slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλαστογραφία με το... νόμο κάνει η κυβέρνηση Αντικαθιστούν το πόθεν έσχες του Φλαμπουράρη με νέο για να τον «βγάλουν λάδι»


Δημήτρης Μαρκόπουλος
Απίστευτη μεθόδευση ομολόγησε ο Βαρεμένος - Θα καταθέσει νέο πόθεν έσχες για να καλύψουν το παλιό από το οποίο προέκυπτε ότι ενώ ήταν υπουργός είχε μετοχές της ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ που έπαιρνε δουλειες απο το δημόσιοΔεν απαντά ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής ο Γιώργος Βαρεμένος στο τι θα συμβεί ως προς τον έλεγχο του πόθεν έσχες που ο Αλέκος Φλαμπουράρης κατέθεσε τον Απρίλιο του 2015 και ουσιαστικά προεξοφλεί την

Κοροϊδεύουν τόσες μέρες με τα ισοδύναμα-προκλήσεις του Φίλη Από αύριο ΦΠΑ 23% στην παιδεία – Να μαζέψουν τις «πενταροδεκάρες» καλούνται εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες!!


 Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας κυβερνητικά στελέχη και ο αρμόδιος υπουργός Πιαδείας Νίκος Φίλης προανήγγειλαν «ευχάριστα νέα» για τους γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία.

Κλείνουν με απεργία διαρκείας από αύριο οι φαρμακοποιοί τα 11.000 εκλογικά κέντρα του Σύριζα

 
ΛΟΥΡΑΝΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ 
Και τα φαρμακεία της Σύρου συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών, οι οποίοι αποφάσισαν από αύριο να προχωρούν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων.
Την απόφαση πήρε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ωστόσο θα υπάρχουν εφημερεύοντα φαρμακεία προς εξυπηρέτηση των πολιτών. Ο Σύλλογος αντιδρά στο σχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα ίδρυσης φαρμακείου σε μη

Ο Στέφανος Τζιώτης νέος πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΓΕΛ Νάξου


Συστάθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νάξου, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 14 Οκτωβρίου. Νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο κ. Στέφανος Τζιώτης.
Αναλυτικότερα η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Έτσι σπάνε οι φιλίες στον καιρό του 3ου Μνημονίου…

Η αντιμνημονιακή δημοσιογραφία είναι ένα ξεχωριστό είδος που στήθηκε τα τελευταία 6 χρόνια. Εκατοντάδες ιστοσελίδες και blogs σε όλη την Ελλάδα δημιουργήθηκαν ως προεκτάσεις της πλατείας των αγανακτισμένων.

Και η αλήθεια είναι ότι βρήκαν πρωτοφανή ανταπόκριση μιας και το κοινό στο οποίο απευθυνόνταν έπαιρνε καθημερινά ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις.
Ποιο ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα; Δεν χρειαζόταν να έχεις δεξιά, κεντρώα ή αριστερή κατεύθυνση σε όσα έλεγες! Φτάνει να υιοθετούσες όλο το συνωμωσιολογικό οπλοστάσιο μπαρούφας που