slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ




Η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014ώρα 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι).

Θα είναι μεγάλη η χαρά

Εκδηλώσεις Ιανουαρίου 2014

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014
, να βρεθούμε τα μέλη μας και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, να ανανεώσουμε τις εγγραφές μας και να βραβεύσουμε τα παιδιά των χωριανών μας που έχουν εισαχθεί σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές.
Σας περιμένουμε!!!

Το φετινό ημερολόγιο, εκδίδουν για άλλη μια χρονιάΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ οι πολιτιστικοί σύλλογοί του χωριού μας. Είναι αφιερωμένο στις εκδόσεις των συλλόγων μας και στα βιβλία που συγγραφείς, Κυνηδαριώτες και μη, έγραψαν για τον Κυνήδαρο.
Ο Κυνήδαρος, είναι χωριό αγροτών, κτηνοτρόφων και τεχνιτών, τα τελευταία όμως χρόνια αρκετοί Κυνηδαριώτες ασχολούνται με το γράψιμο και χάρη σ’ αυτούς, αλλά και στους ξενοχωριανούς φίλους που αγαπούν και γράφουν για το χωριό, έχει συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο γραπτό υλικό για τον

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΠΣ "Τα Φανάρια"

Το Δ.Σ του Απεραθίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου ''Τα Φανάρια'', καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που θα γίνει το Σάββατο 18 Γενάρη και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Απεράθου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Ανακοίνωση - Κοπή πίτας του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου 19 Ιανουαρίου


Το Δ.Σ. του Σύλλογος Σκαδιωτών-Μεσωτών
Νάξου
με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην εκδήλωση
κοπής
της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα γίνει
το Σαββάτο στις 19 Ιανουαρίου 2014 και
ώρα 12:

Ρε υποκριτές ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ -έτσι θα μας ελευθερώσετε - την ώρα που καταγγέλλετε άλλους για εργασιακό μεσαίωνα. ΕΣΕΙΣ αφήνετε από τον Οκτώβριο απλήρωτους τους εργαζόμενους στο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ραδιοφωνικό σταθμό


Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο»

Αγνοεί τις συμβάσεις και αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους «Στο Κόκκινο» ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που καταγγέλλει άλλους για εργασιακό μεσαίωνα.
Απλήρωτοι από τον Οκτώβριο παραμένουν οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο 105.5» και σε αντίθεση με το μπάχαλο που θα προκαλούσαν οι συνδικαλιστές της Κουμουνδούρου αν η δίμηνη καθυστέρηση αφορούσε κάποιον άλλον ....

test

test

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιούς κάνει "προεκλογικό μασάζ" ο Τσίπρας - Στο στόχαστρο πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

IΔOY TO NEO ΠΑΣΟΚ
Σε μετωπικό σχήμα ενόψει και των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων που επέρχονται το νέο έτος, επιδιώκει να μετατρέψει το «Φόρουμ προσωπικοτήτων και κινήσεων» που ιδρύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την εξειδίκευση του κυβερνητικού του προγράμματος.

To θέμα συζητήθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, όπως ....

Την Πέμπτη εκδικάζεται το οικονομικό σκάνδαλο του Δήμου Μυκόνου

dhmos mykonou dikhΤΟ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ  ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ  ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ;
Κρίσιμη από κάθε άποψη είναι η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 9 Ιανουαρίου) για το μέλλον αιρετών που βρέθηκαν στη διοίκηση του Δήμου Μυκόνου για πολλά χρόνια, υπαλλήλων, αλλά και για το μέλλον του ίδιου του πολύπαθου Δήμου και της πολιτικής ζωής του νησιού.
Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης του οικονομικού σκανδάλου του Δήμου Μυκόνου που θα γίνει στην Σύρο στην έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου.
Η λίστα των κατηγορουμένων...

Σαρωτικές αλλαγές στο Λιμενικό Σώμα


Limeniko soma
Ριζικές αλλαγές φέρνει στο Λιμενικό Σώμα το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, που υπέγραψε την Τετάρτη (08/01) ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο συνολικό ορθολογισμό της λειτουργίας των υπηρεσιών του Σώματος από το 1927, όταν και δημιουργήθηκε.
Η αναδιάρθρωση προβλέπει σύσταση Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος ΒΑ Αιγαίου, με έδρα τη Μυτιλήνη, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας σε ακριτικά σημεία και τη θωράκιση των θαλασσίων συνόρων της χώρας. Θα συσταθεί, επίσης, Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής και Κορινθίας με έδρα τον Πειραιά και ......

Προγραμματισμός δράσης της ΟΝΑΣ και κοπή βασιλόπιτας στις 26 Ιανουαρίου με τιμώμενο το Βασ. Φραγκουλόπουλο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 στην Λέσχη του Συλλόγου ΚΟΡΩΝΊΔΑΣ η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΑΣ μετά την συγκρότηση του σε σώμα.....

Πρόσκληση σε ευρεία σύσκεψη απο την ΟΝΑΣ για το σμυριδικό


Σας καλούμε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στην Λέσχη του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου (Οδ. Κρίσης 83 Κυψέλη) σε κοινή σύσκεψη Σωματείου Σμυριδεργατών-ΟΝΑΣ-Συλλόγωνπροκειμένου να συζητήσουμε το χρόνιο πρόβλημα του σμυριγλιού και ιδιαίτερα τα προβλήματα που απασχολούν τους σμυριδεργάτες.
Η παρουσία σας είναι απαραίτητη γιατί θα γίνει σφαιρική ενημέρωση, συζήτηση και διαμόρφωση πλαισίου δράσης προκειμένου να αποτραπούν επώδυνες αποφάσεις, που θα προκαλέσουν δυσάρεστα και τετελεσμένα γεγονότα για το μέλλον του Σμυριγλιού και των Σμυριδεργατών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Νίκος Βερνίκος Μάρκος Μαργαρίτης

Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση νέας Δημοτικής Κίνησης Πολιτών για τη Σύρο.

Ανοιχτή ιδρυτική συνάντηση για την δημιουργία δημοτικής κίνησης πολιτών την Κυριακή 12/01/2014 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων στις 6μ.μ.
Πρωτοβουλία για Νέα Δημοτική Κίνηση στη Σύρο <kinisipolitonsyrou@gmail.com>
Δελτίο Τύπου-Πρόσκληση
Εμείς, πολίτες της Σύρου, γυναίκες και....

Δραστηριότητες του Νίκου Συρμαλένιου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ Κ.Ε ΝΙΚΟ ΜΑΝΙΟ ΣΤΟ ΔΑΜΑΡΙΩΝΑ 9/1



Η Τοπική Επιτροπή Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ, προσκαλεί την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 7:30 το απόγευμα στο καφενείο στην Ποτηρού στον Δαμαριώνα.Θα συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το μέλος της κεντρικής επιτροπής, Νίκο Μανιό.

Του ξέφυγε του Τατσόπουλου: «Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια τη 17Ν»-ΝΔ: Να τους διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων», εννοώντας τα μέλη της 17 Νοέμβρη, δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.
«Φαντάζομαι ότι υπάρχουν από τις ίδιες τους τις δηλώσεις. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κυρίαρχη αντίληψη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εντελώς περιθωριακή αντίληψη.
Υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στη ΝΔ που πιστεύουν ότι πρέπει να πάμε να απελευθερώσουμε την....

Αρειος Πάγος: Από κόσκινο επιδοτήσεις για ξενώνες και δωμάτια των Λιαπηδων Καμενων και όχι μόνο

Εντολή προς τους εισαγγελείς εφετών όλης της χώρας έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις όπου άτομα έχουν εισπράξει κοινοτικά επιδόματα για ξενώνες και δωμάτια χωρίς να έχουν τηρήσει τις δεσμεύσεις.
Η έρευνα γίνεται με αφορμή τον «θόρυβο» που ξέσπασε τις .....