slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο ο Σαμαράς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13:00 θα δεχθεί τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Κουτρουμάνης: "Αν δεν τα βρουν μένει ο Γιώργος" ...

 Χοντρό παιχνίδι παίζει αυτή την ώρα στην κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εργασίας και κολλητός του Γιώργου δήλωσε πως αν... δεν τα βρουν οι πολιτικές δυνάμεις, ο Γιώργος παραμείνει στην θέση του....

Σαμαράς : Εμείς ζητάμε πλέον μόνο ένα πράγμα. Στροφή στην ομαλότητα: Εκλογές!

Η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας :
« Η πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου, πριν λίγες μέρες να εξαγγείλει δημοψήφισμα, προκάλεσε τεράστια αναταραχή μέσα στην Ευρώπη, έκανε πολύ χειρότερη την κρίση μέσα στην Ελλάδα, πόλωσε επικίνδυνα τον Ελληνικό λαό και μπλόκαρε την 6η δόση του δανείου.
Η Νέα Δημοκρατία πήρε πρωτοβουλία αμέσως να αποκαταστήσει την τεράστια ζημιά και να αποσοβήσει τους ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους. Αυτό ήταν για μας καθήκον εθνικής αξιοπρέπειας και ευρωπαϊκής ευθύνης.

Δεν την αφήνω...δεν την αφήνω... (φώτο)

 Δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα:

H παράσταση έλαβε τέλος.. ή τώρα αρχίζει;

Γράφει η Himaira
Τις τελευταίες μέρες ζήσαμε την πρώτη πράξη από μια θεατρική παράσταση με θεατές τους απλούς πολίτες. Μεγάλα λόγια, ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για ένα αποτέλεσμα που ποτέ δεν ήρθε. Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά, με πρωταγωνιστές αυτούς που υποτίθεται ότι νοιάζονται για το καλό της χώρας, για το συμφέρον της πατρίδας και βάζουν στην άκρη τους εγωισμούς και τα πολιτικά και προσωπικά οφέλη.. Ας γελάσω… ήταν μια καλοστημένη κωμωδία με σκηνοθέτη τον πρωθυπουργό και συμπρωταγωνιστές τους υπόλοιπους πολιτικούς. Που είναι όλοι αυτοί που φώναζαν στο όνομα του λαού; Που είναι οι παραιτήσεις που θα ερχόντουσαν; Περίμενα με ανυπομονησία να ακούσω τα λόγια ενός ανθρώπου που κατάλαβε τα λάθη του και θα έκανε το καλύτερο για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Αντί γι αυτό είδα έναν άνθρωπο εγωιστή, εγωπαθή και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για αυτά τα 2 χρόνια στην εξουσία. Χωρίς εγγυήσεις για τα σχέδια του, χωρίς σαφήνεια για τις προθέσεις του, οι 153 έδωσαν με ελαφρά την καρδία την ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση. Στην κυβέρνηση και στα πρόσωπα που .....

Το όνομα και η σύνθεση της Νέας Κυβέρνησης συνεργασίας

Στις 12 το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός πηγαίνει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να δημιουργηθεί κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας.
Του ετοιμάσαμε την πρόταση για να την δώσει έτοιμη στον Παπούλια, απόλυτα τεκμηριωμένη μαζί με το όνομα της.
Η Κυβέρνηση θα στηρίζετε σε τρία κόμματα.
Του Παπανδρέου του Καρατζαφέρη και της Ντόρας
Επειδή η Κυβέρνηση θα έχει πολύ δουλειά μέχρι και γεωτρήσεις στη Κρήτη θα κάνει την ονομάσαμε

Καρα-ΝτοΠα
Δημιουργήσαμε και το σήμα της στη φωτό
Η σύνθεσή της .....

 Αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά η συνεργασία των δύο θωρηκτών της Βουλής που συναντήθηκαν κρυφά χθες το απόγευμα και κανόνισαν τις λεπτομέρειες. Δείτε τι δήλωσαν οι άλλοι:

Κουβέλης: «Η Δημοκρατική Αριστερά είχε εγκαίρως επισημάνει ότι η έντιμη και καθαρή λύση είναι οι εκλογές. Οτιδήποτε άλλο θα προκαλούσε περαιτέρω περιπλοκή και κρίση. Όλα δείχνουν ότι αυτό επιβεβαιώνεται»

Ντόρα: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τα δυο μεγάλα κόμματα δεν υπάρχει».

και ταρατατάμ ταρατατάμ! Δείτε και τι δήλωσε ο ηγέτης των ηγετών:

Καρατζαφέρης: Πρέπει να ακούσουμε τις τελικές προθέσεις του πρωθυπουργού (για τον Βενιζέλο) και να μην κλείσουμε την πόρτα στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠτΔ.Μιλάμε για οικουμενική κυβέρνηση, εάν το πρόσωπο (δηλ. ο Βενιζέλος) με καλύπτει τότε θα συζητήσω. Προϋπόθεση να μην είναι ο κ. Παπανδρέου πρωθυπουργός (αλλά ο Βενιζέλος). Εγώ έχω πρόταση για υπερκομματικό πρόσωπο... (τον Βενιζέλο)
http://dexiextrem.blogspot.com/

Σχιζοφρένεια ΠΑΣΟΚ: Δεν τον εμπιστεύονται, δεν τον στηρίζουν, θέλουν να παραιτηθεί, αλλά τελικά του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης!!

[Υπάρχει περίπτωση να κατανοήσει ξένος αυτό το Papandemonium; Ή νομίζει κανένας ότι οι δανειστές μας θα είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη της περασμάνης εβδομάδας και τη χθεσινή παράνοια; Εσείς δηλ. αν είσασταν στη θέση τους τι θα σκεφτόσασταν; Ξαναθυμίζω το πρόβλημα: Ότι μας παίρνει όλους η μπάλα γιατί οι ξένοι βλέπουν μόνο τους δύο ανώμαλους να μας εκπροσωπούν και τους ταυτίζουν με την Ελλάδα]

Εικόνες παραλογισμού έζησαν τη νύχτα της Παρασκευής οι έλληνες πολίτες βλέποντας η κυβέρνηση να λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης και να καταχειροκροτείται από τους ίδιους τους βουλευτές που μέχρι λίγες ώρες πριν στόλιζαν και κατηγορούσαν τον πρωθυπουργό με απίστευτες εκφράσεις.

Ψήφος εμπιστοσύνης: 153 Ναι, 145 Όχι, δύο αποχές


Ψήφο εμπιστοσύνης παρέσχε η Βουλή με 153 θετικές ψήφους βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ανεξάρτητης βουλευτού Λούκας Κατσέλη. 145 βουλευτές της αντιπολίτευσης αρνήθηκαν ψήφο εμπιστοσύνης. Απούσες από την ψηφοφορία ήταν ανεξάρτητες βουλευτίνες Έλσα Παπαδημητρίου και Μιλένα Αποστολάκη 
Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι εντολή για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας, είπε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του κατά την συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Και ανακοίνωσε ότι σήμερα, στις 12 Σάββατο, θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να ξεκινούν διαβουλεύσεις με όλα τα κόμματα για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης ευρύτερης στήριξης, διαβουλεύσεις, όπως είπε, ακόμη και για τον επικεφαλής της. 

 Εισπράττει “ΟΧΙ” από τους πολιτικούς αρχηγούς ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας. Μόνο ο Καρατζαφέρης φαίνεται να λέει ναι προς το παρόν

Κάλεσμα σε όλους του Κυκλαδίτες από τον Πανναξιακό

 Την  Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου  Δ εθνικής κατηγορίας ο Πανναξιακός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αίαντα Ταύρου. Καλούμε όλους τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας που έχουν τη δυνατότητα ,να δώσουν το παρόν στο Γήπεδο του Αίαντα Ταύρου  ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ  

Σαμαράς: Ψηφίζουμε τη δανειακή σύμβαση και όχι μέτρα και μόνο αν έρθει με 150

Ο Σαμαράς διευκρίνησε ότι θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση μόνο αν έρθει μόνη της χωρίς συνοδευτικά μέτρα (ο Μπένυ βέβαια είπε στις προγραμματικές δηλώσεις του ότι δεν θα έρθουν άλλα μέτρα αλλά από εδω και πέρα μόνο θα εισπράτουμε) και μόνο αν έρθει για ψήφιση από 150, γιατί αν έρθει προς ψήφιση με 180 ψήφους σημαίνει ότι πρόκειται για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και δεν πρόκειται να συγκαταθέσει σ' αυτό.

Σαμαράς: Η μόνη λύση οι εκλογές

Οι μάσκες έπεσαν. Ο ΓΑΠ απέρριψε όλες τις προτάσεις

 μας. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές. 

Ο Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα..

Όπως το περιμέναμε. Ο Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα. Με το που άρχισε την ομιλία του, την οποία άφησε για το τέλος, κατηγόρησε κατά τον πλέον βαρύτατο τρόπο την Νέα Δημοκρατία, τον Σαμαρά και τον Καραμανλή, ως αποκλειστικά υπαίτιους για....