slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχές από Περιφερικό Σύμβουλο Χαράλαμπο Κόκκινο

ΕΥΧΕΣ από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

«Έντονη διαμαρτυρία Κωβαίου για τις συχνές διακοπές ρεύματος στον Δήμο Πάρου»

 


Αξιότιμοι Κύριοι,


Ο Δήμος Πάρου εκφράζει την αγανάκτησή του για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος που αφήνουν κυριολεκτικά απροστάτευτους χιλιάδες πολίτες, με κάθε καιρικό φαινόμενο (καύσωνα, αέρα, βροχή).

Ο Νίκος Χουζούρης αποχαιρετά τον Μανώλη Μανωλά ( το Μανώλη του Νεροβιτσοδημήτρη.)

 Σήμερα ξεπροβοδίζουμε στην τελευταία του κατοικία τον Μανώλη Μανωλά .

Τον Μανώλη του Νεροβιτσοδημήτρη.

Για να παραφράσω κάτι που έχει παλιά ειπωθεί: Την περασμένη Παρασκευή μία είδηση ακατανόητη μας ήρθε. Μία είδηση ασύλληπτη. Ο Μανώλης Μανωλάς πέθανε. Είχαμε ξεχάσει πως ήταν θνητός.

Πράγματι, παρά τις περιπέτειες με την υγεία του τον τελευταίο σχετικά καιρό, δεν έπαψε ο Μανώλης να δηλώνει το βροντερό «παρών» του σε κάθε ευκαιρία. Σαν να μας έλεγε ότι ο αναπόφευκτος για όλους θάνατος θα αργήσει να του χτυπήσει την πόρτα, θα δειλιάσει να αναμετρηθεί από τώρα μαζί του στα μαρμαρένια αλώνια.

Ένα διαρκές «παρών» ήταν ο Μανώλης.

Ένας γενναίος, δυναμικός, δραστήριος, οραματιστής, αλληλέγγυος, φανατικός Κορωνιδιάτης. Εκρηκτικός, πολυσύνθετος, αγωνιστής από όποια μετερίζια του δημόσιου και κοινωνικού βίου πέρασε.

Παντού έκανε αισθητή την παρουσία του και τη γενναιόδωρη προσφορά του.

Ευχές από τη Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σας εύχεται καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, εκτίμηση για κάθε τι που στολίζει τη ζωή, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, διεκδικητική διάθεση... πάλη για μια καλύτερη ζωή!

Δύναμη Δημιουργίας Νάξου & Μ. Κυκλάδων : Χαμηλό πολιτικό επίπεδο, του κ. Δημάρχου Δ. Λιανού και του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυρομάτη

Καταγραφή

Κανένα μέτρο, καμμία αυτοσυγράτηση. Δυστυχώς το πολιτικό επίπεδο του κ. Δημάρχου έχει πιάσει πάτο. Προφανώς δεν του έφτανε η προσβλητική του στάση απέναντι στους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για την αιτιολογημένα αρνητική τους στάση απέναντι στον προϋπολογισμό. Δεν δίστασε να επιτεθεί με σκαιότατο τρόπο και στον

Επιτακτική αναγκαιότητα στελέχωσης του ΔΕΔΔΗΕ σε Τεχνικό Προσωπικό – Εναερίτες: Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Νίκος Συρμαλένιος

Η επιτακτική αναγκαιότητα στελέχωσης του ΔΕΔΔΗΕ σε Τεχνικό Προσωπικό – Εναερίτες είναι το θέμα της ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.

Όπως αναφέρει η ερώτηση, πληροφορίες από πολίτες της Πάρου, της Αντιπάρου και γενικά των Κυκλάδων, αλλά και από εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ, αποκαλύπτουν ότι η σημερινή κατάσταση είναι απαράδεκτα τραγική και επικίνδυνη, τόσο για τους πολίτες καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, που μπορεί να μένουν ώρες χωρίς ρεύμα, όσο και για τους εργαζομένους στα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ.