slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με 3 γαλάζιες σημαίες η Νάξος για το 2012


Στις 394 ανέρχονται οι Ελληνικές ακτές και εννέα μαρίνες κέρδισαν φέτος το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζιες Σημαίες».Με 394 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει και πάλι,... όπως τα τελευταία χρόνια, τη δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 48 χώρες.Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.179 ακτές και 659 μαρίνες σε όλο τον κόσμο βραβευμένων μαρινών.Η «Γαλάζια Σημαία» είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας, θεωρούμενο το πιο γνωστό περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο. Απονέμεται διεθνώς, από το 1987, σε ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

     
       Τώρα για να σας πω την αλήθεια ,έχω μπερδευτεί λίγο.Ο Τσίπρας στηρίζει τον Φωτόπουλο,η ,το αντίστροφο, έχω μπερδευτεί λίγο.
       Πάντως όπως και να έχει ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΈΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.

Χαράλαμπος Κόκκινος: ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
 Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ (ΤΣΙΠΡΑ)

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ , λόγω τις δεύτερης θέσης που τους έδωσε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 6 Μαΐου βρίσκονται έντονα στην επικαιρότητα,  επενδύοντας πολιτικά στο λαϊκισμό και στη διγλωσσία. Είναι εμφανές οτι η αλαζονεία   που διέπει τον επικεφαλής και την ηγετική ομάδα και του....

"Σε αναζήτηση χαμένου χρόνου"

Όλοι οι πολιτικοί δίχως εξαίρεση διακατέχονται από φιλοδοξία. Ξοδεύουν αφθονία ενέργειας, χρήματος και χρόνου για να βρεθούν σε ένα έδρανο της Βουλής και να “αφήσουν έργο”. Παρά την όποια φαινομενική ευφυΐα τους (τουλάχιστον όσοι έχουν κάποιο τέτοιο καταπίστευμα από τη Μητέρα Φύση), μοιάζουν ανίκανοι να δουν το απλό γεγονός πως μακροπρόθεσμα η επιθυμία τους, όσο βαθιά κι αν είναι, πεθαίνει, και το έργο τους, όσο μεγάλο κι αν μοιάζει στον καιρό τους, αποκαθηλώνεται, ερειπώνεται και τελικά επικαλύπτεται με το λούστρο της λησμονιάς στα γυρίσματα της γης γύρω από τον ήλιο – γιατί αυτά τα τριγυρίσματα είναι για μας ο χρόνος...
Ποιος θυμάται τώρα ή νοιάζεται στο ελάχιστο για τις χιλιάδες των βουλευτών, υπουργών, υφυπουργών και πρωθυπουργών και το “έργο” τους; …Μένουν όσα οι άνθρωποι βρίσκουν χρήσιμα και τα μεταδίδουν από γενεά σε γενεά...
Μόνο αν αυτές οι αρχές εμπεδώνονταν στη συμπεριφορά μας, δεν θα υπήρχαν οι τρομερές κακοδαιμονίες που ταλανίζουν την κοινωνία. Αλλιώς, η τριάδα άγνοια – αλαζονεία – απληστία θα διαφθείρει οποιαδήποτε καθαρή επιθυμία και νομοθεσία.
Σημασία έχει όχι να επιτύχει κάποιος να μπει στη Βουλή, αλλά να κρατά σταθερή κατεύθυνση ενισχύοντας μέσα του τη φιλαλήθεια, δικαιοσύνη και εντιμότητα.

Μια νέα δημοσίευση στο vigla.gr:

http://vigla-watch.blogspot.com/2012/05/blog-post_22.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 24,4χλμ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 24,4χλμ.

 

Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου 2012 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε δε μέσα σε κλίμα συγκίνησης τόσο κατά την απονομή των αθλητών όσο και κατά  τον αποχαιρετισμό των επισκεπτών.

Στον αγώνα των 24,4 χλμ. συμμετείχαν 42 αθλητές και πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επιδόσεις. Ξεχωριστή παρουσία στον αγώνα οι 32 πεζοπόροι οι οποίοι  πρόσφεραν μια ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση ολοκληρώνοντας όλη τη διαδρομή μέσα σε γενική επευφημία.  Στο fun race των 2 χλμ. συμμετείχαν 53 άτομα ηλικίας  3 ετών έως 70 ετών.

Βασικό συστατικό για την επιτυχημένη, διοργάνωση ήταν η εθελοντική προσφορά  τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικά μέσα. Κοινωνική  συνοχή ,αλληλεγγύη, εθελοντισμός  και αγάπη σε όλο τους  το μεγαλείο…

Στη σελίδα μας www.antiparosenplo.blogspot.com μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και  πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Εκ του Αντίπαρος εν πλω


Επιτέλους οι Κυκλάδες βρήκαν τον αριστεροδεξιό σωτήρα τους

 Απαντήσεις Π.Γούλια σε Γ.Βρούτση και Π.Ρήγα 

«Να σταματήσει να κλαίγεται ο Καρατζαφέρης»

«Το μνημόνιο είναι δυστυχώς η μόνη μας επιλογή, ο Αντ. Σαμαράς ζητάει εντολή για να βελτιώσει τα αρνητικά του μνημονίου» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης  στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «όχι στο ευρώ πάση θυσία» και αναρωτήθηκε εάν πρέπει να έχουμε Δημοκρατία πάση Θυσία;

«Βρισκόμαστε στο δυσκολότερο σημείο της κρίσης, τώρα όμως μέσα στην Ευρώπη υπάρχουν δυνάμεις όπως ο Ολάντ, η ΝΔ ζητάει να αξιοποιηθούν οι νέοι συσχετισμοί» για να δώσει μάχη για την βελτίωση στοιχείων του μνημονίου.

«Θέλω να παρακαλέσω τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να σταματήσει να εμφανίζεται στην τηλεοράσεις σα να είναι… ας μην το πω καλύτερα, να τον παρακαλέσω να μην κλαίγεται και όχι σε άλλα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Επίθεση κατά του Πλεύρη στα δικαστήρια

Στον πρώην βουλευτή, Θάνο Πλεύρη, επιτέθηκε ομάδα αντιεξουσιαστών στα δικαστήρια της Ευελπίδων πριν από λίγο.

Ο κ. Πλεύρης βρισκόταν μαζί με συνεργάτη του στα δικαστήρια, καθώς δίκαζε υπόθεση.

Σύμφωνα με πληοφορίες, η ομάδα των αντιεξουσιαστών βρισκόταν στα δικαστήρια, καθώς εκδικαζόταν υπόθεση επίθεσης τριών μελών της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς.

''Δεν παω με άλλο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου''

voutsinos

Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου και διάφορά σχόλια που ακούγονται, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση προσχώρησής μου σε άλλο ψηφοδέλτιο και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα βρίσκομαι και πάλι στις επάλξεις με τους «Ανεξαρτήτους Έλληνες».

Τέτοιες «μεταγραφές» τύπου Ντόρας Μπακογιάννη, μπορεί να είναι της μόδας το τελευταίο διάστημα, όμως έχουν προφανή στόχο την πολιτική επιβίωση δοκιμασμένων προσώπων που δεν κατάφεραν να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου και ψάχνουν τρόπο να εξασφαλίσουν μια θέση στο κοινοβούλιο.

Η αξιοπιστία στην πολιτική, η οποία σήμερα αμφισβητείται όσο ποτέ, κερδίζεται μέσα από σταθερές θέσεις και αρχές και όχι με καιροσκοπικές αλλαγές και «κωλοτούμπες» που έχουν γνώμονα το προσωπικό όφελος.

Ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα να μεταδώσουμε σε όλους τους Κυκλαδίτες, την εναλλακτική εθνική μας αντιπρόταση και το όραμά μας για μια Ελλάδα κυρίαρχη και υπερήφανη κόντρα στη βίαιη οικονομική επιδρομή που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια προς την ελληνική οικογένεια, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Οι πολίτες μας πίστεψαν και μας εμπιστεύτηκαν, εναποθέτοντας ελπίδες σε μας και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε. Συνεχίζουμε με σταθερό βηματισμό για την τελική νίκη στις 17 Ιουνίου.

 

Μάριος Βουτσίνος (βουλευτής Κυκλάδων)

«Καληνύχτα και …bon nuit!»

του Γιάννη Πιτταρά

Πιάνομαι από τη φράση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σουλτς “οι Ευρωπαίοι πρέπει να μιλήσουν επιτέλους με τους Ελληνες” για να πω ότι και οι Έλληνες πρέπει να πάνε στην Ευρώπη για να καταλάβουν, τελικά, τους Ευρωπαίους.
Η ιστορία με γεγονότα:
 *Παρίσι, Ιούλιος 2004.
 Η Εθνική Ελλάδος έχει....

Αναρχικές κότες έδειραν βουλευτή της Χρυσής Αυγής και δημοσιογράφο

Απίστευτο: Αντεξουσιαστές εισέβαλαν  στο SUPER B και χτύπησαν  βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλά και το δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή  Με καδρόνια και μπουνιές
Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σήμερα το βράδυ  στον τηλεοπτικό σταθμό Super B στο δελτίο ειδήσεων του οποίου ήταν καλεσμένος ο  βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης. Όταν ο κ. Αρβανίτης έβγαινε απο τον σταθμό μαζί με τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή, αφού είχε δώσει τη συνέντευξη, ομάδα 30 περίπου αντεξουσιαστών που την είχε στημένη στην είσοδο του σταθμού στην οδό Αγίου Ανδρέου, όρμησε στον βουλευτή και...
τον χτύπησαν με αγριότητα, ενώ επιτέθηκαν και στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή που επιχείρησε τους χωρίσει και τον τραυμάτισαν στο χέρι με καδρόνι.
"Είναι μόνος του, απροστάτευτος" φώναζε ο δημοσιογράφος προσπαθώντας να αποτρέψει τους αντεξουσιαστές από την επίθεση όμως εκείνοι δεν άκουγαν τίποτα.
Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και του έσκισαν τα ρούχα.
Στο σημείο έφτασαν  αστυνομικές δυνάμεις που παρέλαβαν τον τραυματία βουλευτή, ενώ οι αντεξουσιαστές άρχισαν να τρέχουν στην οδό Αγίου Ανδρέου και μετά στην Αράτου. φωνάζοντας συνθήματα και βρίζοντας.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/127843