slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με τον Πάνο (ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ) Καμμένο συναντήθηκε ο Χαράλαμπος Κόκκινος

 
Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο είχε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης (για την οποία ο κ. Κόκκινος κατέθεσε τις προτάσεις του), η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα και η

Πηδάνε μαζικά από το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ – Παραιτήθηκε σύσσωμη η ΝΕ στην Πρέβεζα

 
Άρχισαν τα όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας. Μαζικές παραιτήσεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας και τα Συντονιστικά των Δήμων Πρέβεζας και Ζηρού.

«ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, την επόμενη ημέρα της νέας μνημονιακής συμφωνίας, στις 14.07.2015, μεταξύ άλλων δήλωνε ότι «…

Λαϊκή Ενότητα: Καταγγέλλει Τσίπρα ότι υπόσχεται 2.500 προεκλογικές προσλήψεις στην Υγεία

«ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ»
 
Για προεκλογικά πυροτεχνήματα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και το μέγαρο Μαξίμου η Λαϊκή Ενότητα.

Το κόμμα του Π. Λαφαζάνη επιτίθεται με δριμύτητα κατά της «ηγεσίας του Μαξίμου την οποία κατηγορεί ότι καταφεύγει σε πυροτεχνήματα προκειμένου να διασωθεί εκλογικά.

Επικρίνοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι με

Βόμβα από τους «53» του ΣΥΡΙΖΑ: Σκέφτονται να αποσύρουν από τα ψηφοδέλτια Τσακαλώτο-Σακελλαρίδη





ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει εκλογών καθώς οι αποχωρήσεις από το κόμμα αλλά και οι αποσύρσεις στελεχών από τα ψηφοδέλτια είναι σαρωτικές.Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, αυτή την ώρα στα γραφεία της «Εποχής» συνεδριάζει η ομάδα των 53 προκειμένου να αποφασίσουν για την στάση που θα κρατήσουν. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν διατυπωθεί εισηγήσεις να αποσυρθούν από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος – ο οποίος υπέγραψε το Μνημόνιο 3 – και ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος συνόδευσε σε όλα τα ταξίδια του στις Βρυξέλλες τον Αλέξη Τσίπρα.

Θέματα συνεδρίασης της Επιτροπής Διαιτησίας


Γράφτηκε από Ομαδα συνταξης
Την Πέμπτη 27 Αυγούστου τις 16.00 θα συνεδριάσει η επιτροπή διαιτησίας στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων με θέματα:

Εγκάρδιες επαφές Ραουζαίου στη Νάξο



Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Επίσκεψη στη Νάξο προκειμένου να έχει συναντήσεις με τα σωματεία του νησιού πραγματοποίησε την Κυριακή ο Πέτρος Ραουζαίος.
Ο Συριανός παράγοντας έχει ξεκινήσει μία σειρά επαφών με τα σωματεία των Κυκλάδων, ξεκινώντας από τη Νάξο, όπου

Στο όριο του στατιστικού λάθους η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη ελληνική δημοσκόπηση!

 

Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία είναι μόλις στο 2% σε δημοσκόπηση της εταιρίας Interview για την «Βεργίνα TV». Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει τις δυνάμεις του, η Νέα Δημοκρατία πλησιάζει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ (22-24%), στη Βουλή μπαίνει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη με ποσοστό 4.5%, ενώ υψηλά ποσοστά συγκεντρώνει και το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 24%, με την

Συναντήσεις με όλους τους πολιτευτές της ΝΔ ξεκίνησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

 

Η αρχή έγινε πριν λίγο στη Βουλή όπου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τους μη εκλεγέντες υποψήφιους βουλευτές του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου.

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αποδράσει με την απόφασή του για εκλογές


Ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε 3η εκλογική αναμέτρηση μέσα σε επτά μήνες για καθαρά εσωκομματικούς λόγους. Δυστυχώς τα κομματικά του αδιέξοδα τα πληρώνει πάλι ο ελληνικός λαός. Εμείς δεν φοβόμαστε. Μιλούσαμε και μιλάμε πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας. Η Νέα Δημοκρατία σαν υπεύθυνη πολιτική δύναμη θα απευθυνθεί στους πολίτες οι οποίοι θα επιλέξουν τις τύχες τις δικές τους και την τύχη της χώρας τους. Δεν θα βρισκόμασταν τώρα εδώ να συζητάμε για εκλογές αλλά θα βρισκόταν η χώρα και οι πολίτες της σε άτακτη χρεοκοπία αν...

Το τέλος του Πάνου Καμμένου

 
Στις 21 Ιανουαρίου 2012 ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε τη δημιουργία του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» διακόπτοντας με αυτόν το τρόπο την πολιτική του διαδρομή με την Νέα Δημοκρατία που τον ανέδειξε.

Στα 3 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από τότε, ο Πάνος Καμμένος δηλητηρίασε όσο κανείς την Ελληνική κοινωνία με θεωρίες συνωμοσίας, με κατηγορίες για εθνική προδοσία, με υποτιθέμενες απόπειρες εξαγοράς Βουλευτών και άλλα πολλά. Είχε φορέσει τον μανδύα του «υπερπατριώτη». Αυτός μόνο πονούσε την Ελλάδα, όλοι οι άλλοι ήταν «προδότες» και «δωσίλογοι».

Πως τα έφερε όμως η ζωή, ο Πάνος Καμμένος να γίνει συγκυβερνήτης του τόπου & να αποκαλυφθεί σε λίγους μόλις μήνες σε όλους η πολιτική του υποκρισία. Μαζί με τον Τσίπρα, αφού πρώτα

Σύρος: Τον έσωσαν στο λιμάνι αλλά έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από το παράθυρο του Νοσοκομείου


Ένα περιστατικό αυτοκτονίας στο νοσοκομείο της Σύρου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία το πρωί της Τρίτης.
59χρονος άνδρας με καταγωγή από το Ναύπλιο, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σύρου, έβαλε τέλος στη ζωή του νωρίς το πρωί σήμερα (περίπου στις 09:00), πηδώντας από το παράθυρο του θαλάμου στον 2ο όροφο στον οποίο είχε εισαχθεί για νοσηλεία και χωρίς να.....

Γ. Χατζημάρκος: «Θέλουμε συνομιλητές για το μεταναστευτικό και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση»



Να μην ανασταλεί η υλοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί για το μεταναστευτικό, λόγω της προεκλογικής περιόδου, ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Να μην γίνει η προεκλογική περίοδος αιτία να «παγώσουν» οι διαδικασίες που ήδη έχουν δρομολογηθεί, μετά από συνεννόηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την κυβέρνηση, για την ανακούφιση του μεταναστευτικού προβλήματος στα νησιά, ζητά ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, λόγω της οξύτητας του ζητήματος, που δεν επιτρέπει ούτε ώρα καθυστέρησης.

Ο κ. Χατζημάρκος, στην διάρκεια συνέντευξης τύπου την Τρίτη, εξέφρασε την ελπίδα, στο

Παρέμβαση του ΚΚΕ για τις συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜ. ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
για τις σχολικές καθαρίστριες
Επείγουσα παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη στα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας για την ανάγκη να διασφαλίσουν κυβέρνηση και αρμόδιοι υπουργοί με έκτακτες ενέργειές τους την ανανέωση των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών ώστε να διασφαλιστεί η καθαριότητα των σχολείων και οι χιλιάδες σχολικές καθαρίστριες να μην μείνουν χωρίς μεροκάματο.

Ένα πρόβλημα που στο παρά πέντε της τυπικής παραίτησης την κυβέρνησης και λίγες μέρες πριν

Διήμερη επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στη Νάξο


Τον τόμο "Η Νάξος δια μέσου των αιώνων",
πρόσφερε ο δήμαρχος στον πρέσβη της Κίνας
Η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και των επενδύσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της διήμερης εθιμοτυπικής επίσκεψης του Πρέσβη της Κίνας κ.  Zou Xiaoli με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό.
Ο Μανόλης Μαργαρίτης, αφού υποδέχθηκε και καλωσόρισε τον Κινέζο Πρέσβη, ο οποίος συνοδεύονταν από τη

Επίσκεψη στη Ρόδο του τέως Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδος της ΝΔ, κ. Χρήστου Σταϊκούρα

Την Ρόδο θα επισκεφτεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδος της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας κατά την παραμονή του στη Ρόδο θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, εργαζομένων και επαγγελματιών, αλλά και με την επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ. Ακολουθεί το πρόγραμμα της  επίσκεψης 

ΣΟΒΙΕΤ ΜΑΣ ΥΠΌΣΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΟΦ :Λαφαζάνης: Κατάργηση ΤΑΙΠΕΔ και κρατικοποίηση όλων των δημοσίων επιχειρήσεων, υποδομών και ακινήτων



Την άμεση κατάργηση όλων των ιδιωτικοποιήσεων που προβλέπονται από το τρίτο Μνημόνιο ζήτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, έπειτα από συνάντηση που είχε την Τρίτη με συνδικάτα και κοινωνικά κινήματα.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και μίλησαν αντιπροσωπείες από την Επιτροπή Αγώνα για το

Ο «λογαριασμός» Τσίπρα – Καμμένου

 
Με την παραίτηση της κυβέρνησής του στις 20 Αυγούστου 2015, και με την άρνησή του να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που έχει ανάγκη ο τόπος και μπορούσε να στηρίξει η παρούσα Βουλή, ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε εκλογές τον Σεπτέμβριο.

Στήνει τρίτη κάλπη σε μόλις οκτώ μήνες, επιχειρώντας, πρώτον, να δραπετεύσει από το χάος που δημιούργησαν η ανικανότητά του και οι εγκληματικοί του χειρισμοί και, δεύτερον, να υφαρπάξει ψήφους των πολιτών πριν πληρώσουν τον τεράστιο λογαριασμό του 3ου Μνημονίου Τσίπρα – Καμμένου.

Όπως αναφέρει σε Non Paper της η ΝΔ, μέσα στο χρόνο που πέρασε ο κ. Τσίπρας δεν μοίρασε

Την άρση της ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου ζητά ο εισαγγελέας -Για να λογοδοτήσει για φοροδιαφυγή

ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ

Αίτημα για άρση της ασυλίας του βουλευτή Αλέξη Μητρόπουλου, προκειμένου να λογοδοτήσει για το αδίκημα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος έστειλε χθες στη βουλή ο επίκουρος εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γιάννης Δραγάτσης.
Το αίτημα έρχεται μετά την έκθεση ελέγχου του ΣΔΟΕ και την

1300 οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών- σε Δωδεκάνησα & Κυκλάδες


Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά την 11η Σεπτεμβρίου 2015

Θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολείων την περίοδο 2015- 2016 συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε χθες το μεσημέρι με τον υπουργό Παιδείας κ. Αριστείδη Μπαλτά ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλης Καραγιάννης.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κατέστησε χθες σαφές ότι παρά τα όσα ακούγονται τα σχολεία θα ανοίξουν την 11η Σεπτεμβρίου 2015.
«Φθάνουν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης πληροφορίες που δεν

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου ταξιδεύει στη Κρήτη με τα προϊόντα μας

 
Στο 4ο Φεστιβάλ Αιγαιοπελαγίτικων γεύσεων μουσικών και χορών θα λάβει μέρος για πρώτη φορά φέτος το χορευτικό τμήμα του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Μετά από σχετική πρόσκληση του Συλλόγου «Κρητών Δράσεις» που διοργανώνει το φεστιβάλ ο σύλλογος θα δώσει το παρόν, αναδεικνύοντας την παράδοση και τα προϊόντα του νησιού μας.

Η εκδήλωση που Θα περιλαμβάνει διαφήμιση των προϊόντων του τόπου μας, θα περιέχει επίσης ένα μίγμα γεύσεων και μουσικοχορευτικής παράδοσης και θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αποσύρονται οι ΑΝΕΛ από τις εκλογές;



Το κλίμα στους ΑΝΕΛ είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά από μυστική μέτρηση που τους εμφανίζει κάτω από το 3%.
Πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα αναφέρουν πως Πάνος Καμμένος κατανοώντας πως με αυτά τα ποσοστά δεν πρόκειται να μπει στη Βουλή, ενεργεί με την αντίληψη ο σώζων εαυτόν σωθήτω! Έτσι, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής θα σκάσει η "βόμβα" της παραίτησης…

Μεϊμαράκης: «Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ» Ο Τσίπρας θέλει τις εκλογές για να χάσει και να φύγει, να την κοπανήσει


Να δώσει εξηγήσεις γιατί οδηγεί τη χώρα σε εκλογές, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τόνισε, παράλληλα, για μια ακόμη φορά τη μη αναγκαιότητα για τη διεξαγωγή τους.

«Πρέπει να εξηγηθεί γιατί πάμε σε εκλογές, γιατί μπαίνουμε σε αυτή την αστάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στην τηλεόραση του

Η καρτερικότητα ως βασικό συστατικό του “φίλτρου της Αγάπης”

Γράφει ο Γλαρός Ιωάννης
Σύμφωνα με το Μέγα Διδάσκαλο...“Ζήνων ο Κιτιεύς”, “Καρτερικότητα είναι η γνώση ή η έξη του που πρέπει ή δεν πρέπει να επιμείνουμε και πότε να αδιαφορούμε”.

Σαφώς ισχύει ότι, “αυτά που πρέπει να γίνουν, πρέπει να επιλέγονται, να υπομένονται, να μένουμε σταθεροί σε αυτά και να τα απονέμουμε”.
Το “σκοτάδι” δεν είναι σε θέση να

Τι έλεγε, τι έκανε, τι παρέλαβε και τι παραδίδει ο Τσίπρας


Των Δ. Παπακωνσταντίνου - Γ. Αγγέλη - Δ. Κατσαγάνη

Με μια πρωτοφανή στην κοινοβουλευτική ιστορία των τελευταίων δεκαετιών κίνηση, ο Αλέξης Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές υπονομεύοντας τη συμφωνία για το Τρίτο Πακέτο Στήριξης. Παίρνει το ρίσκο να διαλύσει τη χώρα, γιατί εκτιμά ότι έτσι θα γαντζωθεί στην εξουσία. Ότι τον βολεύει η

Στην Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας ο Κεφαλογιάννης Μανώλης

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, συγκροτείται Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα. Η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 24 Αυγούστου και ώρα 18:00, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. Στην επιτροπή μετέχουν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ως Πρόεδρός της και ως μέλη -κατά αλφαβητική σειρά- οι παρακάτω:

Kαμμένος: Μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα [εικόνες]

ME MIKΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΚΑΦΟΣ
 
Ηταν προφανώς το μόνο πράγμα που μπορούσε να τον χαλαρώσει μετά τα όσα συνέβησαν στην Κω. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά την επεισοδιακή του επίσκεψη στην Κω όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι τον... υποδέχθηκαν με αβγά απέδρασε για μια βόλτα στη θάλασσα, με μικρό ανοιχτό σκάφος και τον ίδιον στο τιμόνι.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που έχει και αποκλειστικές φωτογραφίες, ο κ. Καμμένος, το απόγευμα της Κυριακής εθεάθη στο τιμόνι ενός μικρού ανοιχτού πλεούμενου «Grady White Freedom 375» καθώς αυτό έμπαινε στη μαρίνα της Βουλιαγμένης για να δέσει, επιστρέφοντας από μια μίνι βόλτα στον Αργοσαρωνικό. Σε κάποιο παραλιακό ταβερνάκι του Αργοσαρωνικού, μάλιστα, έγινε και η απαραίτητη στάση για το μεσημεριανό γεύμα.



Σύμφωνα με το protothema.gr o κ.Καμμένος εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες ότι αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του επιστρέφοντας από την Κω όπου συνέβησαν τα γνωστά επεισόδια.




Πηγή: Kαμμένος: Μετά τα αβγά στην Κω πήγε κρουαζιέρα [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/222694/kammenos-meta-ta-avga-stin-ko-pige-kroyaziera-eikones#ixzz3jm6eKj4C

Απειλείται με διάλυση η ομάδα των «53» - Στελέχη από τη Θεσσαλονίκη ζητούν την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

 
Να αποχωρήσουν άμεσα από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία μετέχουν αποφάσισαν στελέχη της ομάδας «53» στη Θεσσαλονίκη, μετά την παραίτηση του Τάσου Κορωνάκη από τη θέση του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ-ΜΠΕ, σε συνάντηση που είχαν απόψε στη Θεσσαλονίκη οι

Συνάντηση φορέων στο Φιλώτι με πρωτοβουλία της "Νησιωτικής Πολιτείας"

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ

     Συνάντηση φορέων και κατοίκων του Φιλοτίου, πραγματοποίησε  με μεγάλη επιτυχία η  παράταξη μας  στο  Πολιτιστικό  Κέντρο  του Συλλόγου  Φιλοτιτών  την Πέμπτη 20 Αυγούστου, με στόχο την  καταγραφή αλλά και την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η δημοτική κοινότητα. Η συνάντηση, που ήταν πρωτοβουλία της παράταξης μας και του τοπικού μας συμβούλου Νικόλα Βασιλάκη ( ο οποίος και έθεσε το πλαίσιο των θεμάτων της συζήτησης ), εντάσσεται  στη συνολική μας προσπάθεια για συνεχή και αδιάλειπτη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, ιδίως της ορεινής Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.
      Στη  πλούσια  και  ουσιαστική  συζήτηση  που έγινε, κατέθεσαν τις απόψεις τους και τα αιτήματα τους σχεδόν το σύνολο των φορέων του Φιλοτίου, αρκετοί κάτοικοι του χωριού αλλά και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  που παραβρέθηκε.
      Συμπυκνώνοντας  τα κυριότερα ζητήματα που τέθηκαν στη συζήτηση, ο επικεφαλής της παράταξης μας Νίκος Μαϊτός  ζήτησε :

Ο Παπανδρέου ΖΗΤΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ και ομολογεί το τέλος του κόμματος που ίδρυσε





Το άδοξο τέλος του Κινήματος που ίδρυσε πριν τις εκλογές ομολόγησε, ουσιαστικά, ο Γιώργος Παπανδρέου, εκφράζοντας την διάθεση να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ.

Οπως είπε σε δήλωσή του «είναι αναγκαίο να ανασυνταχθούν οι δυνάμεις του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Να υπάρξουν άμεσα συγκλίσεις στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο».

Μάλιστα έκανε λόγο για «εκλογική σύμπραξη κομμάτων, κινήσεων και προσωπικοτήτων του

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η συγνώμη ενός Συριζαίου: Εμείς κλείσαμε τις τράπεζες, εμείς διχάσαμε τον κόσμο, εμείς διασύραμε τους αντιπάλους μας



Με ένα συγκλονιστικό κείμενο, ο πασίγνωστος τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης απολογείται για τα πεπραγμένα της «πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης» του ΣΥΡΙΖΑ.


Με κείμενο που ανήρτησε στο facebook, ο Στ. Δρογώσης, μέλος της ομάδας των «53», δηλώνει ότι αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Αυτοσχεδιάσαμε στην πλάτη του ελληνικού λαού, κάναμε ένα γελοίο δημοψήφισμα, διχάσαμε τον κόσμο» λέει μεταξύ άλλων και διερωτάται: «Αν δεχτούμε ότι η συμφωνία ήταν μονόδρομος γιατί διχάσαμε τον κόσμο τόσα χρόνια; Γιατί ο Σαμαράς ήταν δοσίλογος ενώ ο Δραγασάκης όχι;»

Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο του Στάθη Δρογώση:

Κατ’ εξαίρεση ταξινόμηση τριών οχημάτων στα Κουφονήσια και τη Σχοινούσα

Με στοχευόμενες και συντονισμένες ενέργειες η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει τις προσπάθειες αντιμετώπισης των προκλήσεων και των προβλημάτων με στόχο την ανάπτυξη των νησιών, και ιδιαίτερα των μικρότερων.

Αυτή η προτεραιότητα απέδωσε καρπούς, για μια ακόμη φορά, με την κατ’ εξαίρεση ταξινόμηση τριών οχημάτων κατόπιν έγκρισης του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού στις Δημοτικές Κοινότητες Κουφονησίων και Σχοινούσας μετά από σχετική παρέμβαση της Περιφέρειας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μεταφορών Κυκλάδων.
Πρόκειται για δύο φορτηγά (ένα απορριμματοφόρο και μια υδροφόρα) που θα εδρεύουν στη