Ηανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη στο Twitter για τα ποσά που πήραν κάποια sites από την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» θα τον οδηγήσει στο δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε πριν λίγες ημέρες tweet υποστηρίζοντας ότι τα sites του Νίκου Ευαγγελάτου (newsit.gr), του Γιάννη Κουρτάκη (και του Θανάση Μαυρίδη (liberal.gr) πήραν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την κρατική καμπάνια.
Το newsit διέψευσε τα λεγόμενα του δημοσιογράφου προαναγγέλλοντας  ότι θα κινηθεί νομικά.
Συγκεκριμένα, γράφτηκε το εξής στην ιστοσελίδα του Ν. Ευαγγελάτου: «Εδώ και μέρες το newsit.gr δέχεται για ακόμη μια φορά «λάσπη». Ότι δήθεν πήρε για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» το ιλιγγιώδες ποσό των 860.000 ευρώ! Επίσης αν δεν κάνεις ούτε ένα τηλεφώνημα σε αυτούς για τους οποίους γράφεις να τους ρωτήσεις την αλήθεια, είναι γιατί δε θέλεις την αλήθεια αλλά τη λάσπη. Γι’ αυτό μόνη λύση είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Και επειδή κάποιοι στην απελπισία και το αδιέξοδο τους μπορεί να ισχυριστούν διάφορα… τα ποσά δεν αλλάζουν εκ των υστέρων. Υπάρχουν δεκάδες email με τα αρμόδια διαφημιστικά γραφεία και βέβαια τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί εδώ και εβδομάδες πολύ πριν τα …ρεπορτάζ και αποδεικνύουν την αλήθεια.Η συνέχεια επί της αιθούσης!»