slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεγάλη συγκίνηση Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ !!! Με πήραν τα δάκρυα μόλις είδα ότι ο Δήμας (ΝΔ) ζει!!! Και μιλάει κιόλας!!!

Πιστεύω ότι ο Γιωργάκης μόλις άκουσε το παρακάτω διάγγελμα του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Σ. Δήμα (μη γελάτε ρε) εγκατέλειψε την Πρωθυπουργία και πέρασε με κανό στην Ιταλία:

«Πράξη συλλογικής αντίδρασης και διαμαρτυρίας»

Διαβάστε προσεκτικά την σημερινή ανακοίνωση – ενημέρωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου σχετικά με την έκτακτη εισφορά, τέλος επιτηδεύματος, ειδικό τέλος ακινήτων - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ…

Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2011


Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητές
Αποτέλεσμα
1.
Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ - Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ
Σάββατο
24/09/11
12:30
Δρόσος Γ. Μενδρινός Ι. Αρμακόλας Ε.
2.
ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. - Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ
Σάββατο
24/09/11
16:00
Βακόνδιος Μ., Φραγκογιάννης Ε., Συμιγδαλάς Α.
3.
Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ
Σάββατο
24/09/11
16:30
Μενδρινός Λ., Αγγέλου Σ., Αρμακόλας Ι.
4.
Α.Ε. ΣΤΕΝΗΣ - Α.Ο. ΤΗΝΟΥ
Κυριακή
25/09/11
14:00
Αγγέλου Σ., Δεσύπρης Ν., Μενδρινός Λ.
(1η φάση)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Διαιτητές
Αποτέλεσμα
5.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ
Σάββατο
24/09/11
16:00
Κουζούμης Ι., Μαραγκός Ν., Ρούσσος Γ.
6.
ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ
Κυριακή
25/09/11
10:30
Δελληγιάννης Ν., Σουλτάνης Α.
7.
Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ
Κυριακή
25/09/11
13:30
Σουλτάνης Α., Δελληγιάννης Ν.
8.
Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ
Κυριακή
25/09/11
16:00
Ζαράνης Ι., Αρμακόλας Ι., Ψαρράς Μ.
9.
Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ
Κυριακή
25/09/11
16:00
Μαραγκός Ν., Κουζούμης Ι., Ρούσσος Γ.
(1η αγωνιστική)...

ΚΑΝΕΛΛΗ :"Στα δύσκολα το γάλα ζεσταίνεται και γίνεται παπάρα…"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ !!



- Απίστευτο περιστατικό στην ολομέλεια
- Θυμήθηκαν τον Στ.Μάνο με τα Lego
- 'Ολος ο διάλογος και ΦΩΤΟ.......


Την ώρα που ολοκλήρωνε την ομιλία της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη και χωρίς να το καταλάβει κανείς, ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη κρατώντας ένα μπουκάλι γάλα και ένα καρβέλι ψωμί.

Καμμένος rulez: Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ! (video με δηλώσεις Πάνου)


http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/kammenos1--480x0.jpgΑναβλήθηκε για τρίτη φορά η εκδίκαση της αγωγής του Θόδωρου Τσουκάτου κατά του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Τσουκάτος μετέφερε ένα εκατομμύριο ευρώ από τα μαύρα ταμεία της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, τον αποκάλεσε «ταμία».

Συνάντηση στον Πειραιά των Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων

Συνάντηση Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων για να συζητήσουν και να αποφασίσουν τις επόμενες δράσεις τους σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και το μέλλον των επιχειρήσεων, που προβλέπεται δυσοίωνο.

ΈΚΤΑΚΤΟ!!! Πέταξαν έξω απ' το εντευκτήριο της Βουλής τον Μόσιαλο!!!



http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2011/33/67650-mosialos_hlias_press_room_425x.jpgΗ μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι αυτοί που του την έπεσαν λεκτικά και τον ανάγκασαν να τραπεί σε άτακτη φυγή ήταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!!!


Φραστική επίθεση από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος με αφορμή την δήλωσή του ότι εκείνος μπήκε στην πολιτική το 2009 και είναι καθαρός. Οι βουλευτές από το πρωί ήταν έξαλλοι μαζί του και έλεγαν ότι «δεν μπορεί οι «κηπουροί» να μιλάνε για προνόμια».

Ερώτηση Παυλόπουλου στη Βουλή για την ραγδαία αύξηση αυτοκτονιών

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXSAKST9tCBgeyPjV_jmjUOHJNs5Rf_alJKeXCM0W_wNxFy5Xy2UKYZJijnFiqRnDBhLR8GJnx2RTY1Bii0aUOysOtIqMh9kKcvZ3s_M5PgHPMxJJZ0y2HYmLQZ5iYhWm_BtW_ye1_y6U/s400/%CE%A0%CE%91%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.jpgΥπάρχει ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών τους τελευταίους 12 μήνες, η οποία αποδίδεται στη δεινή οικονομική κρίση, υποστηρίζει με ερώτηση του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.

Επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Παυλόπουλος ζητά να μάθει πόσες αυτοκτονίες έχουν καταγράψει οι αρμόδιες υπηρεσίες, από το 2009 μέχρι σήμερα.

Αποκάλυψη taxalia (I)

O κύριος Ηλίας Κικίλιας, είναι Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ.

Του Οργανισμού που συστάθηκε για να βοηθάει τους Έλληνες ανέργους να βρουν απασχόληση. Σύμφωνα με το βιογραφικό του κατέχει διάφορες διοικητικές θέσεις σε θυγατρικές του Ο.Α.Ε.Δ. από το 1999 και εντεύθεν. Είναι προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου αποτελώντας μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και βουλευτή Επικρατείας Η. Μόσιαλο τη νέα φουρνιά «των συνομιλητών του Γιώργου». Ο κ.Κικίλιας έχει μια σύζυγο: την Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Μεγάλος Διαγωνισμός...





Βρείτε τις διαφορές στις εικόνες και κερδίστε μεγάλα δώρα.
Ο μεγάλος νικητής που θα βρει όλες τις διαφορές, κερδίζει για 4 χρόνια τον κεφαλικό φόρο και αφορολόγητο εισόδημα 100.000 ευρώ.
Πληροφορίες: Μέγαρο Μαξίμου, Γ.Α. Παπανδρέου, γνωστός και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας

Ερώτηση Συνασπισμού για το πρώην ΥΕΝ

22.09.2011

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
- Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
- Προστασίας του Πολίτη
- Εσωτερικών
- Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
- Οικονομικών

Θέμα:  Ανησυχία προκαλεί η υποστελέχωση των υπηρεσιών του πρώην ΥΕΝ ως προς την προοπτική βιωσιμότητας της λειτουργίας του τομέα της ναυτιλίας στο ΥΠΑΑΝ

Κολλάει η έρευνα για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

Περίεργη στάση κρατούν στελέχη της ΕΥΠ στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Καραμανλή που έχει τεθεί υπό δικαστική έρευνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας που ερευνά τη βασιμότητα του σχεδίου δολοφονίας έχει καλέσει αρκετούς από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες να καταθέσουν , όμως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν τους δίνει τη σχετική άδεια ενώ και οι ίδιοι δεν φαίνονται πρόθυμοι να συνεργαστούν.

Πού 'σαι ρε Καραμανλή...!


Ξέρω ότι πολλοί θα πέσετε να με φάτε, και ειλικρινά χωρίς να ανήκω σε κανένα κόμμα, έτσι όπως βλέπω τα πράγματα, χίλιες φορές να μας κυβερνούσε ο Καραμανλής!
Και να εξηγήσω απλά γιατί! Όχι ότι ο Καραμανλής ήταν άγιος και δεν έκανε λάθη. Αλλά επί των ημερών του η ανεργία ήταν πολύ χαμηλότερη, τα spreads πολύ χαμηλότερα, η βενζίνη ήταν πολύ φθηνότερη, δεν φοβόμασταν για του μισθούς και τα επιδόματα, δεν ακούγαμε συνέχεια για χρεωκοπία, δεν φοβόμασταν για τις καταθέσεις μας, δεν ήταν ο ΦΠΑ τόσο, και πόσα άλλα...Και επειδή πιστεύω ότι τα ΜΜΕ δεν τα 'παιρναν από τον Καραμανλή, καθόλου ή όχι όσο θα ήθελαν, έβαλαν πείσμα να τον στείλουν. Και ήρθε ο Γιώργος και μέσα σε 1-2 χρονάκια κατέστρεψε ό,τι υπήρχε. Ή μάλλον τα αποτέλειωσε όλα. Πέρα από κόμματα και αηδίες, επιγραμματικά έτσι έγιναν τα πράγματα. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν τα δάνεια τα άρχισε ο Αντρέας, ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης ή ο Καραμανλής. Με νοιάζει τι άφησε ο καθένας.Και τέτοια κατάσταση δεν άφησε ο Καραμανλής. Ο οποίος μάλιστα ασκούσε αρκετά σκληρή κοινωνική πολιτική για τότε και το ομολογούσε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αλλά τέτοιο πράγμα δεν ξανάζησε ο τόπος σαν αυτό που έκανε ο κ.Παπανδρέου και η παρέα του.Και δεν ξέρω αν πρέπει να στενοχωρηθώ πιο πολύ για μένα ή για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Γιατί τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, τα νεανικά μου, θα τα περάσω έτσι: Στη μιζέρια, στο άγχος της απόλυσης, στο αν θα βρω δουλειά, στο πώς θα ανταπεξέλθω, στην απογοήτευση, σε ένα κράτος χωρίς νόμους, όπου κανένας δεν σέβεται κανέναν γιατί απλά δεν υπάρχουν έλεγχοι σχεδόν πουθενά. Και οι ηλικιωμένοι να παρακαλάνε για συντάξεις, φάρμακα, κοινωνική μέριμνα. Να μην μπορούν ούτε τα τελευταία τους χρόνια να ζήσουν σαν άνθρωποι. Συγχαρητήρια κ.Παπανδρέου. Μας σώσατε! Δηλαδή αν δεν μας "σώζατε", τί θα γινόταν? Υποτίθεται ότι τόσο καιρό παίρνετε μέτρα, μέτρα, μέτρα, που θα έφερναν αποτέλεσμα. Και φτάσαμε σήμερα τα ταμεία να είναι πάλι άδεια, και ο λαός στην κατάντια. Πού είναι τα αποτελέσματα λοιπόν? Είναι για παράδειγμα σαν να κάνεις δίαιτα 1 χρόνο και μετά να ανεβαίνεις στη ζυγαριά και να βλέπεις ότι έχεις πάρει κιλά! Ε κάτι σοβαρό φταίει...

Αναγνώστης 

Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντά η εστίαση στην παράλογη αύξηση του ΦΠΑ


Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης, που συνεδρίασε με την παρουσία του Γεν. Γραμματέα της ΠΟΕΣΕ, αποφασίστηκε το κλείσιμο το καταστημάτων του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπαγωγή του Κλάδου στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ 23%. Τα Καταστήματα Εστίασης & Αναψυχής στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης παρέμειναν κλειστά σε ποσοστό που άγγιζε το 100% κατά την επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού στα πλαίσια της 76ης ΔΕΘ.
Επίσης την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Εστιατόρων Σερρών. Η συμμετοχή των Επαγγελματιών του Κλάδου άγγιξε το 96%. Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με συμβολική κατάληψη της......