slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτοί είναι οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς της κυβέρνησης – Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι γενικοί και ειδικοί γραμματείας, με απόφαση της κυβέρνησης.
Όπως λέει η ανακοίνωση, μοναδικό κριτήριο για την επιλογή των 63 Γενικών και Ειδικών Γραμματέων που στελεχώνουν τη νέα κυβέρνηση είναι η δυνατότητα να ανταποκριθούν στον ρόλο τους, με βάση την εμπειρία και την επαγγελματική τους διαδρομή.
Από το σύνολο των 63 Γενικών και Ειδικών Γραμματέων, οι 34 (54%) παραμένουν στη θέση που κατείχαν, ενώ οι 29 (46%) είναι νέες τοποθετήσεις. Από τις 29 νέες τοποθετήσεις, οι 12 (41%) είναι γυναίκες. Επίσης έχουν αξιοποιηθεί έμπειρα στελέχη από τη Δημόσια Διοίκηση καθώς και στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και της αγοράς.

Επικοινωνία του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Αγγέλου με τον διοικητή των Π.Υ. Δωδεκανήσου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Επικοινωνία του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Αγγέλου με τον διοικητή των Π.Υ. Δωδεκανήσου
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση συνταγματάρχης (ΜΧ) ε.α. Γιάννης Αγγέλου επικοινώνησε με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Δωδεκανήσου κ. Κρασσά Μιχαήλ και ενημερώθηκε για την πορεία της προσπάθειας της Υπηρεσίας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Ιουλία Καραμολέγκου από τη Σαντορίνη

Την υποψηφιότητα της Ιουλίας Καραμολέγκου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

 

Η κ. Καραμολέγκου, νομικός, που έχει υπάρξει η νεότερη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος, σε ηλικία μόλις 21 ετών,  αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές: