slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παλαίμαχοι του Πανναξιακού ευχαριστούμε έπαρχε Γιάννη Μαργαρίτη



Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανναξιακού, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη για την καθοριστική συμβολή του στη διοργάνωση του 5ου Περιφερειακού Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαίρου, που διεξήχθη στη Ρόδο στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015.

Όπως σημειώνουν: "Ιδιαίτερα εμείς οι παλαίμαχοι του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ αισθανθήκαμε με

Κλειστά τα καταστήματα της Νάξου την Πέμπτη λόγω απεργίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Επτά (7) χρόνια ύφεσης και πέντε (5) χρόνια μνημονίων έχουν τελματώσει την χώρα και την αγορά. Τα νεοφιλελεύθερα μνημονιακά δόγματα, που εφαρμόζονται στο όνομα της εξυπηρέτησης του χρέους δεν οδηγούν σε λύση αλλά αντίθετα στην διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση της χώρας και της οικονομίας.
Δεν μπορούμε να είμαστε απλοί θεατές στις πιέσεις των δανειστών για νέα μέτρα στην φορολογία, το

ΝΔ: Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη να παρεμποδίζεται η προσέλευση βουλευτή σε χώρο συγκέντρωσης


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την παρεμπόδιση του βουλευτή και υποψήφιου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Γεωργιάδη, από οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών να προσέλθει στο χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατασχέθηκε γαϊδούρι στη Νάξο.Απίστευτη κακοποίηση – Δε μπορούσε ούτε να περπατήσει το άτυχο ζώο


Με εντολή της Εισαγγελίας Νάξου το γαϊδούρι που εντοπίστηκε από τουρίστα στην περιοχή Καπαρές στο νησί της Νάξου να μην μπορεί να περπατήσει από την ενδονυχίτιδα κατασχέθηκε προσωρινά στις 4 Νοεμβρίου και μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο υπό την αιγίδα του φιλοζωικού συλλόγου της περιοχής ώστε εκεί να γίνει η περιποίηση των άκρων του.
Το θηλυκό γαϊδούρι βρίσκεται υπό την αιγίδα της Φιλοζωικής Νάξου σε ασφαλή χώρο.
Το ζώο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι σε αυτή την

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, εκδόθηκε το επισυναπτόμενο ενημερωτικό φυλλάδιο.


ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις αποκαλύψεις Πανούση


Να πάρει θέση για τις αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία.
Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει «απόδειξη πανικού» τις επιθέσεις των μελών της κυβέρνησης μετά τα όσα υποστήριξε ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπεκφεύγει. Δεν είναι

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ επιτέθηκαν στον Άδωνι Γεωργιάδη στον Βόλο (ΦΩΤΟ)


Κουκουλοφόροι από τον αντιεξουσιαστικό χώρο τίναξαν στον αέρα τη συγκέντρωση του Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα στον Βόλο.
Ήταν λίγο μετά τις 8 και ενώ ήδη αρκετός κόσμος βρίσκονταν έξω από το Αχίλλειο περιμένοντας τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όταν περίπου 20 με 30 άτομα με καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλες εισέβαλαν μέσα στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο και έσβησαν τα φώτα. Οι κουκουλοφόροι άρχιζαν να

Αντικατέστησαν τον επικεφαλή των Αδιάφθορων γιατί “ακουμπούσε” κύκλωμα που είχε “άκρες” στον ΣΥΡΙΖΑ;

 
Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η μετακίνηση το πρωί της Τρίτης του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., λίγα 24ωρα ύστερα από αποκαλυπτική κατάθεση -άγνωστη μέχρι σήμερα- που δόθηκε από αστυνομικό στην εν λόγω υπηρεσία, ο οποίος προσδιόριζε με ακρίβεια και σωρεία στοιχείων (ακόμη και με φωτογραφίες) τη συνεργασία ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για παράνομες ενέργειες σε θέματα διαχείρισης αλλοδαπών!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατονομάζεται ότι είχε

Σάλος για τον Λάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ -Ολες οι αποκαλύψεις και τα έγγραφα ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

Ο Λάμπρου με τον πρωθυπουργό
στη φυλακή Διαβατών

Ηλεκτροσόκ στην κυβέρνηση εξακολουθούν να προκαλούν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση περί σχέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.
Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Πάνος Λάμπρου ήταν σύμβουλος του υπ. Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου, την διάψευση του υπουργείου και την αποκάλυψη με έγγραφα ότι εξακολουθεί να είναι σύμβουλος, νέος πονοκέφαλο προκαλεί για το κυβερνών κόμμα η υπόθεση του κομματικού στελέχους του.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αρχικά διέψευσε ότι ο Πάνος Λάμπρου έχει οργανική σχέση με το υπουργείο, αλλά τα ντοκουμέντα διαψεύδουν την άποψή του.
Το έγγραφο αυτό αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» στις 30 Οκτωβρίου:

Αναφορά Βρούτση στη Βουλή για το Νηπιαγωγείο Φοίνικα


Για την έλλειψη νηπιαγωγού, την μη λειτουργία του ολοήμερου και την ανάγκη χρηματοδότησης των λειτουργικών του αναγκών
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Σύρο του Νομού Κυκλάδων.
Ειδικότερα:

Έρχεται γιατρός και …αναστηλώσεις (video)


Η ορεινή Νάξο έχει σημαντικά προβλήματα σε θέματα υποδομής αλλά κάλλιστα μπορούν να βρεθούν λύσεις όταν υπάρχει συνεργασία και καλή διάθεση ανάμεσα σε όλους τους αρμόδιους φορείς ή συλλόγους που έχουν άμεση σχέση με τα χωριά. Η Απείρανθος είναι παραδοσιακά ένα από τα χωριά που ξέρει πώς να λύνει τα προβλήματά της μέσα από την αυτοδιαχείριση. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη προσπάθεια αυτή παίζει ο πρόεδρος κος Γιώργος Μπάκαλος, ο οποίος έχει βάλει τα δικά του προσωπικά στοιχήματα ώστε οι συμπολίτες του να δουν τα οράματά τους (που είναι και δικά του) να γίνονται πραγματικότητα.

Και όπως αποδεικνύεται στη …πράξη, οι εξελίξεις τρέχουν αυτές τις ημέρες…

Μεϊμαράκης: σε συγκέντρωση νέων στο Γκάζι η ΝΔ δεν θα συμφωνήσει σε κανένα νέο φόρο

Υπογράμμισε την ιδεολογική δικαίωση της ΝΔ και την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την παράταξη, τονίζοντας ότι αυτή η ιδεολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των οικονομικά αδυνάμωνΣε συγκέντρωση νέων στο Γκάζι μίλησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το βράδυ της Δευτέρας.
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης οι νέοι και οι νέες επεφύλαξαν μια έκπληξη, που συγκίνησε τον Πρόεδρο της ΝΔ: ήταν η προβολή ενός σύντομου βίντεο με την πολιτική του διαδρομή από τα χρόνια της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ έως και σήμερα.

Η Νάξος «κέρδισε» και το CNN


http://www.naxospress.gr/
Πολύ κουβέντα γίνεται αυτές τις ημέρες για τα συμπεράσματα, τα
κέρδη, τα οφέλη που άφησε η παρουσία των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και βέβαια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην διάρκεια της Διεθνής Τουριστικής Έκθεσης “WTM LONDON” που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου. Διαβάσαμε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου από την Περιφέρεια και από αρκετά νησιά του Αιγαίου που έδωσαν το παρών είτε για πρώτη είτε για …πολλοστή φορά στην συγκεκριμένη έκθεση που αποτελεί την κορυφαία δράση σε επίπεδο επαγγελματιών καθότι εκεί κλείνονται και οι μεγάλες συμφωνίες για τη νέα χρονιά.Και

Ενώ τον παρότρυναν να πάει στην Δικαιοσύνη και να πεί ονόματα, ξαφνικά... Άγρια επίθεση Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ στον Πανούση


Η Γεροβασίλη καλεί τον πρώην υπουργό «να αποδείξει τους ισχυρισμούς του» - Τον κατηγορεί ότι επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε κανέναν και τώρα «μοιράζει "διαλόγους"» - Για «ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας» και «χυδαίες επιθέσεις κατά στελεχών του» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - Επίθεση και από το στέλεχος του κόμματος, Π. ΛάμπρουΜπορεί χθες η κυβέρνηση να παρότρυνε τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη να

Συνομιλία - σοκ μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ


"Πυρήνες" σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Καλά κάναμε και βάλαμε βόμβα στον Πανούση»!
Διαλόγους-«φωτιά» από το φάκελο που παρέδωσε σήμερα στη Δικαιοσύνη ο πρώην υπουργός παρουσίασε το Mega - «Πυρήνες»: Δεν κάνατε τίποτα - Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε νομοθετικά, ο «υπερυπουργός» δεν είναι δικός μαςΣε καταγγελίες «φωτιά» προχώρησε τη Δευτέρα, κατά την κατάθεσή του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε στο Πρώτο Θέμα, ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του από «πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες».