slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ 11-8- 2013 - ΑΦΙΣΑ

Αεροδιακομιδή ασθενούς από τη Νάξο στην Αθήνα από την ΕΑΣ Νάξου και την Interamerican



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκεη πρώτη αεροδιακομιδή ασθενούς μέλους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από το νοσοκομείο της Νάξου σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Απάντηση σε δημοσίευμα της Σ.Κάγκανη

ΣΧΟΛΙΟ  ΔΙΚΟ ΜΑΣ Αυτό είναι  το δείγμα γραφής της Αριστεράς να σπαταλάμε τα δημοτικά χρήματα  για να κάνουμε γιορτές αστροφυσικής και κομματική προπαγάνδα. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΜΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ 

Κα Σοφία  Κάγκανη
Διάβασα στην στήλη της εφημερίδας σας «Κεντρίσματα», Παρασκευή  2/8ου, άρθρο σας με τίτλο «οι Πολίτες για τα Νησιά μας παραδίδουν μαθήματα δημοσιογραφίας» και επειδή αναφέρεσθε και προσωπικά σε μένα οφείλω για τους αναγνώστες σας και τους συμπολίτες μας να απαντήσω, παρόλο που η ποιότητα του άρθρου σας προσβάλλει πρωτίστως την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και τις αποφάσεις της , προσβάλλει δηλ. τον ίδιο σας τον....

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι λογοτεχνικές εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη




Με πλήρη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι διήμερες λογοτεχνικές εκδηλώσεις της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” του Σ.Φ.Ν. στο Φιλώτι της Νάξου, οι οποίες φέτος ήταν αφιερωμένες στον Κωνσταντίνο Καβάφη.
Με τη συμμετοχή του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή ο οποίος προλόγισε την....

ΠΡΟΣΟΧΗ - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς


Όπως ανακοινώνεται από τοΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΤΗΛ. 2285074184) του ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά, κατάσταση 4, για Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 λόγω έντασης ανέμων 7-8 μποφόρ στην περιοχή μας. Παρακαλούνται οι μονάδες και το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας να βρίσκονται σε υψηλή ετοιμότητα με μέριμνα των αρμοδίων υπευθύνων για την περιοχή ευθύνης των (Πρόεδροι Δ.Κ., Τ.Κ. κ.ο.κ.).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ



Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Εφαρμογή Κυκλοφοριακής Μελέτης και Σήμανσης Χώρας Νάξου», σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 06-08-2013 ισχύουν οι εξής νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως αυτές προβλέπονται από την εγκεκριμένη μελέτη:
Μονοδρόμηση οδού Κοντολέοντος, με κατεύθυνση από Ελ Βενιζέλου (Super market Βιδάλη) προς οδό Μαργαρίτη (ΟΑΕΔ) (κάθοδος)
Μονοδρόμηση τμήματος οδού Μαργαρίτη (Ποταμός) με κατεύθυνση από τη.... συμβολή της με την Κοντολέοντος έως τη συμβολή με την οδό που οδηγεί στην Ελ. Βενιζέλου, με στόχο τη δημιουργία ενός αριστερόστροφου κυκλοφοριακού βρόχου Μαργαρίτη – Πάροδος Βενιζέλου – Κοντολέοντος.
Μονοδρόμηση της διαδρομής μέσω των οδών Κουρουνοχωρίου – Σωτήρος – Φιλωτίου με κατεύθυνση από την Αν Παπανδρέου προς την Παπαρηγοπούλου.
Μονοδρόμηση της διαδρομής μέσω των οδών Δαμαριώνα – Κορώνου με κατεύθυνση από την ....

Πάρος, Αμπελάς: Ξεσήκωσε το νησί και αποθεώθηκε ο Αντώνης Ρέμος...

Μια εξαιρετική συναυλία έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος το βράδυ του Σαββάτου 3 Αυγούστου στον Αμπελά της Πάρου ξεσηκώνοντας με το κέφι της ερμηνείας του χιλιάδες θαυμαστές