slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς οι βουλευτές της ΝΔ με Μητσοτάκη - «Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση - Κανένας εφησυχασμός»


Πένυ Αβραμίδη
Στην συνάντηση ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε την στρατηγική που θα χαράξει η κεντροδεξιά παράταξη στην επερχόμενη προεκλογική περίοδοΠραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/05), μετά την ορκομωσία της νέας Βουλής
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/05),μετά την ορκομωσία της νέας Βουλής, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκλεγμένους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Ποιος είναι ο παιδοκαρδιοχειρουργός, που ερευνά η Ελληνική Αστυνομία για τον θάνατο 15 μικρών παιδιών


Βασίλης Βενιζέλος
 Αρχή για την αστυνομική και δικαστική αυτή έρευνα αποτέλεσε μία έγγραφη αναφορά που στάλθηκε σε συλλόγους καρδιοπαθών παιδιών το 2021Μία υπόθεση η οποία αναμένεται να εμπλέξει, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, τουλάχιστον δύο ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας, αλλά και τουλάχιστον ένα νοσοκομείο παίδων του ΕΣΥ της Αττικής, είναι αυτή την οποία αποκαλύπτει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα η εφημερίδα “Το Βήμα” και έχει σχέση με την μυστική έρευνα, την οποία διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία για έναν πολύ γνωστό, life style, παιδοκαρδιοχειρουργό και τους θανάτους 15 μικρών παιδιών, τα οποία έπασχαν από συγγενείς καρδιοπάθειες και χειρουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια από εκείνον.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (28/05/2023)




Συνέντευξη του Νίκου Μανιού  στο ραδιόφωνο ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (105.5), στην εκπομπή «Με καφέ διπλό και μάτι ανοιχτό» και στο δημοσιογράφο Διονύση Ελευθεράτο, Κυριακή 28 Μαΐου 2023.

Νίκος Συρμαλένιος: Απάντηση στη διαμαρτυρία των Φίλων της Κόρης της Θήρας

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος έλαβε μια διαμαρτυρία των Φίλων της Κόρης της Θήρας, στην οποία και απαντά τα εξής:

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Αναβολή Συνεδρίου "Η Νάξος διά μέσου των αιώνων"

Αναβολή Ζ΄ Συνεδρίου «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων»


Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας της διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών, το Ζ΄ Πανελλήνιο Συνέδριο «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 22-25 Ιουνίου 2023 στο Γλινάδο Νάξου, μετατίθεται και θα διεξαχθεί στις 2-5 Νοεμβρίου 2023.


Σιφναικα Νεα : έκδοση φύλλου για Μάρτιο και Απρίλιο

Το φύλλο που (επί τέλους!) έρχεται στον υπολογιστή σας βγήκε υπό άκρως περιπετειώδεις συνθήκες, εξ αιτίας μιας ολικής ζημιάς στον υπολογιστή …Ένα μήνα χωρίς το απαραίτητο, εργαλείο οδήγησε σε αναγκαστική έκδοση φύλλου για δύο μήνες, Μάρτιο και Απρίλιο. Ζητάμε συγνώμη γι' αυτή την ανωμαλία, που στάθηκε αδύνατο να ξεπεράσουμε παρά μόνο με αυτή την απελπιστική καθυστέρηση.

Θα βρείτε όμως πιστεύουμε ενδιαφέροντα θέματα και ειδήσεις να διαβάσετε και πολλά κοινωνικά, τα περισσότερα δυσάρεστα αφού αφορούν παντοτινές αναχωρήσεις αγαπημένων προσώπων.