slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δείτε τις ποινές που θα επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στους διορισθέντες με πλαστά πτυχία (σκίτσο)

Την αποφασιστικότητα της νέας Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου και του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά, έτσι ώστε να υπάρξουν… αυστηρές ποινές στα λαμόγια που έχουν προσληφθεί στους Δήμους με πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά, αναδεικνύει με σημερινό του σκίτσο ο Ανδρέας Πετρουλάκης στην “Καθημερινή”.                                                          Απολαύστε το...

Νέα “ρουκέτα” Λαπαβίτσα κατά Τσίπρα: “Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν πρόγραμμα- Πως θα κυβερνήσει τον τόπο;”

Στα κάγκελα έχουν βγει από το πρωί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για τα όσα σωστά και τεκμηριωμένα είπε ο Άδωνις στο Mega για το πιθανό bank run στην περίπτωση που ο Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές.
Αλλά αυτό που τόνισε με έμφαση το πρωί στο Mega o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ το επιβεβαίωσε με τον πλέον ΑΠΟΛΥΤΟ τρόπο και ο γνωστός “καθηγητής” του ΣΥΡΙΖΑ Λαπαβίτσας!

Ο οποίος είπε ξεκάθαρα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα πρόγραμμα, βαδίζει στα τυφλά – παρέα με το άγνωστο και βάρκα την ελπίδα (θα συμπληρώναμε εμείς).

Μετά τους φταίει ο ΄Αδωνις εκεί στην Κουμουνδούρου;

Δείτε τι έγραψε ο Λαπαβίτσας:

Κυκλάδες: Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το πρόγραμμα



ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου το Σάββατο 27/09/14 στις  17:00 το μεγάλο Ναξιακό ντέρμπι ανάμεσα στους ποιο ιστορικούς Συλλόγους της Νάξου Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ .
Η ΕΠΣ Κυκλάδων δημοσιοποίησε σήμερα το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων κυρίως του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 27 και 28/9/2014. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και ένα παιχνίδι για το Κύπελλο αλλά και παιχνίδια για τα πρωταθλήματα Νέων και Παίδων. Να υπενθυμίσουμε ότι το οριστικό πρόγραμμα των παιχνιδιών, αφού γίνουν οι όποιες αλλαγές και ορισθούν και οι διαιτητές, θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Κυκλάδων την ερχόμενη Πέμπτη.

ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Γιωργάκης ο ακτιβιστής


Όλα για μιά φωτό!
Δώσε του τέτοια και πάρε του την ψυχή…
Σταθερά εκτός τόπου και χρόνου ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια και άλλαξε προς το… χείριστο τη ζωή όλων των ανθρώπων της φοράει το καλό του χαμόγελο -εκείνο που τον έκανε πρωθυπουργό το 2009- και...

Αυτό είναι το νέο μισθολόγιο στρατιωτικών; Όλη η πρόταση Αβραμόπουλου

Το Onalert αποκαλύπτει όλο το σχέδιο του μισθολογίου που έστειλαν Αβραμόπουλος-Κικίλιας-Βαρβιτσιώτης στο υπουργείο Οικονομικών. Δημοσιεύουμε αυτούσιο το κείμενο που υπογράφει ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος και...

Γκολ - φάουλ και δικαιολογημένη η αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου που ζητάει όλη αντιπολίτευση

Αυτή η  εμμονή να γίνει δεύτερος ΣΜΑ στην Δρυμαλια ακόμα δεν τον έχουμε καταλάβει. 
Εφόσον κατάφερε και αυτό η Δημοτική Αρχή πλέον τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Κατάφερε κάτι που μόνο ο Μητσοτάκης είχε καταφέρει την εποχή του σκανδάλου Κωσκωτά . Όπως η τότε αντιπολίτευση είχε κοινή γραμμή εναντία στον Παπανδρέου και το Πασοκ . Έτσι και τώρα σύσσωμη η αντιπολίτευση κατεβαίνει με κοινή γραμμή. Συνεπώς πρόκειται για μια τεραστία επιτυχία της Δημοτικής Αρχής και αν μην τι άλλο αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε . Το κυριότερο όμως είναι ότι για πρώτη φορά η αντιπολίτευση έχει απολυτό δίκιο διότι απλά όλα γίνονται στο πόδι . Και πώς να μην είναι όλα στο πόδι με τέτοιους ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ στην τεχνική υπηρεσία και με Αντιδήμαρχο που έχει το αλάθητο του Πάπα . 
  ΚΟΙΝΗ  ΔΗΛΩΣΗ  -  ΑΙΤΗΣΗ  ΤΩΝ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ  ΤΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ                ΤΗΣ  ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟ  ΝΑΞΟΥ  ΚΑΙ  ΜΙΚΡΩΝ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ
·         Επειδή  ο  σημαντικός  ρόλος  της  αντιπολίτευσης  στις  δημοκρατίες   απαιτεί  πλήρως  ενημερωμένους  αντιπροσώπους .

Κάλεσμα Πανναξιακού ΑΟ στον αγιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου, στον αγιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.
Οι ποδοσφαιριστές της

«Ο Πανναξιακός είναι ένα όνειρο...»

Η ομάδα 
Γ. Βαλινδράς
ο Άνθρωπος που πληρώνει 


Αφιέρωμα της αθλητικής εφημερίδας "Goal":Του Κώστα Ασημακόπουλου
ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Στο νησί που ανέθρεψε τον Δία, που γεννήθηκε ο Διόνυσος κι έζησε η Αριάδνη, ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας, δεν είναι μόνο μέσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς αλλά και μέσα στο πιο όμορφο πρωτάθλημα της χώρας.Ο Πανναξιακός εδώ και 35 χρόνια γράφει τη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.Β.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ


Στις 13-09-2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Καμπανέλλειος Δρόμος Μαραθώνιος Νάξου, ο δρόμος 10.000 μ. και ο γύρος της πόλης για παιδιά 3.000 μ. Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.
Σαν οραματιστές - συνδιοργανωτές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές των αγώνων:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Μάνο Χατζιδάκι.



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο, η εκδήλωση τηςΚινηματογραφικής Λέσχης Νάξου στη μνήμη του Μάνου Χατζιδάκι. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη αφού πολλοί παλιοί και νέοι φίλοι της Λέσχης ανηφόρησαν στο κάστρο και απόλαυσαν αξέχαστες μελωδίες που ερμήνευσε στο πιάνο η κ. Έλσα Λεοντιάδου. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η ταινία του Παντελή Βούλγαρη "Ο Μεγάλος Ερωτικός" (1973) που προβλήθηκε στο πλάισιο του αφιερώματος. Πρόκειται για σπάνιο υλικό που εξασφάλισε η Λέσχη σε συνεργασία με.....

Το video της εβδομάδας