slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: 7η Γιορτή Αγκινάρας Προβολή της αγκινάρας και της Τήνου στην εκπομπή Πρωινό μου του MEGA

Η Κώμη της Τήνου γιορτάζει για 7η συνεχόμενη χρονιά την αγκινάρα της. Το Σάββατο 19 Μαΐου, μετά τις 21:00, στην παραδοσιακή πλατεία του οικισμού παρουσιάζονται νέες αλλά και παραδοσιακές συνταγές με βάση το τοπικό ευεργετικό προϊόν. Οι φίλοι της αγκινάρας καλούνται να γευτούν τις αλμυρές αλλά και γλυκές εκδοχές μαγειρικής της και να διασκεδάσουν παρακολουθώντας τα δρώμενα,  με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

MEGA-ΛΗ … αλητεία!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: pervejohn@yahoo.gr

Παρακολουθώντας κανείς τα δελτία του MEGA-λου καναλιού με τους “σπουδαίους” και αναγνωρίσιμους δημοσιογράφους αναρωτιέται κανείς που έχουν κρυμμένη την περίφημη δημοσιογραφική δεοντολογία αλλά και από που αντλούν το τόσο MEGA-λο θράσος και καθημερινά λειτουργούν και φέρονται ως κομματικά στελέχη του δικομματισμού και μάλιστα ...

Εκδήλωση Χορωδίας Συναξίας | Παλιός καλός Κινηματογράφος | Εκθεση Φωτογραφίας Κίμων Αξαόπουλος Αθήνα

Αγαπητοί  συν+Αξιοι

Σας ενημερώνουμε ότι η Χορωδία της συν+Αξίας την Κυριακή στις 7:30 σας περιμένει στις Ουρσουλινες στο κάστρο να θυμηθείτε μαζί Μάνο Χατζηδάκη, Ξαρχάκο, Πλέσσα...Πουλόπουλο Μαρινέλλα Βέγγο και πολλούς άλλους από τον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο.
http://sinaxia.blogspot.com/2012/05/blog-post_38.html
Επίσης θα ξεκινά μια έκθεση φωτογραφίας από τον κ. Κίμων Αξαόπουλος με τίτλο FACES AND SPACES στην Αθήνα στο Πασαλιμανι. 
http://sinaxia.blogspot.com/2012/05/blog-post_17.html συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
http://sinaxia.blogspot.com/

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Πανναξιακού ΑΟΝ !!!!!

Με νίκη 3-0 σετ επί του Παγχιακού ξεκίνησε, χθες το απόγευμα,  την προσπάθεια της η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Πανναξιακου ΑΟΝ στους αγώνες Μπαράζ Ζ' Περιφέρειας που διεξάγονται στην Μυτιλήνη.  Λίγο νωρίτερα ο οικοδεσπότης Α.Ο. Μυτιλήνης κατάφερε με δυσκολία , στο ται μπρέικ,  να κάμψει την αντίσταση του Ιωνικού  Σάμου (3-2).
Οι ομάδες  που συμμετέχουν φέτος στα μπαράζ, είναι, ο  Α.Ο.Μυτιλήνης,  ο Ιωνικός Σάμου,  ο Παγχιακός και  πρωταθλητής Κυκλάδων Πανναξιακός.  Φαβορί για την πρώτη θέση δεν .....

Μέχρι το Σαββατοκύριακο η συμφωνία της Ν.Δ. με τη Δημοκρατική Συμμαχία

Σε καλό επίπεδο θεωρεί ότι βρίσκονται οι συνομιλίες που έχουν ξεκινήσει ανάμεσα στη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Ν.Δ. ο πρώην βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιώργος Κοντογιάννης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο κ.Κοντογιάννης, για το ενδεχόμενο επανασυσπείρωσης της ΔΗΣΥ, στη Ν.Δ. ανέφερε χαρακτηριστικά πως...«θεωρώ ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, θέλω να πιστεύω ότι οι συνομιλίες, που έχουν ξεκινήσει, σύντομα θα καταλήξουν. Δεν έχουμε περιθώριο να βάζουμε τα οποιαδήποτε προσωπικά πάνω από το εθνικό συμφέρον. Και αυτήν τη στιγμή, προέχει το εθνικό συμφέρον».

Επιπλέον ανέφερε πως «ο χρόνος πιέζει, εκ των πραγμάτων τα χρονικά περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά, και καταλαβαίνετε ότι δεν νομίζω πως πρέπει να τραβήξει αυτό και για άλλους λόγους, καθαρά πρακτικούς. Πρέπει, όποια συμφωνία γίνει, να κατατεθούν, μετά, συνδυασμοί στα πρωτοδικεία, νομίζω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο, λογικά, θα πρέπει να έχουμε τελειώσει, χωρίς να σημαίνει ότι γίνεται κάτι βεβιασμένο».

Αναγνώρισε, πάντως, ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Ντόρας Μπακογιάννη.

Δημοσκόπηση Marc: Πρώτη η ΝΔ με 23,1%, ΣΥΡΙΖΑ με 21%, στο 7,2% ο Καμμένος

Ανοδική είναι η πορεία των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στην νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, καθώς συγκεντρώνει 23,1%. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη εμφανίζεται δεύτερος με 21% ενώ στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 13.2%.
Αναλυτικότερα βάσει της δημοσκόπησης που δημοσιεύθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA,  η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 23,1%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21% και στην τρίτη θέση βρίσκεται το......

Ένταξη της Πράξης "Ανάπτυξη στάσεων με Φωτιστικά Σώματα τροφοδοτούμενα από Φωτοβολταϊκά Στοιχεία των Αστικών γραμμών Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων" στο ΕΣΠΑ

     Με ημερομηνία 16/5/2012, υπεγράφη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής η ένταξη του έργου με τίτλο "Ανάπτυξη στάσεων με Φωτιστικά Σώματα τροφοδοτούμενα από Φωτοβολταϊκά Στοιχεία των Αστικών γραμμών Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων" στον Άξονα Προτεραιότητας "01 - Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος - Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής - Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας" του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη".

Καμμένος: Στις επόμενες εκλογές να είμαστε πλειοψηφία

«Το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών είναι εάν θα κρατήσουμε την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας» είπε ο Πάνος Καμμένος στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου είπε «όχι στην ξένη κατοχή, στο μνημόνιο και στις λύσεις των τραπεζιτών.»

Έθεσε ως στόχο για το κόμμα του στις επικείμενες εκλογές να μην έχει απλά διψήφιο νούμερο αλλά να είναι η πλειοψηφία των πολιτών

Ο κ. Καμμένος παράλληλα, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι τάχθηκε υπέρ του Λούκα Παπαδημου για την θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.

Τέλος τόνισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι ένα κίνημα που ενδιαφέρεται για το μητροπολιτικό κράτος.

Αλέξη τα έμαθες τα νέα ο Ολάντ θα δει Μπένυ!

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στην ομιλία του στους βουλευτές του, στις 23 Μαίου...
θα συναντηθεί με τον αρχηγό των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών και τον Ολάντ! Τον ίδιο Ολάντ που έδειξε την πόρτα στον Αλέξη λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να συναντηθεί μαζί του επειδή δεν είναι αρχηγός κράτους... όπως είναι ο Βενιζέλος "αρχηγός κράτους του ΠΑΣΟΚ".
 Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ότι κανείς δεν θέλει να φωτογραφηθεί με τον Αλέξη καθώς δεν τον θεωρούνε σοβαρό

Aπάντηση Χαράλαμπου Κόκκινου σε Mαχαιριδη

Η πολιτική ανασφάλεια και η δημοσιοποίηση των θέσεών μας οδηγεί τον κ. Περιφερειάρχη σε δελτία τύπου που δεν απαντούν στην ουσία του θέματος για τις έδρες των Ταξί στα νησιά μας
 Εμείς μιλάμε με πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς όρους, συνομιλούμε και .....

Σήκω Ανδρέα να δεις τους ΣΥΡΙΖΑίους!

Θα κρατικοποιήσουν την Ολυμπιακή και τον ΟΤΕ, θα επιβάλουν φόρο 1% επί του τζίρου των επιχειρήσεων, θα χρησιμοποιήσουν τις καταθέσεις για ανάπτυξη, θα προσλάβουν 100.000 δημοσίους υπαλλήλους, θα συνάψουν υποχρεωτικά δάνεια σε όσους Έλληνες έχουν στις τράπεζες περισσότερα από 20.000 ευρώ. Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά; Ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δηλώσεις στελεχών του. Αυτή είναι η κυβερνητική τους πρόταση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ Για τους πλαστογράφους του διαδικτύου

Ανακοίνωση - καταγγελία για πλαστογράφους στο διαδίκτυο εξέδωσε χτες 16-5-2012 το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου τονίζει: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι παρά την ξεκάθαρη θέση του ότι δε διαθέτει λογαριασμό ούτε στο twitter ούτε στο facebook, και παρά τη σχετική διάψευση που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 15/5/2012 στο "Ριζοσπάστη", ορισμένοι επιμένουν να..... 

Αλ. Τσίπρας: Να σταματήσει ο «βρώμικος πόλεμος» κατά του ΣΥΡΙΖΑ... αφήστε μας να λέμε ανενόχλητοι, ότι θέλουμε

[Βρώμικες επιθέσεις εννοεί να μην επισημαίνουμε τις ανακολουθιες Παπαδημούλη, Γλέζου, Λαφαζάνη, Μήλιου που μια λένε ότι θα μείνουν στο ευρώ, μια λένε ότι θα φύγουν, μια λένε ότι θα βάλουν χαράτσι σε όσους παίρνουν πάνω από 20.000 και μια λένε ότι θα χαρατσώσουν τις επιχειρήσεις, για να διώξουν και τις τελευταίες που έχουμε. Λες και του είπε κανένας ότι είναι αδερφή, ή ότι η γυναίκα του δεν πάει καλά! Σοβαρέψου ρε... όσο μπορείς...]

Για «βρώμικο πόλεμο» κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τις άλλες παρατάξεις, ο οποίος ζήτησε να σταματήσει, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και ζητώντας λαϊκή εντολή για κυβέρνηση αριστεράς.
Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε τα πυρά που δέχθηκε νωρίτερα από τον πρόεδρο της ΝΔ, τον οποίο κατηγόρησε ότι «φιλοδοξεί να συμπήξει το μέτωπο της εγγύησης των δανειστών και της διαπλοκής».

«Εφιάλτη ζει τώρα ο ελληνικός λαός, εξαιτίας και των δικών σας διαρκών επιλογών να στηρίξετε τις πολιτικές του Μνημονίου», απάντησε ο κ. Τσίπρας στα περί «εφιάλτη αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ», τα οποία υποστήριξε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας σχολίασε και την αναφορά του κ. Σαμαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέτοιμος και ανίκανος να κυβερνήσει.

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη υπευθυνότητα και στις μεγάλες ικανότητες του κ. Σαμαρά. Τις έχει γνωρίσει ο λαός όταν ο κ. Σαμαράς ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», σημείωσε.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του προέδρου της ΝΔ, υπογράμμισε ότι ο κ. Σαμαράς έχει υπογράψει και εγγυηθεί προσωπικά το μνημόνιο και τώρα «προσπαθεί να συμπήξει μέτωπο των μνημονιακών δυνάμεων με τη πιο σκληρή εκπρόσωπο του νεοφιλευθερισμού, την κ. Μπακογιάννη, και τον πρώτο και μόνιμο εταίρο του μνημονίου, τον κ. Καρατζαφέρη».

Εκανε επίσης λόγο για «μάχες οπισθοφυλακής των πολιτικών δυνάμεων του χθες στις οποίες πρωτοστατεί ο Αντώνης Σαμαράς» και τόνισε ότι «τα κόμματα του μνημονίου διαλαλούν ότι η αδιαλλαξία του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στις κάλπες αλλά εκεί μας οδηγεί η επιμονή στο μνημόνιο».

«Η συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ κινδυνεύει από τις χρεοκοπημένες πολιτικές του μνημονίου και τις εθελόδουλες πολιτικές δυνάμεις του χθες», υποστήριξε.

«Για το περιεχόμενο της δικής μας πρότασης δεν έχει μιλήσει κανένας», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας, «... ζητήσαμε να ελέγχονται από το δημόσιο οι τράπεζες που έχουν λάβει 200 δι.σ σε ρευστό και εγγυήσεις, ζητήσαμε να γίνει έλεγχος στο δημόσιο χρέος ... τι φοβούνται; Μήπως αναδειχθούν οι δικές τους ευθύνες;» διερωτήθηκε και στο σημείο αυτό τόνισε πως αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καταργηθούν όλοι οι νόμοι που κόβουν συντάξεις και μισθούς και μετατρέπουν -όπως είπε- το εργαστικό δίκαιο, σε δίκαιο των εργοδοτών.

Η λαική ετυμηγορία της 6ης Μαΐου δεν χωρά πολλές αναγνώσεις, σημείωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και υπενθύμισε ότι κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, «στήθηκε το γνωστό σενάριο της τρομοκράτησης των πολιτών», με στόχο να υποκύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και να προδώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, υπογράμμισε, δεν πρόκειται να μπει σε κυβέρνηση σωτηρίας του μνημονίου και του κατεστημένου, ωστόσο όπως προειδοποίησε, η τρομοκρατία θα πολλαπλασιαστεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στη συνέχεια βέβαιος ότι ο λαός θα ολοκληρώσει το μεγάλο βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου, «ό,τι κι αν πει ο κ. Μπαρόζο, όσες επιστολές κι αν στείλει ο κ. Παπαδήμος, όσοι εκβιασμοί κι αν γίνουν σε χώρους δουλειάς» και διεμήνυσε προς κατεύθυνση ότι ο λαός τελικά παρά τους εκβιασμούς και τις βρώμικες επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα καμφθεί και δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν τη βούλησή του.
 

Π. Ψωμιάδης: 'Οταν σε καλεί η πατρίδα δεν μπορείς να πεις όχι - Αναλαμβάνω εν λευκώ την προεκλογική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα

«Αλλάζουν τα πάντα στην Κεντροδεξιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τον κ. Ψωμιάδη «όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς».

'Οπως υποστήριξε, «δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα ούτε στα διεθνή συμφέροντα ούτε στην ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική Αριστερά» και τόνισε ότι «στις συνιστώσες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, στο αριστερό μπλόκο των μεταρρυθμίσεων και των αναγκαίων αλλαγών, απαντάμε με σύνθεση δυνάμεων και υπεύθυνες προτάσεις».

Ο κ. Ψωμιάδης είπε μάλιστα ότι αναλαμβάνει εν λευκώ τη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης στη Βόρεια Ελλάδα με αναφορά απευθείας στον πρόεδρο.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συνεδριάσει στη Χαλκίδα, υπό την προεδρία του προέδρου του κινήματος Πάνου Καμμένου στις 15:30 μ.μ.

http://www.enikos.gr/ekloges-2012/44685,Sth_Xalkida_oi_Anexarthtoi_Ellhnes.html

 

Καμμένος: «Εμείς δεν ανήκουμε στην δεξιά πολυκατοικία - Είμαστε γλάροι» ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ

Καμμένος: «Εμείς δεν ανήκουμε στην δεξιά πολυκατοικία - Είμαστε γλάροι»

Σωστός ο πρόεδρος Πάνος διότι δεν μπορεί να είσαι ομοτράπεζος των Δημαρά,

Μαριά και Μαρκάτου και το κομπάρσος του Λαζόποπουλου θεωρεί το κόμμα του μέρος της αποκαλούμενης«δεξιάς πολυκατοικίας» και ταυτόχρονα νε θεωρείς το κόμμα του μέρος της αποκαλούμενης «δεξιάς πολυκατοικίας».

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία έκανε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τις διεργασίες που γίνονται για την επανένωση της Κεντροδεξιάς πολυκατοικίας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1, o Πάνος Καμμένος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να επιστρέψει ο ίδιος στη Νέα Δημοκρατία, και ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κατέβουν αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του, επανέλαβε ότι δεν θεωρεί το κόμμα του μέρος της αποκαλούμενης «δεξιάς πολυκατοικίας», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εμείς δεν ανήκουμε στην δεξιά πολυκατοικία - Είμαστε γλάροι»

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, κατανοώντας τις δύσκολες  κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας και προσπαθώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες αρκετών συνδημοτών μας, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής τους, της ανταλλακτικής οικονομίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, συστήνουν τοΚοινωνικό Παντοπωλείο Η ΕΛΠΙΔΑμε σκοπό να κρατήσουν την φλόγα της ΕΛΠΙΔΑΣ δυνατή και να την τροφοδοτήσουν με αγάπη, συμπαράσταση και προσφορά.

Στην προσπάθεια αυτή σας καλούμε να γίνετε αρωγοί, πιστεύοντας πραγματικά ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ αποτελεί επένδυση για το μέλλον γιατί μόνο έτσι θα κρατήσουμε ζωντανή την κοινωνία μας. Και μια ζωντανή κοινωνία μακροπρόθεσμα θα ωφελήσει όλους μας.

Η λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ βασίζεται στην ανταλλακτική οικονομία και τον εθελοντισμό. Τα είδη του θα προσφέρονται δωρεάν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και θα προέρχονται από δωρεές, προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο και από προμήθειες που θα πραγματοποιούνται με πόρους του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε ότι το όφελος θα είναι διπλό, γιατί δεν θα αφορά μόνο την εξασφάλιση βασικών αναγκών ορισμένων συνδημοτών μας, αλλά θα αναπτύξει και το αίσθημα της αλληλεγγύης σε όλους τους δημότες, με τελικό αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας κοινωνίας, έτοιμης να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Είναι ευθύνη λοιπόν όλων μας να απλώσουμε τα χέρια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Να προσφέρουμε, ανάλογα με τις δυνατότητές μας, για τη βελτίωση της ζωής όλων μας.

Πληροφορίες για το πώς θα μπορέσετε να συμμετέχετε, μπορείτε να λάβετε από το Γραφείο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης (2285360146), από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (2285360141) και στην ιστοσελίδα του Δήμου. 

Σας περιμένουμε.

 

 

Για το Γραφείο Κοινωνικής                                   Για την Κοινωφελή

Πρόνοιας & Αλληλεγγύης                                       Επιχείρηση του Δήμου

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΤΟΤΟΜΗΣ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ                             ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

«Κοινώς χάος...φαντασθείτε και να κυβερνήσουν»

«Σήμερα (χθες Τετάρτη) άκουσα τα εξής:
  • τον κ. Παπαδημούλη το πρωι στον Real να εξηγεί ότι δεν θα καταγγείλουν το Μνημόνιο αλλά θα το επανεξετάσουν.
  • τον κ. Στρατούλη το βράδυ στην Νετ, να λέει ότι δεν θα το επανεξετάσουν αλλά ότι θα το καταγγείλουν
  • τον κ. Μητρόπουλο στο extra να λέει ότι δεν θα το καταγγείλουν αλλά θα το επανεξετάσουν και 
  • τον κ. Λαφαζάνη στον Alpha να λέει ότι θα το καταγγείλουν οπωσδήποτε. 
στο ενδιάμεσο άκουσα και τον κ.Μηλιό να προτείνει να φορολογήσουμε 1% επί του τζίρου όλες τις επιχειρήσεις ζημιογόνες ή μή...

επιπλέον έχουμε Λαφαζάνης-Γλέζος υπέρ δραχμής, Παπαδημουλης-Τσίπρας υπέρ Ευρώ...

Κοινώς χάος...φαντασθείτε και να κυβερνήσουν....ο Θεός να μας φυλάει...»

Άδωνις Γεωργιάδης

Συνέντευξη Τσίπρα στον Κούλογλου: Στον καφέ θέλετε και γαλατάκι;

Δεν θα σχολιάσω εγώ τη χθεσινή συνέντευξη που έδωσε ο Κούλογλου στον Τσίπρα (και όχι ανάποδα) προκειμένου ο τελευταίος να αποφασίσει αν θα τον κάνει Πρόεδρο στην ΕΡΤ όταν έρθει στα πράγματα και χρειαστεί να διορίσει τους 100.000 υπαλλήλους. Θα σας παραθέσω απλώς τα σχόλια ενός συναδέλφου του Κούλογλου του γνωστού Δ. Κοτταρίδη του ΑΝΤ1:

Δείτε την ατυχία με την οποία ξεκίνησε ο νέος Πρωθυπουργός! (φώτο)

Δείτε τι έγινε χθες βράδυ έξω απ' του Μαξίμου κατά την πρώτη επίσκεψη του νέου Πρωθυπουργού:

Το αυτοκίνητό του Πικραμένου έμεινε από μπαταρία!!!


Φαντάζεστε να είχε γίνει αυτό με το αμάξι του Μητσοτάκη; Τι θα ακούγαμε;

*Η φώτο είναι από το twitter του δημοσιογράφου Ά. Μοσχόβα

 Δεξί X-Trem(i) 

Ανακοινώθηκε η νέα Κυβέρνηση

Ανακοινώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Αναλυτικά, η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης έχει ως εξής:

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Παναγιώτης Πικραμμένος

Πρακτικά Σύσκεψης πολιτικών αρχηγών στην Προεδρία της Δημοκρατίας, 16.05.2012

Γλέζος: «Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ»

Γλέζος: «Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ»

Μία δήλωση που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Γλέζος, ο οποίος σχολιάζοντας τις προσπάθειες των κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, είπε πως το κόμμα του δεν το ενδιαφέρει εάν η Ελλάδα είναι ή όχι στο ευρώ. Ο κ. Γλέζος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, είπε πως ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου καταδίκασε τον δικομματισμό, καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να βρουν μία λύση. Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «για μας το χρήμα δεν...

Τα Γιουσουφάκια της Μπαρούφας ...

Οι διπλές εκλογές ξεβράκωσαν πολλά γιουσουφάκια...

Οι μέχρι πρότινος φλογεροί "κεντροδεξιοί" που μας παρουσίαζαν το "όραμα της παράταξης"μετατάχθηκαν σε φανατικούς πολέμιους της Ν.Δ καιπροσωπικοί εχθροί  του Σαμαρά...

Είναι τα ίδια γιουσουφάκια που όταν είδαν τα "ζόρια" ευρισκόμενοι στην ΠΟΛ.ΑΝ ,  πήδηξαν από το "τρένο" και πήγαν πίσω στο μαντρί της Ν.Δπουλώντας τους πάντες και αρνούμενοι να μείνουν σπίτι τους όπως έκανε ο Α. Σαμαράς...