slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η TV ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός


Του Χρήστου Νικολαίδη
Η TV ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός. Στη συχνότητα της αγαπημένης μας ΕΡΤ3.
Οι μαυροντυμένοι μαλλιάδες πετάνε έξω από τα γραφεία τους όσους συναδέλφους διαφωνούν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μονόπλευρα ντοκιμαντέρ μόνο για τους...

(ΕΓΓΡΑΦΟ) ΕΤΣΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΕΡΤ. ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΜΕΡΑ

Ο κ. Τσίπρας απαίτησε και πήρε από την ΕΡΤ για τις Πασχαλινές του διακοπές φορητό συνεργείο. Μέχρι εδώ καλά.
Από πότε, και σε ποιο κανάλι παγκοσμίως, το φορητό συνεργείο χρειάζεται συνοδεία σκηνοθέτη και τηλεοπτικού παραγωγού; 
Προφανώς πήγαν όλοι μαζί για τις διακοπές τους τις οποίες πλήρωσε ο ελληνικός λαός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΦΟ ....

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Α.Τ ΝΑΞΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ  ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΤ. ΝΑΞΟΥ  ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ  ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΕΝΙΑΧΡΟΝΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΔΑΣ.Ο ΣΗΛΗΦΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΘΟΥΣΑΣ.Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ.
ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ . 

Ελεύθερος ο 35χρονος που κατηγορήθηκε για βιασμό στη Νάξο



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Μ.Μ.  ο 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 14/6 μετά από καταγγελία 29χρονης Νορβηγίδας ότι την εξανάγκασε σε συνουσία... το Σαββάτο το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος 

Ο Πολιτευτής Κυκλάδων των Αεροψεκασμενων καταγγέλλει ότι τον αγνοούν



ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ:
Όπως όλοι γνωρίζετε, είχε προγραμματιστεί επίσκεψη του Προέδρου των ΑΝΕΛΛ , μαζί με τον κ.Κουϊκ, στη Σίφνο ,για τον εορτασμό της Παναγίας.
Η επίσκεψη αυτή , λόγω των γεγονότων της ΕΡΤ, ανεβλήθη, εδόθη δε εντολή, όπως έμαθα αργότερα, να εκπροσωπηθεί το Κίνημα από τους Πολιτευτές Κυκλάδων!!!
Σας πληροφορώ , ότι κανείς δε με ειδοποίησε, όντας εδώ και ένα χρόνο , ο ....

Γιατί ο Βαξεβάνης δεν πάει στην ΕΡΤ να συμπαρασταθεί;


Ανακοίνωση Ποσπερτ με υπογραφή καλφαγιάννη κατά του παραγωγού και μετόχου τησ εκπομπςή του Βαξεβάνη http://www.etekt.gr/gr/images/pospert10-4.pdf Για εργασιακά η καταγγελία όπως φαίνεται καθαρά στην Ετεκτ 9/4/13http://www.etekt.org/gr/el/

Ο ίδιος ο Βαξεβάνης λέει σε άρθρο του ότι ο Μωριάτης είναι ο μέτοχος της .....

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Κυριακής 16 Ιουνίου 2013


Κυκλοφόρησαν νωρίτερα, για να μη χάσει ο λαός τα κουπόνια. Ποιός χέστηκε για την ενημέρωση; Για τα κουπόνια αγοράζει ο λαός εφημερίδες. Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Τρία κανάλια, τρία ραδιόφωνα και 800 εργαζόμενοι στη νέα ΕΡΤ - Το σχέδιο Σαμαρά και ο στόχος να βγεί "αέρα" τον Ιούλιο


Αναμένεται δήλωση Σαμαρά για τη νέα ΕΡΤ μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα

Την ώρα που συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το λουκέτο στην ΕΡΤ και η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης φαίνεται πως έχει γίνει κομμάτια, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επιμένει και τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου και να ανοίξει την ΕΡΤ.

Bενιζέλος-Κουβέλης: Μπροστά στον κίνδυνο εξαύλωσης, η κοινή κάθοδος στις εκλογές είναι πιο κοντά από ποτέ


Ο Αντώνης Σαμαράς και το λουκέτο της ΕΡΤ έφερε ακόμη πιο κοντά τους δύο «μικρούς» κυβερνητικούς εταίρους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Μετά το μέτωπο που άνοιξαν με τη ΝΔ τα δύο μικρά κυβερνητικά κόμματα για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο τώρα η ΕΡΤ λειτουργεί σαν καταλύτης για να αποφασίσουν οι δύο πρόεδροι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης ότι η κοινοβουλευτική επιβίωση εξαρτάται από την κοινή κάθοδο στις εκλογές.
Tα γκάλοπ σαρώνουν τις φιλοδοξίες

Παρουσίαση του 8ου Πανκυκλαδικού τουρνουά ακαδημιών, που φέτος φιλοξενείτε στη Νάξο από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου

Παρουσίαση του 8ου Πανκυκλαδικού [VID]
afisa 2013

αυτό συμμετέχουν περίπου 450 αθλητές και 400 γονείς από όλες τις Κυκλάδες.
Το 8ο Πανκυκλαδικό, με την αρωγή του ΝΟΠΑΠΠΠΑ, φέτος φιλοξενείτε στη Νάξο από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Νάξου και στα γήπεδα 5χ5 του Πέτρου Μαράκη. 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από την παρουσίαση του "8ουΠανκυκλαδικού τουρνουά ακαδημιών" που έγινε στο κάστρο της Νάξου, στην πρώην σχολή Ουρσουλινών.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών, είναι σίγουρα ότι καλύτερο διοργανώνετε στις Κυκλάδες και ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά ακαδημιών στην Ελλάδα, καθώς σε...

Όταν ο Μπάμπης πήρε το μικρόφωνο

"Παιδί της νύχτας μια ζωή δεν το αντέχω το πρωί"
Σπάνιο βίντεο. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Χαράλαμπος Κόκκινος τραγουδάει σε γλέντι στην Άνδρο.
Η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ανδριάνα Μπαφίτη χορεύει ζεϊμπέκικο, ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώνσταντίνος Κουκάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λοτσάρης χτυπούν παλαμάκια.
Ενώ ο περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης τραβάει βίντεο και φωτογραφίες.
Και τι τραγούδει μας είπε ο ερμηνευτής; "Παιδί της νύχτας μια ζωή δεν το αντέχω το πρωί".
Δείτε το 

Πάρος - Νάουσα: Συνέντευξη με την Aline Bobbie

 

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΜΙΑΚΗ, " ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ " ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, σκετσάκια από τα παιδιά, χορό, και πολύ κέφι αποχαιρέτησαν μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και συγχωριανοί τη σχολική χρονιά που πέρασε, στην Κωμιακή της Νάξου.

Ένα γλέντι, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων που διασκέδασαν με την....

Δημοσκόπηση Kappa Research: Πέρασε μπροστά η ΝΔ-Το 40% συμφωνεί με τις δράσεις Σαμαρά Και κλάμμα τα παπαγαλάκια που χθες μας ζάλισαν με τη δημοσκόπηση του υπαλλήλου του ΣΥΡΙΖΑ της VPRC. Και ενώ χθες οι στόκοι έγραφαν "ανατροπή πολιτικού σκηνικου δείχνει η δημοσκόπηση της VPRC" παρόλο που η διαφορά ήταν η ίδια με τον Απρίλιο και το Μάρτιο, σήμερα κανείς τους δεν θα γράψει ότι η ΝΔ πέρασε μπροστά στη δημοσκόπηση της Kappa Research ενώ στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας ήταν πίσω (γιατι έτσι πρεπει να συγκρίνουμε: τις δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρίας και όχι διαφορετικών εταιριών: ) Αντίθετοι με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σενάριο που «ακούγεται» λόγω των γεγονότων στην ΕΡΤ, δηλώνουν οι πολίτες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Παράλληλα, καλούν τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να παραμερίσουν τις διαφορές τους, ενώ χαρακτηρίζουν «λάθος» το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Στη δημοσκόπηση της «Κάπα Research», που δημοσιεύει η εφημερίδα «Το Βήμα», το 57,1% των ερωτηθέντων απαντά αρνητικά στο ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες, έναντι 40,1% που απαντά θετικά. Περίπου ένα χρόνο μετά τις εκλογές, οι πολίτες αποτιμούν αρνητικά το κυβερνητικό έργο (66,1%), όπως αρνητικά κρίνεται και η δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ (73,2%). Θετικά κρίνεται η μέχρι τώρα δράση του κ. Σαμαρά από το 39,2% και του κ. Τσίπρα από το 22,6% ενώ το 43,6% εκτιμά πως αν είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα ήταν χειρότερα και το 43,1% δηλώνει πως προτιμά μία συμμαχική κυβέρνηση υπό τον Α. Σαμαρά. Σε σχέση με την ΕΡΤ, το 64,4% τάσσεται κατά του κλεισίματός της (εδώ βέβαια έχει σημασία το ερώτημα που τέθηκε και μιλάει για κλείσιμο με το οποίο σαφώς και δεν συμφωνεί κανείς), έναντι του 32,1% που κρίνει θετικά την εξέλιξη αυτή. Πρώτη η ΝΔ, τρίτοι οι... αναποφάσιστοι Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου και είναι πρώτο κόμμα με 21,4%, και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,1%. Τρίτη δύναμη είναι οι... αναποφάσιστοι με 19,4% και έπονται Χρυσή Αυγή με 9,5%, ΠΑΣΟΚ με 6,1%, ΚΚΕ με 5,1%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,4% και Δημοκρατική Αριστερά με 3,9%. Παράλληλα, αν γίνονταν εκλογές σήμερα, το 43,2% θεωρεί πως θα τις κέρδιζε η ΝΔ και το 32,6% ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σαμαράς θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 46%, έναντι 30,6% του κ. Τσίπρα. Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές γνώμες στην δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών (45,8%), ακολουθούμενος από τον Φώτη Κουβέλη (43,6%), ενώ σε όλους τους αρχηγούς οι αρνητικές γνώμες είναι περισσότερες από τις θετικές. Τέλος, η πλειοψηφία θεωρεί πως ο κ. Σαμαράς έχει σχέδιο για την χώρα και μπορεί να χειριστεί καλύτερα τα θέματα της οικονομίας, της διεθνούς θέσης της Ελλάδας, του ασφαλιστικού και της αντιμετώπισης της βίας και της τρομοκρατίας, ενώ ο κ. Τσίπρας θεωρείται ότι είναι πιο κοντά στον λαό και μπορεί να χειριστεί καλύτερα τις ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί, την βελτίωση του συστήματος υγείας, την μείωση της ανεργίας και την δημιουργία δικαιότερου φορολογικού συστήματος.


Και κλάμμα τα παπαγαλάκια που χθες μας ζάλισαν με τη δημοσκόπηση του υπαλλήλου του ΣΥΡΙΖΑ της VPRC. Και ενώ χθες οι στόκοι έγραφαν "ανατροπή πολιτικού σκηνικου δείχνει η δημοσκόπηση της VPRC" παρόλο που η διαφορά ήταν η ίδια με τον Απρίλιο και το Μάρτιο, σήμερα κανείς τους δεν θα γράψει ότι η ΝΔ πέρασε μπροστά στη δημοσκόπηση της Kappa Research ενώ στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας ήταν πίσω (γιατι έτσι πρεπει να συγκρίνουμε: τις δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρίας και όχι διαφορετικών εταιριών: )
Αντίθετοι με το.....

ΦΩΤΟ: Καταγγελία ΣΟΚ των ΑΝΕΞΕΛ!!!

Συμπαράσταση στην Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής από τον πρόεδρο της Κορώνου Ν. Χουζούρη


ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΧΟΥΖΟΥΡΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ  ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΗΣ  ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ – ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΑ  ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ -  ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ  ΝΑΞΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ 

Κόρωνος :  14 – 06– 2013
Προς :  Λαϊκή Επιτροπή Κορωνίδας

Μ’ αυτή μου την επιστολή στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στους....

Τα νησιά των Κυκλάδων έκλεψαν για ακόμα μια φορά την παράσταση

Τα νησιά των Κυκλάδων έκλεψαν για ακόμα μια φορά την παράσταση, καθώς βρέθηκαν στη λίστα της ιταλικής Vogue με τους κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.
Σέριφος, Φολέγανδρος και Θηρασιά προτείνονται στο άρθεο ως ιδανικοί προορισμοί για διακοπές.
Τη λίστα ολοκληρώνουν νησιά, όπως η Σαρδηνία, η Στρόμπολη, η Πόντζα (Ιταλία), η...... Σαμάνα (Δομινικανή Δημοκρατία), το Lofoten (Νορβηγία), η Νήσος των Καγκουρό (Αυστραλία), η Λανθαρότε (Ισπανία), το Καμπομόρο και το Πόρτο Βέκιο της Κορσικής, η Σαλίνα και το Βουλκάνο στο αρχιπέλαγος των Αιολίδων (Ιταλία) και αρκετά της μακρινής Πολυνησίας.