slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: Το σκάνδαλο Καλογρίτσα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας


Την εκτίμησή του ότι το σκάνδαλο με τη δανειοδότηση της εταιρείας του Χρ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα στη σύγχρονη Ιστορία της χώρας, εξέφρασε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

«Θέλω να θυμίσω» είπε ο κ. Λαζαρίδης «ότι ο

Μετα την ΓΚΑΦΑ τα «μαζεύει» άρον – άρον ο Μανιός για το τροχαίο

Τη δήλωση που σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στη Θήβα, προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανασκευάσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός στην εκπομπή «Πρωϊνή Ανάγνωση» στο κανάλι της Βουλής.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, στη δήλωσή του αυτή,

Η νέα ταινία της ΑΛΦΑ έχει εικόνα …Νάξου

Μέσα από τις αξίες και τους δυνατούς δεσμούς της οικογένειας, η νέα ταινία της μπύρας ΆΛΦΑ, αγγίζει τις αξίες τηςΟι διαφημίσεις πλέον είναι ιστορίες… Και μάλιστα καταπληκτικές. Δεν είναι απλά ένα χαμόγελο και μία απλή ατάκα… Πέρυσι, η ΑΛΦΑ επένδυσε στη σχέση πατέρα – κόρης (νύφη), την έντυσε με τη το τραγούδι «Θες» του Μητροπάνου και έγινε viral με περισσότερα οπό 1,6 εκατομμύρια θεάσεις στο youtube… Όσο για τη μουσική επένδυση; Το τραγούδι "Θες" είχε περισσότερα από 5 εκατομμύρια.
Και αύριο το βράδυ, Πέμπτη η ΑΛΦΑ ξαναχτυπά αλλά με εικόνα Νάξου… Αυτή τη φορά το σκηνικό έχει σχέση με τους άνδρες και δη τη σχέση γιου – πατέρα….

«ΕΦΚΑ όπως Βαβέλ!»

*του Ιωάννη Βρούτση

Με την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος μητρώου του ΕΦΚΑ, πλήθος ασφαλισμένων έρχονται αντιμέτωποι με λάθη στα στοιχεία τους, γεγονός που συνεπάγεται μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία. Τα λάθη ποικίλλουν από μια απλή διαφορά στα

Εκδήλωση Σύριζα Κυκλάδων την Κυριακή στην Σαντορίνη

Ομιλία για τα δύο χρόνια Κυβέρνησης Αριστεράς των Βουλευτών Αντώνη Συρίγου,Νίκου Μανιού και  Νίκου Συρμαλένιου την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κλειστού γυμναστηρίου στην Σαντορίνη 

Παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον οι γιατροί του Νοσοκομείου Σαντορίνης

Φυλλορροεί το προσωπικό του νέου νοσοκομείου Σαντορίνης που εγκαινίασε πανηγυρικά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, παρουσία και του Πρωθυπουργού, τον περασμένο Ιούλιο.
Βασικές ιατρικές ειδικότητες και ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, λείπουν από το νοσοκομείο Σαντορίνης, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
«Το νοσοκομείο της Σαντορίνης όχι μόνο δεν στελεχώνεται, αλλά και οι τελευταίοι γιατροί είναι έτοιμοι να κλείσουν την πόρτα πίσω τους. Παραιτούνται οι γιατροί ο ένας μετά τον άλλον. Απηύδησαν. Γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να βρεθούν κατηγορούμενοι για τραγικά συμβάντα, χωρίς να φταίνε», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.