slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση για διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/4 και την Παρασκευή 12/4 από τις 09.00΄ έως και τις 15.00’.

Για πληροφορίες και για....

Γιατί το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου δεν προχωρά σε ανάθεση μελέτης για την ανέλκυση του Sea Diamond;

 Χαιρετισμός  του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Νίκου Συρμαλένιου, στην εκδήλωση 

διαμαρτυρίας  για το SEA DIAMOND 
Στην εκδήλωση για το Sea Diamond, με αφορμή τα έξι χρόνια από το ναυάγιο στην Καλντέρα της Σαντορίνης, που έγινε την Παρασκευή 5/4 στα Φηρά, ο Νίκος Συρμαλένιος στο χαιρετισμό του, είπε μεταξύ άλλων:
«…Είμαστε εδώ όχι για να κάνουμε  μνημόσυνο, ούτε για επετειακούς  λόγους, αλλά πρώτον, για να......

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχου Τουρισμού κας Ελ. Φτακλάκη στην Πάρο

To Σάββατο 6 Απριλίου επισκέφθηκε το νησί της Πάρου η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Ελ. Φτακλάκη .

Στο ακόλουθο βίντεο ο δήμαρχος κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, η αντιπεριφερειάρχης  κ. Ελ. Φτακλάκη  καθώς και η πρόεδρος  της τουριστικής επιτροπής κ Μαρία Χανιώτη μιλούν στο μικρόφωνο του parianostypos.gr

  

Στις 17 Απριλίου στηρίζουμε τη Νεολαία, την Ελπίδα, το Μέλλον της Πατρίδας


Ως γνωστόν, στις 17 Απριλίου θα διεξαχθούν οι Φοιτητικές εκλογές.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με συνεχείς πρωτιές ετών, καλεί τις φοιτήτριες, τους φοιτητές και στις φετινές εκλογές ζητώντας τη στήριξή τους.
 Με καθημερινή παρουσία στο Πανεπιστήμιο και αναρίθμητες κατακτήσεις σε επίπεδα Σχολών και Τμημάτων, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποτελεί τη μόνη υπεύθυνη Φοιτητική παράταξη που βρίσκεται διαρκώς δίπλα στη φοιτήτρια και στο.....

Νευρική… κρίση στην κυβέρνηση


Του Γιάννη Πιτταρά
Μετά τις υψηλές προσδοκίες για το μεγάλο deal Εθνικής – Eurobank ήρθε η απογοήτευση και ο προβληματισμός.

Στην κυβέρνηση επιχειρούν τώρα – επικοινωνιακά – να καθησυχάσουν μετόχους και καταθέτες ότι το ναυάγιο δεν θα επηρρεάσει και τον δείκτη αξιοπιστίας του τραπεζικού μας συστήματος.

To BLUE STAR DELOS στο Νεώριο

Σήμερα το πρωί στις 08:50΄έφτασε στη μπούκα του λιμανιού της Σύρου το BLUE STAR DELOS προερχόμενο από τον Πειραιά.Κατευθύνθηκε προς στο Νεώριο και ξεκίνησε αμέσως την διαδικασία δεξαμενισμού του στην ...

Απειλούν δικαστές για να κλείσουν την υπόθεση δολοφονίας Καραμανλή


Σε πλήρη εξέλιξη ένα πολιτικό θρίλερ με ασύμμετρες προεκτάσεις εναντίον όσων εμπλέκονται

Από τη στιγμή που το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή βγήκε στη δημοσιότητα έχει αναπτυχθεί ένας τεράστιος κύκλος συζητήσεων σχετικά με το ποιος κρύβονταν από πίσω.
Η υπόθεση έφτασε στην Εισαγγελία Αθηνών ωστόσο το ....

Άχρηστος ο Τράγκας και φασίστας... ενώ τόσο καιρό που λέει τη Μέρκελ ναζί KAI BΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ήταν καλός

[Όλοι οι υποκριτές βγήκαν χθες να γκαζώσουν τον Τράγκα επειδή είχε τους Χρυσαυγίτες... οι ίδιοι που όταν έχει τον Αλαβάνο και τους λοιπούς ΣΥΡΙΖΑίους πανηγυρίζουν και λένε όλοι μαζί τη Μέρκελ ναζί...]



Γράφει χαρακτηριστικά ο Πάσχος Μανδραβέλης:

Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο #tragas Και για τον @skaigr, και για την τηλεόραση και για την δημοσιογραφία. Απλώς ντροπή... Φοβάμαι δε πως αυτό είναι απλώς η επιφάνεια. Μην δούμε τον συγκεκριμένο showman υποψήφιο της «Χρυσής Αυγής». Win-win game: Αυτός θα προσφέρει ψήφους κι εκείνοι βουλευτική ασυλία.

Αλλά πολύ σκούξιμο, ρε παιδάκι μου για τον #tragas. Δεν είναι ο κατ' εξοχήν «αντιμνημονιακός»;
Είναι άλλος ο καθημερινός #tragas στον @Real_gr άλλος o εβδομαδιαίος του @skaigr; Είναι άλλος ο #tragas της 6.4.2013 και άλλος ο της 23.3.2013; Δεν χαρακτηρίστηκε από κορυφαίο αντιμνημονιακό της αριστεράς «αντικειμενικός δημοσιογράφος»; Ή είναι αντικειμενικός μόνο όταν αποκαλεί την Μέρκελ «Ναζί» και παύει να είναι αντικειμενικός όταν αποκαλεί τον Κασιδιάρη «δημοκράτη»; Ουδείς κατανοεί ότι αυτά τα δύο είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος;

Δεν μπορούμε να δούμε ότι ο λαϊκισμός είναι ο επωαστήρας του αυγού του φιδιού; Ότι τις καρέκλες που κάθονται οι φασίστες άλλοι τις ζεσταίνουν πρώτα; Ότι ο «δρόμος προς τον φασισμό είναι στρωμένος με καλές κραυγές»; Ότι ο φασισμός είναι λαϊκισμός με μπράτσα ή/και με όπλα; Ή απλώς δεν πειράζει που το γινάτι βγάζει μάτι;

ΥΓ: Δεν είμαι εργαζόμενος στον @skaigr, δεν είμαι διευθυντής του, δεν του έδωσα τηλεοπτική εκπομπή, δεν του έδωσα καθημερινό μικρόφωνο στο ραδιόφωνο. Ούτε στην εκπομπή του βγαίνω. Αει σιχτίρ πια με τον υποκριτικό αντιναζισμό.

iefimerida.gr

Διαμαρτυρία του Δήμου Τήνου για τα δρομολόγια του Πάσχα

BLUE STAR ITHAKIi

Μετά από σχετικές πληροφορίες για το ανεκτέλεστο του πρωινού δρομολογίου Πειραιάς – Τήνος, για ακόμη μια χρονιά, την Μεγάλη Παρασκευή 3/5/2013, ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Παναγιώτης Κροντηράς,  έστειλε επιστολή στην ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, διαμαρτυρόμενος για τον αποκλεισμό της Τήνου την ημέρα αυτή από Πειραιά, ενώ τα γειτονικά νησιά Σύρος και Μύκονος θα εξυπηρετηθούν κανονικά από το πλοίο Blue Star 2.

Ο Δήμαρχος, στην επιστολή του, ζήτησε την επανεξέταση της δρομολόγησης του πλοίου Blue Star Ιθάκη στο κανονικό πρωινό δρομολόγιο Πειραιάς - Τήνος ή την επέκταση του δρομολογίου του Blue Star 2 προς Τήνο για την Μεγάλη Παρασκευή. Η μη εκτέλεση του ανωτέρω δρομολογίου, θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην τουριστική κίνηση του νησιού και κάτι τέτοιο θα έρθει να επιβαρύνει την ήδη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του νησιού, οι οποίοι ελπίζουν στην «ανάσα» του Πάσχα.

Αφού το διαψεύδει ο Πάκης... είναι πλέον σίγουρο ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Ένας εκ των πλέον άχρηστων υπουργών του Κώστα Καραμανλή στα χρόνια της διακυβέρνησης του τόπου την περίοδο 2004-2009 από τη Νέα Δημοκρατία, ο Προκόπης Παυλόπουλος, γνωστός και ως Πάκης, δίνει τη δική του διάσταση στο θέμα του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, που απασχολεί πλέον σε έντονο βαθμό τη Δικαιοσύνη.


Με δηλώσεις του στα "Νέα" και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, αυτόν δηλ. που έλεγε ότι ο Καραμανλής θα περάσει άλλη μια Δευτέρα ξύνοντάς τα στου Μαξίμου και ο Καραμανλής ήταν σε επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία και ο οποίος εξαρχής προσεγγίζει με ειρωνική διάθεση τη σχετική υπόθεση, ο άλλοτε πανίσχυρος, τρομάρα του, υπουργός Εσωτερικών και καθ΄ ύλην αρμόδιος για τη δημόσια ασφάλεια την επίμαχη περίοδο, απαντά σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι "δεν επιβεβαιώθηκαν" οι πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, και προσθέτει πως ο ίδιος έκανε ό, τι έπρεπε (όπως "εκανε" ότι έπρεπε και το Δεκέμβριο του 2008...) για τη διαχείριση και διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

"Έχω και εγώ πολλά ερωτηματικά", είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Προκόπη Παυλόπουλου, για πτυχές της υπόθεσης που έχουν προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/04/2013 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/04/2013 ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 14:00 ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!!!!!!

Η “3η και φαρμακερή” του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

ekloges-1990
Την 9η Απριλίου του 1990, η Ελλάδα ξύπνησε διαφορετικά. Είχε προηγηθεί το μακρύ βράδυ της 8ης

Δέκα μικροί δημοσιογραφικοί Φασισμοί!



Του Βαγγέλη Μωυσή
Ο φασισμός, δεν θέλει κόπο... Θέλει τρόπο.
Τον τελευταίο καιρό, μια καλομακιγιαρισμένη φασίζουσα νοοτροπία που εξαπλώνεται εδώ και χρόνια σε διάφορα μετερίζια της Ενημέρωσης, επιχειρεί να εμπεδώσει την κυριαρχία της, έχοντας εξαντλήσει το στάδιο της απροκάλυπτης παρουσίας της...  Η φασίζουσα νοοτροπία που αναφέρω, έγκειται -κατά την ταπεινή μου άποψη- σε μια συλλογική τάση ατόμων με κοινή ιδεολογία ή κοινά συμφέροντα, να διεκδικούν για τους εαυτούς τους πολύ περισσότερα δικαιώματα και πολύ λιγότερες υποχρεώσεις, εν συγκρίσει με τα πολύ λιγότερα δικαιώματα και τις αυστηρά περισσότερες υποχρεώσεις που...

"Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ Νάξου σε δημοσίευμα με αιχμές του NAXOS NEWS"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
στο «δημοσίευμα» της κ. Μαύρου Δανάης στην ηλεκτρονική «εφημερίδα» της naxosnews                       Δημοσίευση: 06.04.2013, 13:30 Τελευταία Ενημέρωση: 06.04.2013, 14:24 με τίτλο:
Δεν λειτούργησε η "άμεση δημοκρατία" στο νέο Δ.Σ. του Λυκείου Νάξου!
Πέφτουν οι μάσκες της «αντικειμενικής δημοσιογράφου»,                                        κυρίας Δανάης Μαύρου


Στο άρθρο της ηλεκτρονικής «εφημερίδας»  naxosnews για την ανάδειξη του προέδρου του νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Γενικού Λυκείου Νάξου αποκαλύπτεται  για μια ακόμη φορά:

ΒΙΝΤΕΟ-"Ξαναχτύπησε" η Ελένη Λουκά... στο ίδιο πνεύμα με τους πατριώτες του κ@λου


Την επανεμφάνισή της έκανε η Ελένη Λουκά. Την ώρα που έδινε το ρεπορτάζ από το υπουργείο Οικονομικών η δημοσιογράφος του MEGA, Σοφία Δήμτσα, η κυρια Λουκά "πετάχτηκε" μπροστά στην κάμερα και φώναζε :
"Έχουμε γερμανική κατοχή"...
Δείτε το βίντεο από το MEGA

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΗΞΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΑΞΟΥ



Το   υπουργείο Παιδείας μιλάει για εξορθολογισμός  των θέσεων και συμπληρώνει ότι ο σκοπός  του  εξορθολογήσμου  είναι η σωστή  κατανομή  των εκπαιδευτικών στα σχολεία το επόμενο έτος, ώστε οι εκπαιδευτικοί που πλεονάζουν να μεταφερθούν εκεί όπου εμφανίζονται κενά. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το υπουργείο  παιδείας προσηλωμένο πιστά στους  στόχους της τρικομματικής κυβέρνησης, προχωράει ακόμα ένα βήμα προς την υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου:

Όλοι οι Ναξιώτες πάμε ποδήλατο παρέα


Η Ε. Ψαρρά πρόεδρος στο Συλλόγο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νάξου

Ενοχλήθηκα οι κύκλοι του Σύριζα Νάξου που έγινε πρόεδρος στο Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νάξου η Ε.Ψαρρά του ΚΚΕ
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Απριλίου στις οποίες συμμετείχαν 44 γονείς των μαθητών του Λυκείου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών έλαβαν: (Αλφαβητικά) Ζώρος Κωσταντίνος 14, Κορρέ Δέσποινα 21, Πολυκρέτη Αικατερίνη 14, Πρωτονοταρίου-Χωριανοπούλου Αικατερίνη 22, Ραγκούση Άννα 17, Ψαρρά Ευδοκία 23 και Ψαρρός Αρτέμης 25.
Το νεοεκλεγέν συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νάξου, συνεδρίασε την Παρασκευή και συστάθηκε σε σώμα ως εξής:

Γιατί διαφωνεί ο Φ. Κρανιδιώτης με το τζαμί της Αθήνας



Γιατί θέλει η κυβέρνηση να χτίσει τζαμί στον Βοτανικό; Τα επιχειρήματα είναι τα εξής. Πρώτον, μας ασκούνται πιέσεις, γιατί οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα δεν έχουν ένα κανονικό τζαμί να κάνουν το ναμάζι τους. Δεύτερον, στην Αθήνα υπάρχουν περί τα 120 παράνομα τζαμιά, ένας αληθινός πονοκέφαλος για την ασφάλεια της χώρας, σε υπόγεια, αποθήκες κι άλλα μέρη, όπου τριγυρίζουν περίεργοι, φανατικοί, πράκτορες. Το να χτιστεί λοιπόν ένα κανονικό τζαμί, χωρίς μιναρέ και χωρίς μουεζίνη ν' ακούγεται πάνω από την Αθήνα κι έτσι να συμμαζευτεί το πράγμα, ακούγεται εκ πρώτης όψεως ως κάτι λογικό.

Θα σας πω ευθέως τους πρακτικούς προβληματισμούς μου, που καταλήγουν στη διαφωνία μου, χώρια απ' τους ιστορικούς.
Αντε και το χτίσαμε το τζαμί, χωρίς μιναρέ και μεγάφωνα για το Αλλάχ ακμπάρ. Θα κλείσουν τα 120 παράνομα τζαμιά; Πολύ αμφιβάλλω. Αλλά ας πούμε ότι τα κλείσαμε και πειθήνιοι οι μουσουλμάνοι του λεκανοπεδίου θα μαζεύονται μόνο στο κανονικό τζαμί.

Η ισλαμοφασιστική Τουρκία, του σουνίτη Ερντογάν, ολοφάνερα συμπεριφέρεται ως νταβατζής των μουσουλμάνων της Ελλάδας κι όχι μόνο. Σημειώστε δε ότι το κράτος- συμμορία είναι που μας έστειλε εδώ τα μιλιούνια των λαθρομεταναστών, κονομώντας και μερικά χιλιάρικα το κεφάλι. Διότι έτσι υπονομεύει την εθνική και κοινωνική μας συνοχή, δημιουργεί de facto μια τεράστια μουσουλμανική μειονότητα κι εκεί που δεν υπήρχε και παράλληλα, ως κράτος δουλέμπορος, τα κονομάει κιόλας. Μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

Κατά την προσφιλή της τακτική η Τουρκία θα κάνει αυτό που είναι παλιά της τέχνη κόσκινο. Μόλις φτιαχτεί το τζαμί κι αρχίσει η λειτουργία του, οι Τούρκοι κι οι εδώ εγκάθετοί τους θ' αρχίσουν να διαμαρτύρονται γιατί δεν υπάρχει μιναρές και δεν ακούγεται το κάλεσμα του μουεζίνη απ' τα μεγάφωνα. Κι αυτό θα το ακούμε κλιμακούμενο ξανά και ξανά. Διότι έτσι είναι ο Τούρκος, παίρνει ό,τι του δίνεις κι ύστερα διαμαρτύρεται πως δεν είναι αρκετό, πως αδικήθηκε και θέλει και το παραπάνω. Και το παραπάνω το ζητάει επίμονα και, μόλις νιώσει πιο δυνατός, με τσαμπουκά.

Δεν συζητάω τι θα γίνει αν έρθει ποτέ ξανά στην εξουσία «κεντροαριστερή» κυβέρνηση. Οχι μιναράδες θα τους χτίσουν, κουρμπάν μπαϊράμ στην Ακρόπολη θα κάνουν, θα σφάζουν τ' αρνιά μπροστά στον Παρθενώνα. Κι αν αντί για τον Αντώνη Σαμαρά ερχόταν καμιά ελαφρολαϊκή Δεξιά με το γνωστό ενοχικό σύνδρομο, τα ίδια θα γίνουν, και μιναρές και τσίτα στα ντεσιμπέλ ο μουεζίνης, να το ευχαριστηθούν ο περαστικός Μπουτάρης κι οι ψευτοδιεθνιστές βαρεμένοι, που βόσκουν εν Αθήναις.

Την επομένη λοιπόν θ' αρχίσουν οι νέες απαιτήσεις από τους καλούς μας γείτονες και τους πολυπληθείς απρόσκλητους μουσαφιραίους ομοδόξους τους. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η όποια κυβέρνηση θα εμμείνει σθεναρά σ' έναν διακριτικό χώρο λατρείας και δεν θα υποκύπτει. Τότε οι εγκάθετοι, λόγω χρήματος, θρησκευτικών πεποιθήσεων κι εντολών, μια ωραία ημέρα θα συγκεντρώσουν πλήθος πιστών και θ' αρχίσουν να χτίζουν παρανόμως τον μιναρέ, θα στήσουν και μεγάφωνα ν' ακουστεί βροντερό στον αττικό ουρανό το κάλεσμα του μουεζίνη. Και θα 'ναι αποφασισμένοι, κατ' εντολήν, ν' αντισταθούν.

Τι θα κάνουμε τότε; Θα στείλουμε τα ΜΑΤ μέσα στο τζαμί; Θα δείρουμε και θα συλλάβουμε τον ιμάμη και τους πιστούς; Κι αυτό θα γίνει μ' ένα πλήθος χιλιάδων μουσουλμάνων γύρω γύρω, με τις κάμερες, το διαδίκτυο και τα κινητά να αναμεταδίδουν εικόνες, που θα βλέπουν σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες τα αχανή πλήθη των πιστών του Προφήτη, που έχουν το ζωνάρι τους απλωμένο για καβγά και το λιντσάρισμα στον πρώτο λύκο. Βίαια στίφη θα κυκλώσουν τις πρεσβείες μας στα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου κι η Αγκυρα, ως καλός νταβατζής, θα έρθει να παρέμβει με νουθεσίες και παλιές καλές μεμέτικες απειλές.

Τα λέω αυτά, ως λογικούς κινδύνους κι επιχειρήματα, γιατί όταν λέω ότι δεν νοείται τζαμί στην πόλη που έπεσε πολεμώντας ο Καραϊσκάκης για την ελευθερία της μερικοί κοιτούν με το βλέμμα της αγελάδας που βλέπει τα τρένα να περνούν. Αλλοι, φωταδιστές της Αριστεράς ή σκεπάρνια της ελαφρολαϊκής ή νεοφιλελεύθερης «Δεξιάς», νομίζουν ότι στον αγώνα της Εθνεγερσίας μας αγωνίστηκαν τίποτα αφασιακοί διεθνιστές κι όχι Ελληνες «για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία», ότι δεν το κάναμε για να διώξουμε τους σουνίτες, υπογραμμίζω, τους σουνίτες δυνάστες μας. Λοιπόν, αδέρφια, εμείς δεν επαναστατήσαμε για τους φόρους στο τσάι. Πρωτίστως διώξαμε τους μουσουλμάνους απ' το σβέρκο μας. Ας προσέξουμε λοιπόν μήπως, στα τόσα προβλήματά μας, τους επιτρέψουμε ν' αρχίσουν πάλι να σκαρφαλώνουν στον αυχένα μας. Κι ας μην ανησυχούν οι καραπροοδευτικοί για την αριστερή παρθενία τους. Από τα 120 υπάρχοντα, άμα κλείσουμε τα 115 παράνομα τζαμιά και κρατήσουμε τα πέντε, φτάνουν για τις ανάγκες των μουσαφιραίων, ώσπου να φύγουν. Οχι να τα κάνουμε 121. Κι επειδή τώρα θα με πουν «ρατσιστή» οι γνωστοί σκυφτοί της «προόδου», πάω να το πω στον σκύλο μου να βουρκώσει…

Φαήλος Κρανιδιώτης, στην εφ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Με ισόβια απειλείται ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ!Εκτός απ' όσα μάσησε σαν ΓΕΝΟΠ πήρε δανικά κι αγύριστα 500.000 από ΔΕΗ...



Βαρύτατο κατηγορητήριο για την υπόθεση με τον τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, κ. Νίκο Φωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται ότι τέλεσε το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, συνολικής ζημίας σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. ποσού 10.409.880,05 ευρώ!
Παράλληλα, κατηγορείται ότι για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ζήτησε και πήρε δάνειο 500.000,00 ευρώ το 2010 από τη ΔΕΗ Α.Ε., το οποίο όμως δεν επεστράφη ποτέ έως σήμερα, καθώς και ότι ....

Cine Naxos 5/4 έως 10/4


Φωτογραφία

Δωρεάν διανομή τροφίμων από το σύλλογο τριτέκνων Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενημερώνει, ότι αυτήν την εβδομάδα θα διανείμει τρόφιμα προσφορά του Συλλόγου σε όλες τις τρίτεκνες οικογένειες που έχουν εγγραφεί στο Σύλλογο και έχουν τακτοποιήσει την οικονομική τους υποχρέωση (συνδρομή έτους 2013). Δείτε τις ημέρες και ώρες διανομής των τροφίμων .Τα τρόφιμα θα μοιράζονται από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως την Παρασκευή 12 Απριλίου, από 6 έως 8 το απόγευμα και την Τρίτη 9 Απριλίου 10 έως 12 το πρωί, μόνο αυτή την εβδομάδα, στο γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Νάξος: "Θέλουμε ποδηλατόδρομους"



"Θέλουμε ποδηλατόδρομους"  φροντοφώναξαν οι 100 περίπου Ναξιώτες, κάθε ηλικίας, που συμμετείχαν σήμερα το πρωί στην 1η Ποδηλατική βόλτα με διαδρομή τον γύρο  της  Χώρας.
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την πλατεία Μανδηλαρά και κατευθύνθηκαν προς την παραλία του Αγίου Γεωργίου. Έκαναν μια μικρή στάση έξω από το Δημαρχιακό μέγαρο όπου ανάρτησαν συμβολικά ένα πανό που έγραφε  "ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ" με σκοπό να στείλουν το μήνυμα και να ευαισθητοποιήσουν τους τοπικούς άρχοντες και .......

Δεν πιστεύω να τολμήσετε να μην της τα δώσετε... "Υπάλληλος υπεξαίρεσε εκατομμύρια ευρώ και διεκδικεί μισθούς!"

Μόνο ως απύθμενο θράσος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την ενέργεια μιας επιόρκου δημοσίου υπαλλήλου (στο Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών Καρδίτσας) η οποία παρότι καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 1,3 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του ιδρύματος, διεκδικεί οφειλόμενους μισθούς 9 μηνών με το αιτιολογικό ότι την απέλυσαν το 2010 πριν εκπνεύσει ο ένας χρόνος κατά τον οποίο είχε τεθεί σε δυνητική αργία.
Με επιστολή που απέστειλε στις 15.03.2013 στη Διεύθυνση του ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας η Ν.Σ που εκτίει ποινή κάθειρξης 24 χρόνων στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για υπεξαίρεση νοσηλίων από ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κ.λπ) που προορίζονταν για τα δεκάδες παιδιά που περιθάλπονταν στο ίδρυμα, ζητεί τώρα να της καταβληθούν οφειλόμενοι μισθοί ύψους 20.000,00 ευρώ περίπου.

Η νομική αυτή ενέργεια της διεκδίκησης μισθών από το δημόσιο βασίζεται σε ένα χρονικό κενό 9 μηνών που μεσολάβησε από τη στιγμή που τέθηκε σε δυνητική αργία ενός χρόνου το 2010 και της απόλυσής της από το ίδρυμα που έγινε όπως υποστηρίζει παράτυπα πριν εκπνεύσει η προθεσμία της αργίας.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, στην επιστολή της προς την Διεύθυνση του ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας και με κοινοποίηση το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η καταδικασθείσα πρώην υπάλληλος αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Σύμφωνα με το υπʼ αριθμόν 276/12-10-2012 απόσπασμα πρακτικού του 2ου Τμήματος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου έγινε δεκτή η ένστασή μου κατά της απόλυσής μου από τη θέση υπαλλήλου του ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας. Ως γνωστό τέθηκα σε αργία για ένα έτος τον Μάρτιο του 2010 αλλά τον Νοέμβριο του ίδιου έτους έγινε η απόλυσή μου πριν τη λήξη του χρόνου της αργίας. Σας παρακαλώ να προβείτε στην απόδοση των νόμιμα οφειλομένων μισθών σύμφωνα με τα ως τότε μισθοδοτικά μου δικαιώματα έτσι ώστε να μου καταβληθούν παρά χρήμα οι οφειλόμενοι μισθοί μου.»