slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βουλή: Εξεταστική για τα υποβρύχια κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ζητείται η διερεύνηση τυχόν ευθυνών του Ευάγγελου Βενιζέλου – Η επίμαχη περίοδος ξεκινά από το 2000 και βάζει στο «κάδρο» και άλλους υπουργούς - Διαβάστε το πλήρες κείμενο της πρότασης


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με την κατάθεση της πρότασης στη Βουλή για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει την υπόθεση με τις συμβάσεις των ναυπηγείων Σκαραμαγκά για τα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού.

@gerogriniaris: Τα μυστικά για τον σωστό ανδρικό αυνανισμό

Γράφει ο ειδικός στον αυνανισμό @gerogriniaris
Αν και οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν ότι γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τον αυνανισμό, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως υπάρχουν άγνωστες πληροφορίες που μπορεί να τους προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη.
Πρώτα απ’ όλα, ερευνητικά δεδομένα καταρρίπτουν το μύθο που θέλει την πρακτική του αυνανισμού να έχει...

Αυτοί είναι οι παραθυράτοι ΣΥΡΙΖΑίοι διώκτες των συμφερόντων [εικόνα]

ME ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ 

Σε διάστημα 18 ημερών τριάντα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν στην τηλεόραση την οποία καταγγέλλουν, γράφουν σήμερα τα Νέα και εμφανίζουν χάρτη με τις ακριβείς εμφανίσεις των εν λόγω στελεχών.

Γράφουν τα Νέα:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Τ. ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ

TERENS_QUIK
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
«ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ Κ.Υ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ»
 Για την Ανάφη αναχώρησε σήμερα το απόγευμα (25/11/2013) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει υπό την..

ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ – ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ. Η ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟ ΘΡΗΝΟ, ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ – ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο «ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ» ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!

                Ο Περιφερειακός συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων νεκρών από την πρόσφατη τραγωδία που «χτύπησε» τη Ρόδο και εκφράζει την ευχή να έχουν αίσιο αποτέλεσμα οι έρευνες για τον αγνοούμενο συμπολίτη μας.
                Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο σκόρπισε το.....

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Επανεξετάζεται η λειτουργία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Μοιρών-Τυμπακιου


Απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Μ.Κ. Κεφαλογιαννη στη Βουλή, ο υπουργός εργασίας Γ. Βρουτσης ανέφερε ότι "μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί απόφαση αναστολής λειτουργίας παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Μοιρών. Η λειτουργία των περιφερειακών υπηρεσιών ΙΚΑ_ΕΤΑΜ στη Κρήτη συμπεριλαμβανομένου και του Παραρτήματος Μοιρών, με κριτήρια προσωπικού, ασφαλιστικών μεγεθών, οικονομικών, γεωγραφικών και δημογραφικών. "

Σίφνος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Δίχως γιατρούς, χωρίς πλοία!

Όπως μας δήλωσε σήμερα στο psts.gr ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης η Σίφνος διανύει μια δύσκολη περίοδο δίχως γιατρούς και χωρίς πλοία σε ένα νησί με 2.500 κατοίκους εκ των οποίων τα 500 είναι παιδιά
  

Σεμινάρια Μαγειρικής Προιόντων ΠΟΠ για επαγγελματίες με Ναξιώτικες συνταγές

Γραβιέρα Νάξου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ex. Chef, τακτικό μέλος της 
 Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Από τα προιόντα της Νάξου : Γραβιέρα Νάξου, Πατάτες Νάξου , Κοπανιστή, Κίτρο Νάξου  και τις συνταγές που παρουσίασε ο κύριος  Δημήτρης Παπαδόπουλος  αναφέρουμε ενδεικτικά: