slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2016




"O φετινός προϋπολογισμός για το 2016 θα εγκριθεί στη Βουλή από την ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αποσιωπήσει τα πολλά και αχρείαστα μέτρα (πάνω από 5 δις) με τα οποία θα επιβαρυνθούν τόσο η Ελληνική οικονομία όσο και τα Ελληνικά νοικοκυριά λόγω μιας αδιέξοδης κατάστασης που επικράτησε το τελευταίο ενδεκάμηνο στην Ελλάδα με ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά μαζί με το κυβερνητικό δεκανίκι της οδήγησαν την Ελλάδα ξανά στην ύφεση και στον δρόμο των ελλειμμάτων και αντί να προβούν σε διορθωτικές ενέργειες για την αντιμετώπιση αυτών ψηφίζουν προϋπολογισμό που θα τα επιδεινώσει σφόδρα.
Οι ιδεοληψίες, η έλλειψη εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας και οι νεοφιλελεύθεροι πειραματισμοί δεν οδηγούν σε έξοδο από τη κρίση και επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά αντιθέτως οδηγούν στην εξάρτηση από τις νεοφιλελεύθερες πτυχές των μνημονίων και την οικονομική ασφυξία.
Καθήκον των υγιών προοδευτικών δυνάμεων της χώρας μας είναι αφενός η ανάδειξη και η απόκρουση των νεοφιλελεύθερων συνταγών και "αριστερών" ιδεοληψιών που οδηγούν στην περαιτέρω επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου η παρουσίαση στην κοινωνία του εναλλακτικού σχεδίου ανασυγκρότησης της Ελλάδας μας."

Δείτε δημοσκόπηση ΣΟΚ.... από ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ



Άνετο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η έρευνα του κέντρου ερευνών Bridging Europe, με το κυβερνών κόμμα να προηγείται μόνο...με 12,6 μονάδες.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,8%, με

Ο ΠΑΣ Νάξου υποδέχεται τον Πανθηραϊκό

Ο ΠΑΣ Νάξου το Σάββατο στις 19:30 στο πλαίσιο της διοργάνωσης Κ-15 για τον 3ο Όμιλο Κυκλάδων, υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου τον ΑΟ Πανθηραϊκό...

Fwd: VOLCANO TV ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 5-12-2015


Μεϊμαράκης: ο πρώτος που θα αλλάξει θα είναι ο γραμματέας του κόμματος

 
«Όποιος και να εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ και πάλι φίλοι θα είμαστε και θα τον υπηρετήσω ως απλός στρατιώτης, όπως υπηρέτησα τους πάντες» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ,Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προσθέτοντας:

Τα φτηνά (δημοσκοπικά) κόλπα του Τζιτζικώστα


Οι φήμες που κυκλοφορούν ανάμεσα στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, αναφέρουν πως η εταιρεία e-voice διεξάγει "δημοσκοπικές έρευνες" κομμένες και ραμμένες για τον Απόστολο Τζτιτζικώστα... Ερευνάται δημοσιογραφικά αυτό...
Ως εκ τούτου τα όποια αποτελέσματα δεν μπορούν να θεωρούνται αξιόπιστα καθώς αφορούν άμεσα τον ένα και

Δελτίο τύπου Νίκου Μανιού, βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλία στην Ολομέλεια στην συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2016

Ιστορίκα πότε το πολιτικό σκηνικό δεν έδωσε συναίνεση στην Αριστερά, αντιθέτως αντιμαχόταν την αποδοχή της από τον λαό, όποτε αυτή ισχυροποιήθηκε. Για αυτό ο διάλογος, και όχι η συναίνεση είναι αυτό που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής.
Κυριότερα σημεία της ομιλίας: