές» συναντήσεις του, όπως και οι προσκλήσεις να επισκεφθεί Ευρωπαικές πρωτεύουσες, π.χ. η πρόσκληση του Γάλλου πρωθυπουργού να επισκεφθεί το Παρίσι.

Τα αποτελέσματα θα τα νιώσουμε πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα…

H "Φιλοξενία" για την τιμή πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων Παλιάς Αγοράς Χώρας Νάξου

Νάξος 28/03/2011

Αριθμ. πρωτ. 84/2011

 

Προς

 Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Κ. Φώτιο Μαυρομάτη

Κοινοποίηση:

Αντιδήμαρχο κ. Αργύριο Ανευλαβή

Αντιδήμαρχο κ. Τοτόμη Πρωτονοτάριο

Δημοτική Κοινότητα Χώρας Νάξου

Θέμα: Τιμή πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων Παλαιάς Αγοράς

       Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 30/1999 απόφαση της 2/1999 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου τα τέλη χρήσης πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή της παλιάς πόλης (από Πόρτα Γιαλού και προς τα  μέσα) αναπροσαρμόστηκαν στο ύψος των 88 ευρώ ανά Μ2. Η απόφαση αυτή παρότι πάρθηκε το 1999 άρχισε να εφαρμόζεται το 2006. Έπειτα από πολλές ενοχλήσεις των επαγγελματιών της συγκεκριμένης περιοχής συναντηθήκαμε μαζί τους και διαπιστώσαμε και εμείς την σωρεία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μέρος των οποίων έχουμε καταθέσει και στις προτάσεις μας προς την Δημοτική Κοινότητα Χώρας Νάξου .

       Συγκεκριμένα όμως όσον αφορά το ύψος της τιμής των πεζοδρομίων θέλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

  • H συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί σημαντικό κομμάτι πλούτου του νησιού μας και της ιστορίας μας γενικότερα. Η σημερινή της εικόνα είναι πραγματικά απογοητευτική αφού τίποτα ουσιαστικό δεν έχει γίνει για την αναβάθμιση της. Τα συγκεκριμένα ποσά είσπραξης από το Δήμο πρέπει να έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα όμως επί σειρά ετών οι επαγγελματίες τίποτα δεν έχουν δει να γίνεται για την περιοχή τους.

 Οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων του κλάδου τους και βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση δεδομένων και των άσχημων                      ( εισπρακτικά) περασμένων ετών. Οι δανειακές τους οφειλές είναι δυσβάσταχτες και αδυνατούν να πληρώσουν τα ποσά αυτά. Είναι άδικο το μέτρο αυτό αφού άλλοι συνάδελφοι τους σε πιο προνομιακές θέσεις πληρώνουν το 1/3 (29 ευρώ το Μ2).

  •  Οι  επαγγελματίες της περιοχής θα έλεγε κανείς θα πρέπει να επιδοτηθούν αφού καταβάλουν προσπάθειες για την διατήρηση του χώρου και τα καταστήματά τους αποτελούν πόλο έλξης στο  εγκαταλειμμένο περιβάλλον του Κάστρου.
  • Επιβάλλεται να αποκαταστήσετε  μία αδικία που συμβαίνει εις βάρος αυτής της μερίδας των επαγγελματιών που λειτουργούν στην συγκεκριμένη περιοχή και να εξομοιώσετε το ποσό ενοικίασης με το ποσό που απαιτείτε από άλλες περιοχές του Δήμου για την ίδια χρήση .

  Έπειτα από όλα τα παραπάνω ζητάμε να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.  Να επανεξεταστεί το θέμα της τιμής των χώρων στην συγκεκριμένη περιοχή και είμαστε διατεθειμένοι να σας αναπτύξουμε τις απόψεις μας κατά την συζήτηση του θέματος στο  Δημοτικό συμβούλιο. Είναι αυτονόητο ότι μέχρι τότε οι επαγγελματίες αρνούνται να πληρώσουν. Περιμένουμε να εξετάσετε το θέμα και να μας ενημερώσετε.  

Με σεβασμό

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                                                     Ο Γ. Γραμματέας

Ιωάννης Ευαγ. Παπαδόπουλος                                                       Ευάγγελος Αθαν. Καραμανής

.


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ –        ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

 

Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 28  Μαρτίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα: 14.00  με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1.      Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου «Δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου»  στο πρόγραμμα Ε.Π.ΠΕΡ. Α.Α. του Υ.ΠΕ.ΚΑ.

2.      Έγκριση τευχών δημοπράτησης για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για το έργο:  «Δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου» 

 

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα καθότι για τα θέματα τα οποία αφορά θα πρέπει ο σχετικός φάκελος να έχει ολοκληρωθεί και αποσταλεί στην αρμόδια αρχή το αργότερο μέχρι 31/03/2011.

           

 

Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

                                                                       

                                                                       

Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα θεωρητικά μαθήματα του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νάξου


Πραγματοποιήθηκαν αυτή το Σάββατο τα θεωρητικά μαθήματα του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νάξου
http://4.bp.blogspot.com/-wsX3p81pdxc/TY9maUPpIhI/AAAAAAAAF18/ScdDo0YkAx8/s1600/istiopl.JPG


http://4.bp.blogspot.com/-i34nUEQ8-dU/TY9miqYASkI/AAAAAAAAF2E/tRAOBkxZm-c/s1600/istioploia.JPG
στο ξενοδοχείο Coronis με την ίδια προσέλευση μαθητών μικρών και μεγάλων.
6-7 το απόγευμα οι Μικροί Ιστιοπλόοι συνέχισαν το μάθημα τους από την προηγούμενη φορά
και 7-8 το απόγευμα οι Μεγάλοι Ιστιοπλόοι έκαναν το πρώτο τους μάθημα με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρων.
Το επόμενο μάθημα η ημερομηνία και το μέρος θα γίνει γνωστό μέσα από τα Blogs.
DSC01610.JPG
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε ξάνα.