slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχές συνδυασμού Χ. Καφτηράνη προς Μάριο Γαλανό




Ο Επικεφαλής Χρήστος Γ.Καφτηράνης και τα μέλη του συνδυασμού μας , εκφράζουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς μας
ευχές στον φίλο , συνεργάτη μας και μέλος του συνδυασμού μας και της ΕΠΣΚ Μάριο Γαλανό “BION ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ” , παντοτινή ευτυχία και ότι καλύτερο στην συζυγική του πλέον ζωή.
ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
“ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”
EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
Χρήστος Γ. Καφτηράνης

Αυγενάκης: Δύο υπουργοί κάνουν ρουσφέτια με το αζημίωτο – Μέχρι 50.000 ευρώ την ημέρα ο τζίρος


Ερώτηση-καταγγελία κάνει ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ζητώντας να πληροφορηθεί από τη Βουλή αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι δύο κυβερνητικά στελέχη κάνουν σε κοινό γραφείο ρουσφέτια με το... αζημίωτο και τζίρο ως 50.000 ευρώ την ημέρα!
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ υπάρχουν πληροφορίες ότι «δύο υψηλόβαθμα πρόσωπα της κυβέρνησης έχουν νοικιάσει ένα γραφείο επί της λεωφόρου Συγγρού όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιμετωπίζουν με το αζημίωτο τις διάφορες «εκκρεμότητές» τους».

Εκλογές στη ΝΔ: Δείτε τα εκλογικά κέντρα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία (Πίνακες)


Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στη ΝΔ έχει ξεκινήσει. Τον κατάλογο με τα εκλογικά κέντρα και τμήματα Ελλάδας και Εξωτερικού για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, δημοσίευει η ΝΔ.
Να σημειώσουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους

«Ξεσκονίζουν» Καλλιθέα και Νέο Κόσμο για πυρήνες Τζιχαντιστών στην Ελλάδα


Συναγερμός έχει σημάνει και στις ελληνικές αρχές μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Τα τελευταία 24ωρα έχουν πυκνώσει τα δελτία πληροφοριών για κινήσεις ατόμων που έχουν – για πολλούς και διάφορους λόγους – ως «πρόσωπα ενδιάφεροντος».

Νίκη και παραμονή στην κορυφή για το Φιλώτι

Γράφτηκε από Βασάλος Χρήστος
Άνετη νίκη για το Φιλώτι στη Σίφνο κόντρα στον Πανσιφναικό
Σε ένα παιχνίδι που όπως αναμενόταν η διαφορά δυναμικότητας θα έπαιζε μεγάλο ρόλο, το Φιλώτι κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στη Σίφνο επικρατώντας με 5-0 απέναντι στον Πανσιφναϊκό και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συγκατοικώντας με τον Πανθηραϊκό που θα φιλοξενήσει την επόμενη αγωνιστική.

ΝΑΞΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


 Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Πανναξιακού ΑΟΝ για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και την αποστολή τους στα νησιά υποδοχής προσφύγων και μεταναστών
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους φορείς, ομάδες, συλλογικότητες, κάθε άνθρωπο, να συμμετέχει, με την προσφορά του σε απαραίτητα είδη και εθελοντική εργασία για το σκοπό αυτό.
 Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε :

Οι δύο καναλάρχες που προσφέρουν γη και ύδωρ στο Μαξίμου


Οι δύο καναλάρχες που τα έχουν βρει με την κυβέρνηση προσδοκούν ότι ενδεχόμενο αποδόμησης του καναλιού των εκδοτών θα ενισχύσει τους δικούς τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν προνομιακή σχέση με το σημερινό σύστημα σε άλλες δουλειές που ετοιμάζουν.
Βεβαίως από το Μαξίμου τους έχουν διαμηνύσει ότι θέλουν έμπρακτη στήριξη στο κρίσιμο διάστημα και για όλα τα υπόλοιπα συζητούν στη συνέχεια.
Μιλάμε δηλαδή για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που δεν

Σε ποιους και πόσα χρωστάει η Ελλάδα – Στα 296 δισ. το χρέος του Δημοσίου


Στα 296 δισ. ευρώ ανέρχεται σήμερα το χρέος του ελληνικού Δημοσίου προς ιδιώτες και επίσημους πιστωτές. Στο ποσό αυτό όμως δεν συμπεριλαμβάνεται το λεγόμενο και «κρυφό χρέος», ύψους 25 δισ., που είναι οι δυνητικές υποχρεώσεις του ελληνικού Δημοσίου σε περίπτωση καταπτώσεως των εγγυήσεων που έχει παράσχει σε φορείς εντός και εκτός Γενικής Κυβέρνησης: δηλαδή κρατικές επιχειρήσεις, δημόσιοι οργανισμοί και ΔΕΚΟ που έχουν αντλήσει αυτά τα δάνεια.Στην περίπτωση που οι εγγυήσεις αυτές καταπέσουν όλες, όπως έγινε με τα 481 εκατ. του ΟΣΕ και τα 49 εκατ. της ΕΑΣ στο

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. – Μία εβδομάδα έχουν οι «4» για την κρίσιμη ψηφοφορία



Μία εβδομάδα έμεινε για την 22α Νοεμβρίου, την κρίσιμη ημέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Οι επίδοξοι υποψήφιοι, με περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα, προσπαθούν να μεταφέρουν στον κόσμο τα σχέδιά τους για την επόμενη ημέρα, τόσο για το

ΒΟΜΒΑ - ΔΥΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Διευκολύνουν… υποθέσεις, με τζίρο 50.000 ευρώ την ημέρα!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – «ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ» ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΔΥΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!
Διευκολύνουν… υποθέσεις, με τζίρο 50.000 ευρώ την ημέρα!
Σήμερα, ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ γράφει για ένα γραφείο…