slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μεϊμαράκης αναστέλλει την άσκηση των καθηκόντων του ως πρόεδρος της Βουλής

H  ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλής, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι οι Αντιπρόεδροι της βουλής θα αναπληρώσουν τον Βαγγέλλη Μεϊμαράκη μέχρι να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ, σχετικά με την υπόθεση που αποκάλυψε η Real News.
 H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Διαβάστε και γελάστε: Μόλις πριν 2 χρόνια γνώρισε ο Ζωγραφάκης τον Καρούζο... ξέρει όμως τι έκανε αυτός πριν 6-7 χρόνια!!!

[Δεν διάβασα τη σημερινή REALNEWS αλλά επειδή φαντάζομαι ότι δεν το ξεκαθαρίζει να το ξεκαθαρίσουμε εμείς: Αυτός που καταγγέλλει ότι ο κουμπάρος του Μειμαράκη ξέπλυνε 100-200 δις μίζες των τριών πολιτικών κατά τα έτη 2005 έως 2008... γνώρισε τον κουμπαρο Μειμαράκη, τον Καρούζο, μόλις πριν 2 χρόνια!!! Διαβάστε τι λέει ό ίδιος, παραδεχόμενος ότι καταγγέλλει κάτι για μια εποχή κατά την οποία δεν γνώριζε τον Καρούζο!!!][Δεν διάβασα τη σημερινή REALNEWS αλλά επειδή φαντάζομαι ότι δεν το ξεκαθαρίζει να το ξεκαθαρίσουμε εμείς: Αυτός που καταγγέλλει ότι ο κουμπάρος του Μειμαράκη ξέπλυνε 100-200 δις μίζες των τριών πολιτικών κατά τα έτη 2005 έως 2008... γνώρισε τον κουμπαρο Μειμαράκη, τον Καρούζο, μόλις πριν 2 χρόνια!!! Διαβάστε τι λέει ό ίδιος, παραδεχόμενος ότι καταγγέλλει κάτι για μια εποχή κατά την οποία δεν γνώριζε τον Καρούζο!!!]

Εξώδικα και καταγγελίες μέχρι το ΣΔΟΕ

Ο επιχειρηματίας κ. Ζωγραφάκης είχε δύο φορές στείλει εξώδικο στον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Δικαιοσύνης (στις 18/1/11 και στις 26/1/11) καταγγέλοντας στελέχη του ΣΔΟΕ κι άλλων υπηρεσιών ότι προσπαθούν να καταστρέψουν δολίως τον Όμιλο Καρούζου, αλλά και τον ίδιο.

Διαβάστε και γελάστε: Μόλις πριν 2 χρόνια γνώρισε ο Ζωγραφάκης τον Καρούζο... ξέρει όμως τι έκανε αυτός πριν 6-7 χρόνια!!!

[Δεν διάβασα τη σημερινή REALNEWS αλλά επειδή φαντάζομαι ότι δεν το ξεκαθαρίζει να το ξεκαθαρίσουμε εμείς: Αυτός που καταγγέλλει ότι ο κουμπάρος του Μειμαράκη ξέπλυνε 100-200 δις μίζες των τριών πολιτικών κατά τα έτη 2005 έως 2008... γνώρισε τον κουμπαρο Μειμαράκη, τον Καρούζο, μόλις πριν 2 χρόνια!!! Διαβάστε τι λέει ό ίδιος, παραδεχόμενος ότι καταγγέλλει κάτι για μια εποχή κατά την οποία δεν γνώριζε τον Καρούζο!!!]

Εξώδικα και καταγγελίες μέχρι το ΣΔΟΕ

Ο επιχειρηματίας κ. Ζωγραφάκης είχε δύο φορές στείλει εξώδικο στον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Δικαιοσύνης (στις 18/1/11 και στις 26/1/11) καταγγέλοντας στελέχη του ΣΔΟΕ κι άλλων υπηρεσιών ότι προσπαθούν να καταστρέψουν δολίως τον Όμιλο Καρούζου, αλλά και τον ίδιο.

Για τα πανηγύρια ο Ζωγραφάκης που κατήγγειλε ότι Μεϊμαράκης, Λιάκης και Βουλγαράκης μας έφαγαν 200 δις... γελάει και το παρδαλό κατσίκι

[Η παρακάτω εξώδικη δήλωση δημοσιεύθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2011 στο γνωστό olympia.gr. Τη στέλνει ο Ζωγραφάκης προς τον ΥΠΟΙΚ για να καταγγείλει το ΣΔΟΕ το οποίο θέλει να καταστρέψει τον όμιλο Καρούζου... Τότε δηλ. του έφταιγε το ΣΔΟΕ για την πτώχευση του Καρούζου, ενώ σήμερα σύμφωνα με όσα γράφει ο Χατζηνικολάου ο Καρούζος δολίως πτώχευσε την εταιρία για να σβηστούν τα ίχνη του ξεπλύματος των 100-200-300 δις από Μειμαράκη,Λιάπη και Βουλγαράκη.  

Κ. Καραμανλής: Να μείνουμε στο πλοίο όταν παρθούν οι αποφάσεις!


Κυβέρνηση μακράς πνοής θεωρεί την τρικομματική κυβέρνηση ο Κώστας Καραμανλής...
«Κανείς δεν θέλει τώρα εκλογές, ούτε ο ....

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ από τις δημοσκοπήσεις


Προβληματισμός και αμηχανία για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ δεν έχει απαντήσεις στα ερωτήματα της κοινωνίας, που συνεχίζει να δοκιμάζεται, αλλά ούτε ξεκάθαρη μετεκλογική στρατηγική, κυριαρχούν στην Κουμουνδούρου. Προς στιγμήν «κρύβονται» κάτω από το χαλί της σκληρής αντιπολιτευτικής ρητορικής του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών της Κουμουνδούρου που σηκώνουν το επικοινωνιακό βάρος της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, τα «καμπανάκια» όμως έχουν ......

Σοκ! Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ

 

Ζωή Γεωργαντά
Καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας
Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών
τέως Μέλος του Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ
μετά από έγκριση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων
3 Σεπτεμβρίου 2012
Μας είπαν ότι το έλλειμμα της χώρας μας το κρίσιμο έτος 2009 ήταν 15,6% της συνολικής εγχώριας παραγωγής μας, ή, με την οικονομική ορολογία, το 15,6% του Ακαθάριστου (δηλαδή με τις αποσβέσεις συμπεριλαμβανόμενες) Εγχώριου Προϊόντος μας (ΑΕΠ). Μας είπαν, δηλαδή, ότι το έλλειμμα της χώρας μας ήταν το μεγαλύτερο στην ΕΕ. Όμως, η αλήθεια είναι ότι η χώρα μας είχε ένα από τα μικρότερα ελλείμματα στην ΕΕ και αυτό ήταν 3,9%. Η Γαλλία είχε 7,5%, η Ολλανδία και το Βέλγιο είχαν 5,6%, και η Γερμανία είχε 3,2%. Η αλήθεια για το Ελληνικό δημόσιο έλλειμμα απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα που μας κάνει να θυμηθούμε τα λόγια του Αρθούρου Σοπενχάουερ: Όλες οι αλήθειες περνούν από τρία στάδια. Πρώτον διαπομπεύονται. Δεύτερον, πολεμούνται με βία. Τρίτον, γίνονται αποδεκτές ως ολοφάνερες και αυταπόδεικτες.

Πλαστός ο πάπυρος που λέει ότι ο Χριστός ήταν παντρεμένος

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ντάρεμ Φράνσις Ουότσον αμφισβήτησε τη γνησιότητα του πάπυρου, ο οποίος δήθεν περιέχει λεπτομέρειες της επίγειας ζωής του Ιησού Χριστού.

Ο Βρετανός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το απόσπασμα, που προκάλεσε ευρεία συζήτηση στους επιστημονικούς κύκλους...
είναι πλαστό και αποτελεί συνδυασμό αποσπασμάτων του γνήσιου Ευαγγελίου του Θωμά στην κοπτική γλώσσα. Νωρίτερα η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Κάρεν Κινγκ υποστήριξε ότι εντόπισε νέα δεδομένα για τη ζωή του Χριστού, συμπεριλαμβανομένης και το γάμο του με τη Μαρία Μαγδαληνή.

Βάσει της μελέτης ενός μικρού αποσπάσματος οκτώ γραμμών από τον πάπυρο, που χρονολογείται από τον 4ο αιώνα, η καθηγήτρια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Χριστός όχι μόνο υπήρχε πραγματικά, αλλά δήθεν είχε και οικογένεια. Η Κινγκ δήλωσε ότι ένας άγνωστος της έφερε τον πάπυρο ζητώντας της να τον μεταφράσει.

"Τσίπρα είσαι εργολάβος του κατεστημένου και της διαπλοκής"


Και ναι, για πρώτη φορά στην ιστορία του ίντερνετ γίνεται το εξής τρομερό:
Αν ψάξεις στο google για την είδηση...

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

στη   Σύρο την 28η Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα  10:00 π.μ.  σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και όχι στην νήσο Σαντορίνη όπως είχε προγραμματιστεί λόγω συγκοινωνιακού κωλύματος, με θέματα :

Καταγγελία πικραμένου πρώην κτηματομεσίτη για ξέπλυμα 10 δισ. ευρώ από Βουλγαράκη, Λιάπη και Μεϊμαράκη... μόνο 10 δις; 100 δις και βάλε είναι...

 
[Βρήκαμε δουλειά να ασχοληθούμε... αλλά πολύ φτήνια ρε γαμώτο! Μόνο 10 δις; Ο Καρχιμάκης τα υπολογίζει σε τουλάχιστον 100 δις... Η αξιοπιστία της καταγγελίας φαίνεται από το ότι ο πρώην συνέταιρος κτηματομεσίτης (που μάλλον δεν μπόρεσε να λύσει τις διαφορές του με τον συνέταιρό του, τον κουμπάρο του Μειμαράκη και μετά από 4 χρόνια θυμήθηκε να καταγγείλει) ήξερε ότι τα λεφτά ήταν από μίζες! Οπότε είμαστε σίγουροι ότι βρήκαμε ποιοι φταίνε...
όπως και ο Κουκουβίνος ήξερε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπαίδι.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο πέρα από την κατάθεση του πικραμένου και πιθανώς ριγμένου πρώην συνεταίρου του κουμπάρου του Μειμαράκη... ούτε τραπεζικοί λογαριασμοί ούτε τίποτα. Απλά τα πρόσωπα είναι τα πιο ευάλωτα μιας και διοικούσαν υπουργεία με προμήθειες οι οποίες όμως είχαν υπογραφεί από το ΠΑΣΟΚ. Δηλ. για παράδειγμα ο Μειμαράκης γιατί να πάρει μίζα; Επειδή δεν έκανε καμιά σοβαρή προμήθεια όταν ήταν στο ΥΠΕΘΑ; ]

Κατάθεση του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού δημοσιεύεται στο φύλο της Real News της Κυριακής. Η συγκεκριμένη κατάθεση εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.

Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και είχε ως σκοπό να κλέβει το δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήματα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιον πρώην υπουργών, των οποίων τα υπουργεία προέβαιναν σε κρατικές προμήθειες.

Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, του Γιώργου Ζωγραφάκη , ο οποίος είναι πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, οι υπουργοί έδιναν τα χρήματα από μίζες στους νομίμους εκπροσώπους του ομίλου και εκείνοι αναλάμβαναν το ξέπλυμα και στη συνέχεια την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό προορισμό γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις μηνυτήριες αναφορές, οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να οδηγήσουν την εταιρία του ομίλου Καρούζου σε πτώχευση για να σβήσουν τα ίχνη τους όταν ολοκληρώθηκε το ξέπλυμα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές αποστέλλεται ο φάκελος που έχει εκπονήσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σχετικά με πολιτικά πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε οικονομικού χαρακτήρα αδικήματα, με εντολή Σαμαρά.

Δήλωση Λιάπη για Ζωγραφάκη

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη στην κατάθεση Ζωγραφάκη, που αποκαλύπτει η Real News στο αυριανό της φύλλο.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου".

--
Ανάρτηση από τον  Δεξί X-Trem(i)  

Έσωσαν το νεαρό ορφανό φωκάκι που εντοπίστηκε στη Νάξο

 Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου η MOm ενημερώθηκε από το Λιμεναρχείο Νάξου για την ύπαρξη νεογέννητης ορφανής μεσογειακής φώκιας στην παραλία της Αγίας Άννας.
Βάσει των επιστημονικών πρωτοκόλλων διάσωσης και περίθαλψης, η Ομάδα Διάσωσης της MOm έκρινε πως το ζώο πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Κέντρο Περίθαλψης της MOm στην

Εμείς, αγαπητοί, νοιώθουμε επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση να αγωνιστούμε για να εξασφαλίσουμε το σήμερα στους κατοίκους των νησιών μας .


Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Πολίτες Κόντρα στον Καιρό”, Παύλος Χρυσαφίδης, κλήθηκε και παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 21/9 στη Σύρο.
Στον χαιρετισμό-τοποθέτησή του, ανέφερε τα παρακάτω:
“Οι Πολίτες Κόντρα στον Καιρό, χαιρετίζουμε τη σύγκληση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης. Ελπίζουμε να βρεθεί τρόπος να συνεδριάζει ανά 3μηνο όπως ο νόμος αναφέρει.
Είναι γνωστή η ριζική αντίθεσή μας με τον Καλλικράτη, ενός νόμου που είναι η εφαρμογή του μνημονίου στην Τ.Α και το εργαλείο για την επιβολή νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Αλλά το χειρότερο όλων είναι ότ,ι με την μη εφαρμογή της απλής αναλογικής, ενισχύθηκε η αλαζονεία της εξουσίας.
Η αρχή του ενός άνδρα, δηλαδή του περιφερειάρχη, είναι τροχοπέδη κάθε δημιουργικής δημοκρατικής σκέψης. Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη στις περισσότερες περιφέρειες αποφεύγεται συστηματικά να εκλεγεί.
Η πλειοψηφία όσων συμμετέχετε στην επιτροπή γνωρίζετε από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και οι υπόλοιποι τα μαθαίνετε και τα εμπεδώνετε «εν τοις πράγμασι» σε καθημερινή βάση.


Συνάδελφοι, είναι εμφανές ότι επιχειρούνται πολιτικές άμεσης και έμμεσης ιδιωτικοποίησης κρίσιμων και αναπτυξιακών τομέων (λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, απορρίμματα, κοινωνικές υπηρεσίες και πολλών άλλων).
Περιφερειακή ανάπτυξη και κάθε στρατηγικός σχεδιασμός -προς την κατεύθυνση τηςπραγματικής ανάπτυξης όμως- χωρίς συμμετοχή, κινητοποίηση και συνειδητοποίηση των πολιτών στα αντίστοιχα θέματα, δεν είναι εφικτή, ή αν επιχειρηθεί θα οδηγήσει σε στρεβλώσεις και σε εξυπηρέτηση ισχυρών οικονομικών συμφερόντων.

Στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο δόθηκε αγώνας για να απαληφθούν από το στρατηγικό σχεδιασμό οι ΕΟΖ και δικαιωθήκαμε. Σήμερα οι ΕΟΖ αντικαταστάθηκαν με τα ειδικά κίνητρα … .
Αγαπητοί συνάδελφοι, το ρεζουμέ όλης αυτής της φασαρίας -τολμώ να πω- που κόστισε μόνο η πρώτη μελέτη στο φορολογούμενο 70.000 + ΦΠΑ, το αποτυπώνει σε δημοσίευμα του ο Πρόεδρος της Επιτροπής του στρατηγικού σχεδιασμού κ. Βασίλης Μαργάρας.
«Ωστόσο ως περιφέρεια έχουμε την υποχρέωση να παρουσιάσουμε όλες τις στρατηγικές μας δυνατότητες για να πείσουμε ότι πραγματικά αξίζει η μαζική ευρωπαϊκή κρατική και ιδιωτική επένδυση στα νησιά μας μιας και μπορεί να αποφέρει ένα πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.»


Εμείς, αγαπητοί, νοιώθουμε επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση να αγωνιστούμε για να εξασφαλίσουμε το σήμερα στους κατοίκους των νησιών μας, με αξιοπρεπή υγεία και παιδεία, με αποτελεσματική συγκοινωνία, με πιστοποίηση των προϊόντων μας, με λειτουργία των πολύπαθων σφαγείων και άλλων απαραίτητων για την τοπική οικονομία μας υποδομών και τόσα άλλα που σαφώς τα γνωρίζετε. Χρειαζόμαστε λύσεις απλές, οικονομικές, που θα σέβονται το περιβάλλον που κληρονομήσαμε, θα επιλύουν με σοφό τρόπο χρονίζοντα προβλήματα, όπως αυτά των σκουπιδιών, της ύδρευσης, άρδευσης, της διαχείρισης υγρών αποβλήτων κ.ά.
Γιατί για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον, αντίθετα με τα μεγαλεπήβολα και τιτάνια έργα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται μέχρι σήμερα, τα οποία μετά καλούνται οι πολίτες να τα συντηρήσουν, ενώ δεν έχουν τη δυνατότητα (π.χ βιολογικός Κουφονησίου, η μαρίνα σκαφών αναψυχής Σύρου, το Parking Ερμούπολης και πολλά άλλα, που υλοποιήθηκαν για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα εργολάβων, οι οποίοι αποτελούν και τους χρηματοδότες της εξουσίας).
Αν δεν ασχοληθούμε πρωτίστως με το σήμερα, ο κάθε στρατηγικός σχεδιασμός για το μέλλον θα είναι μόνο για τους ξένους επενδυτές μιας και τα περισσότερα νησιά μας θα έχουν εγκαταλειφτεί από τους κατοίκους των. Ειλικρινά ευχόμαστε γόνιμο αποτέλεσμα στην επιτροπή σας”.


Επίσης, ο Παύλος Χρυσαφίδης διένειμε στους παρευρισκόμενους τις θέσεις της παράταξης σχετικά με το όραμα των “Πολιτών Κόντρα στον Καιρό” για όλους τους τομείς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Υγεία, Παιδεία, Ενέργεια, Ακτοπλοϊα-Μεταφορές, Πρωτογενής Τομέας, Πολιτισμός, Τουρισμός, Χωροταξικός Σχεδιασμός, κλπ)




21/9/2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2ο Ναξιακό Δίαθλο


Αγαπητοί  συν+Αξιοι σας ενημερωνουμε για το:
2ο Ναξιακό Δίαθλο.!!!!
14 Οκτωβρίου 10:00 πρωί στην Παράλια Πλακά Νάξου
3χλμ Τρέξιμο 12χλμ Ποδήλατο 3χλμ Τρέξιμο
Δωρεάν συμμετοχή – Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι
Για περισσότερες πληροφορίες Τηλ.: 6947676480

Google maps Διαδρομή. http://goo.gl/maps/YjoFr
Φωτογραφίες απο το 1ο Δίαθλο: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3716071460038.2172883.1223269475&type=3
συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Κωμιακής του ΚΚΕ για την υποβάθμιση των σχολείων


Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και την συνέχιση της εφαρμογής της βάρβαρης πολιτικής από την συγκυβέρνησηΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και στην παιδεία, φαίνεται αυτό που είχαμε επισημάνει και από παλιά για τα επακόλουθα της, που συντελεί στην υποβάθμιση και την ερήμωση των χωριών.
Η υποβάθμιση των σχολείων, με την μείωση των........

e-Επιλογές της 22/09/2012


Ηθοποιοί για … όσκαρ!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Τις τελευταίες ημέρες οι συγκυβερνήτες μας συνεδριάζουν τακτικά προσπαθώντας (ειδικά οι ΒενιζελοΚουβέληδες) να μας πουλήσουν το παραμύθι των δήθεν διαφωνιών και ενστάσεων για τα ...