slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρουτσης : Σταλινικές μεθοδεύσεις απο το ΣΥΡΙΖΑ "Έφτασαν στο σημείο και της πλαστογραφίας"

Μετά τις καταγγελίες της Ν.Δ. για την απαράδεκτη και προκλητική, για τον ελληνικό λαό διάταξη, χωρίς όριο ταξίδια και τη γενική κατακραυγή της κοινωνίας που ακολούθησε, ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, έμμισθο φασιστοειδές ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ, πλαστογράφησε τον προσωπικό μου λογαριασμό στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας απαράδεκτες και ντροπιαστικές δηλώσεις που δεν ανήκουν σε μένα.
Φυσικά, το ηλεκτρονικό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σύριζα ΝΑΞΟΥ

> Η ΟΜ Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα : "Δημόσια διοίκηση, εκδημοκρατισμός και αποτελεσματικότητα" με ομιλητές τους Χριστόφορο Βερναρδάκη Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Μιχάλη Σπουρδαλάκη Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο ΕΚΠΑ.

> Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στο δημαρχιακό μέγαρο την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016, στις 8.00

Κελίδης - Κουτσογιαννόπουλος | Καράκου - Οικονομοπούλου οι νικητές


Σπύρος Μάκαρης
Μία άρτια διοργάνωση, ίσως την καλύτερη που έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα και τους Κελίδη - Κουτσογιαννόπουλο στους Άνδρες και τις Καράκου - Οικονομοπούλου στις Γυναίκες να κατακτούν τις δύο πρωτιές, ολοκληρώθηκε πριν λίγο του Τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου στη

ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ Τ' ΑΗΔΟΝΙ

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκινά τις προβολές κινηματογραφικών ταινιών στις οποίες ο Ιάκωβος Καμπανέλλης έχει γράψει το σενάριο ή τις έχει σκηνοθετήσει ή είναι βασισμένες σε θεατρικά έργα του.
Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.00 θα προβληθεί η ταινία ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ Τ' ΑΗΔΟΝΙ σε σενάριο του μεγάλου μας Νάξιου συγγραφέα και σκηνοθεσία του ίδιου και του αδελφού του Γιώργου Καμπανέλλη.
Η ταινία που προβλήθηκε πρώτη φορά το 1968 και