slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκλειστικό καμία αύξηση στο προϋπολογισμό του Νοσοκομείου Νάξου

Εκδόθηκε η Υπ. Απόφαση (κλικ εδώ) την 31- 12- 2010 για μεταφορά πιστώσεων στα Νοσοκομεία της χώρας,οπως θα δειτε και στις φωτογραφίες που ακλουθούν μόνο το Νοσοκομείο Νάξου δεν παίρνει καμία αύξηση στο προϋπολογισμό του για το 2011 και γιατί να πάρει όταν οι  διοικούντες δεν  ΖΗΤΟΥΝ
Καμία  αύξηση προϋπολογισμού . Το διορισμένο Δ.Σ. από την Κυβέρνηση συνεδριάζει μόνο για να διοργανώνει πίτες    

Υποψήφια βουλευτής του GAP ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ η κυρία που με τον άνδρα της εξαπατούσαν το ΙΚΑ με πλαστές συνταγές και

Αντιγράφω από τη χθεσινή "Παρασκευή και 13", θέμα του συντάκτη Θάνου Πασχάλη:

"Οι δύο ελεγκτές της Υπηρεσίας Ελέγχου και Διακίνησης Φαρμάκων παρέδωσαν το πόρισμά τους για την υπόθεση των εκατοντάδων κουτιών φαρμάκων που βρέθηκαν τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του 2010 πεταμένα σε πηγάδια του Λαυρίου. Στην υπόθεση φέρονται ως εμπλεκόμενοι μία γιατρός του ΙΚΑ και ένας φαρμακοποιός του Λαυρίου.

Η κομπίνα ήταν απλή: ο φαρμακοποιός έπαιρνε την συνταγή από την γιατρό του ΙΚΑ, επικολλούσε πάνω της την ταινία γνησιότητας από ένα κουτί φαρμάκου και παρέδιδε τη συνταγή στο ΙΚΑ για να εισπράξει την αμοιβή που του αναλογούσε. Με τον τρόπο αυτό το ΙΚΑ ζημιώθηκε χιλιάδες ευρώ.

Δόθηκαν στην δημοσιότητα και τα ονόματα των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Πρόκειται για την γιατρό του ΙΚΑ Λαυρίου Κηλυπούρη Όλγα και το φαρμακείο του «Νικόλαου Ζαγουρή»."

Τι εστί Κηλυπούρη Όλγα;

Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ στις εκλογές 2007

(δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5.910 σταυρούς)Υποψήφια Νομαρχιακή σύμβουλος το 2006 με το ΠΑΣΟΚ (Μπαλής) στην Αν Αττική

(δεν εκλέχθηκε καθώς ήρθε 22η με 1928 σταυρούς)


Υποψήφια μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στο 8ο Συνέδριο τον Μάρτιο του 2008

(δεν εκλέχθηκε καθώς βγήκε τελευταία με 5 σταυρούς)


Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Λαυρίου

(Σελίδα Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής)Τι εστί Ζαγουρής Νικόλαος;


Σύζυγος της κυρίας


Πρόεδρος της κοινότητας Αγ.Κωνσταντίνου για 3 τετραετίες με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ


Σύνεδρος στο 8 συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο του 2008


Φίλοι του κ. Πάγκαλου και του Γιωργάκη λοιπόν αυτοί που έβαζαν χέρι στο ΙΚΑ και τα άλλα Ταμεία...

ΝΑΞΟΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2011 ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΘΥΔΟΤΙΑ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ   ΑΠΟ NAXOSFAN   

ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΚΩΣΤΑ ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ   Ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ το πρώτο μέρος της αποκριάτικης εορταστικής τριλογίας που διοργανώνεται φέτος στο νησί της Νάξου.
Μια ομάδα νεαρών εθελοντών υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ηθοποιού Λευτέρη Ελευθερίου και την άψογη χορογραφία της Μαργαρίτας Τσίγκου αναβίωσαν ένα αρχαίο παγανιστικό έθιμο, τα "Μεθυδότια".
20 πανέμορφες Ναξιώτισες ντυμένες Μαινάδες χόρευαν γύρω από το άρμα του Θεού Διόνυσου ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να "ξεφύγουν" από τις ερωτικές επιδιώξεις των σατύρων οι οποίοι επιδεικνύοντας το αντρικό του μόριο τις κυνηγούσαν μέσα στους δρόμους της Νάξου. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν πρόσφεραν μοναδικές συγκινήσεις στους θεατές που απολάμβαναν αποσβολωμένοι το εντυπωσιακό αυτό δρώμενο. Πειράγματα, ερωτικές προτροπές και λικνίσματα έδιναν κι έπαιρναν, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα συναισθημάτων σ' αυτούς που συμμετείχαν αλλά και σ' αυτούς που παρακολουθούσαν.
Οι πρωταγωνιστές έκαναν την πρώτη τους στάση μπροστά από την τράπεζα Πειραιώς για να προσφέρουν σπονδή στον Πάνα, τον τραγοπόδαρο Θεό της πανίδας και της ανθρώπινης γονιμότητας.
Αμέσως μετά ξεκίνησαν για τον..... τελικό τους προορισμό, την κεντρική πλατεία του νησιού.
Εκεί κάτω από τον αρχαίο ναό του Βάκχου, την Πορτάρα, τους περίμενε ο οικοδεσπότης (Διόνυσος) της τελετής, ο αρχαίος Θεός της Νάξου, του κρασιού και των οργίων.
Μουσική, μεζέδες και άφθονο κρασί προσφέρθηκε στο κοινό το οποίο μαγεμένο από τις τελετές αλλά και από την έντονη συναισθηματική φόρτιση της βραδιάς το γλέντησε δεόντως.
Αύριο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο εορταστικό μέρος της Ναξιώτικης αποκριάς με τις Λαμπαδηφορίες.


Συγχαρητήρια στους Ναξιώτες μαθητές που βραβεύτηκαν στην 28η Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης»

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συγχαίρει τους μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Νάξου Γιάννη Βασιλάκη, Γιάννη Πρωτονοτάριο και Ανδριανή Πιτταρά, το μαθητή του 1ου Γυμνασίου Νάξου Μανώλη Κρητικό και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νάξου Δημήτρη Βασιλάκη, Γιάννη Λογαρά και Γιώργο Μαργαρίτη, που συμμετείχαν μαζί με 450 συνομήλικούς τους στην 28η Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, αρίστευσαν, διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στην μεγάλη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει επίσης στις οικογένειες των..... μαθητών που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν, και στην κα Σοφία Οικονόμου, Μαθηματικό Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Νάξου, που κάθε χρόνο συντονίζει το διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στη Νάξο, προτρέπει, ενθαρρύνει και διδάσκει τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα δεσμευόμαστε ότι θα διοργανωθεί εκδήλωση από το Δήμο μας για τη βράβευση των μαθητών που με τη διάκρισή τους αυτή στα Μαθηματικά μας έκαναν όλους περήφανους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης