slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημήτρης Κορρές: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κορωνίδας και ο δημάρχος Μ.Μαργαρίτης παραπληροφορούν τους πολίτες για το νερό

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παραπληροφόρησης του κόσμου κάνει λόγο ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας Δημήτρης Κορρές, απαντώντας σε πρόσφατα δημοσιευμένο άρθρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Κορωνίδας.

Σημείο «τριβής» αποτελούν οι δεξαμενές νερού, οι οποίες - σύμφωνα με «επίσημες» δηλώσεις του δημάρχου κ. Μαργαρίτη που παρατίθενται στο εν λόγω άρθρο - διαθέτουν χλωριωτές και

ΦΠΑ στα νησιά: Aς σταματήσουν την επιχείρηση «δούλεμα» του λαού μας. Τους πήραν είδηση πια


Τέρμα τα ψέματα. Αν πιστεύουν αυτά που λένε, υπάρχουν δυο δρόμοι: ο ένας να επαναφέρουν το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά. Ο δεύτερος να παραιτηθούν αξιοπρεπώς.

Η Κυβέρνηση στο πλαίσιο της άνευ όρων παράδοσης στη τρόικα δέχθηκε και προχώρησε στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.
Μέτρο που είχε θεσμοθετήσει το ΠΑΣΟΚ , μέτρο που δεν δεχθήκαμε να καταργηθεί σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.
Αποτελεί όμως διπλή πρόκληση προς τους νησιώτες, το να καταγγέλλουν την κατάργηση- και μάλιστα ως αντισυνταγματική- αυτοί που το ψήφισαν!!
Ο κ. Καμμένος βέβαια μας έχει συνηθίσει σε κυβιστήσεις και λαϊκισμούς. Χωρίς αιδώ.
Αλλά το ότι δυστυχώς την σκυτάλη αυτή παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια ακόμη συνειδητή επιχείρηση εξαπάτησης των νησιωτών, από όλη την συμμαχία Συριζα/ΑΝΕΛ.

Τέρμα τα ψέματα. Αν πιστεύουν αυτά που λένε, υπάρχουν δυο δρόμοι: ο ένας να επαναφέρουν το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά. Ο δεύτερος να παραιτηθούν αξιοπρεπώς.
Αλλιώς ας σταματήσουν την επιχείρηση «δούλεμα»  του λαού μας. Τους πήραν είδηση πια.

Ημερίδα για την ακτοπλοΐα στη Νάξο (πρόγραμμα)

 Διήμερο ακτοπλοΐας θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. 
Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί, την τακτική του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) στη Νάξο,  την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 10:00 το πρωί στη Σχολή Ουρσουλινών στο κάστρο, ενώ μια μέρα πριν, την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την "Θεσμικό πλαίσιο ακτοπλοΐας- Δίκτυο γραμμών και Ανάπτυξη των νησιών" που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.  
Πρόγραμμα Ημερίδας

ΣΤΗ ΝΑΞΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

Στις 28-29 ΜΑΙΟΥ στο νησί μας φιλοξενούμε μια μεγάλη παρέα με ακόμα μεγαλύτερη ιστορία.
Η λέσχη φίλων κλασικής μοτοσυκλέτας θα δώσει τον δικό της αγώνα το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 MAIOY με ώρα εκκίνησης 8.30 απο την Πορτάρα και θα καλύψει μια διαδρομή 200 χιλιομέτρων στο νησί μας.
Υπολογίζετε να τερματίσουν και πάλι στη Πορτάρα στις 16.00.
Το βραδάκι κατά τις 20.30 στην Πλατεία Μανδηλαρά (κάτω απο το Λιμεναρχείο) η Λέσχη Μοτοσικλετιστών του νησιού μας θα δημιουργήσει ενα όμορφο και πολύ ζωντανό παρτάκι για να θαυμάσουμε ολοι τις μοναδικές μοτοσικλέτες να χορέψουμε να

Φάπα από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Αναπόφευκτος ο "κόφτης" χωρίς εφαρμογή μέτρων

 

Θετικές θα είναι οι συνέπειες για την ελληνική οικονομία των αποφάσεων του Eurogroup, εκτίμησαν ο συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας, και ο καθηγητής Πάνος Καζάκος, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Γραφείου, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής, επί της τριμηνιαίας Έκθεσης, για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2016 - Μαρτίου 2016.

"Το κλείσιμο της συμφωνίας εκπέμπει το

ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Οι 5 όροι που θέτουν οι δανειστές για να πάρουμε τη δόση


Η συμφωνία στο Eurogroup για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης δεν ήταν εύκολη, αφού οι δανειστές κατέστησαν σαφές πως τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν αρκούν για την εκταμίευση της δόσης.

ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Μένει στη ζωή το Mega -Μπαίνουν στην αύξηση όλοι οι μέτοχοι

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ Μ.Κ. ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΜΕ


Η ανακοίνωση των μετόχων του Mega μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 22,5 εκατ.ευρώ

Οι εξελίξεις για το Mega είναι ευχάριστες καθώς το κανάλι παραμένει ζωντανό με τα χαμόγελα να επανέρχονται στους εργαζομένους του.

Μάλιστα, οι μέτοχοι του μεγάλου ιστορικού καναλιού εξέδωσαν και ανακοίνωση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 22,5 εκατ.ευρώ, η οποία είναι η μεγαλύτερη για ελληνικό ΜΜΕ.

H ανακοίνωση:

Πέρασαν απ’ την έγκριση του ΚΥΣΟΙΠ 19 αποκρατικοποιήσεις


19 αποκρατικοποιήσεις του ΤΑΙΠΕΔ εγκρίθηκαν άρον άρον από το ΚΥΣΟΙΠ κάτω από την πίεση των δανειστών. Το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ δημοσιεύθηκε σήμερα, Τετάρτη, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ποιες είναι οι 19 αποκρατικοποιήσεις;

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του 30χρονου «ΔΡΑΚΟΥ» του ΑμαρουσίουΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του 30χρονου «ΔΡΑΚΟΥ» του Αμαρουσίου
Ο κατηγορούμενος, που οδηγήθηκε με χειροπέδες στα δικαστήρια της Ευελπίδων, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή και ως τότε κρατείται.