slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οκτώ στους δέκα Ελληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές


Oκτώ στους δέκα Έλληνες δεν θα κάνουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΚΑ, ενώ ακόμη και για όσους τα καταφέρουν, μειώνεται περαιτέρω ο χρόνος των διακοπών στις 4 ημέρες για τους περισσότερους. Οι κυριότεροι λόγοι που στερούν τα μπάνια από το λαό είναι οικονομικοί, αλλά και η επαγγελματική αβεβαιότητα και η εισοδηματική αστάθεια.
Πάντως και οι τιμές στο τουριστικό προϊόν δεν

Παρασκηνιακά παιχνίδια με στόχο τον Κώστα Καραμανλή και τον διχασμό της Νέας Δημοκρατίας

Παρασκηνιακά παιχνίδια κύκλων που έχουν ως στόχο την διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων εκδηλώνονται τελευταία με επίκεντρο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ αυτό ήταν οι σημερινές δημοσιογραφικές αναφορές για υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή για την Προεδρεία της Δημοκρατίας σε διαδικασία απ΄ευθείας εκλογής από τον λαό.
Σύμφωνα με τα σενάρια, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αυτό θα δίχαζε την ΝΔ γεγονός που θα εκμεταλλεύονταν η κυβέρνηση. Μάλιστα ο πρωθυπουργός μιλώντας σε

Μεγάλη φωτιά στην Τήνο – Εκκενώνεται χωριό

Τραγική κατάσταση από τον πύρινο εφιάλτη!
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Περιοχή Υστέρνια στην Τήνο.
Για την κατάσβεση της έχουν κινητοποιηθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού αλλά στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι εντάσεων 8 μποφόρ. Γι” αυτό και

Το μυστικό ραντεβού Καραμανλή-Μητσοτάκη

Συνάντηση κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο σπίτι του στην Κηφισιά, με παρόντες μόνο τις συζύγους των δυο ανδρών.
Ήταν η πρώτη επαφή Καραμανλή-Μητσοτάκη, μετά την συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες από την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Παρά το γεγονός όμως ότι είχε συμφωνηθεί να μην διαρρεύσει τίποτα η Συγγρού έδωσε στη δημοσιότητα σημεία από το τι διημείφθη μεταξύ των δυο ανδρών.
Σύμφωνα λοιπόν με την πλευρά Μητσοτάκη: