slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΚΘΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ, «Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΚΤΙΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ»...!!!


Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..!!!
Την περίεργη «διαδρομή» του σκάφους «Iliatoras of London» της οικογένειας Καμμένου, το οποίο έως πρόσφατα ανήκε σε offshore εταιρείες με έδρες φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο κατέγραψαν «ΤΑ ΝΕΑ».
Η έρευνα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του επίμαχου σκάφους αποκαλύπτει ότι τόσο ο.....

Τελικά αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται στην Ελλάδα να γίνει όπως στην Αίγυπτο πραξικόπημα !!! - [βίντεο]

Το είδαμε και αυτό, το ακούσαμε και αυτό από ένα καινούριο φρούτο του ΣΥΡΙΖΑ! Αίσθηση και γελια προκάλεσε η εκτος τοπου και χρονου δήλωση του βουλευτή του
ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη (ποιο ειναι παλι αυτο το φρουτο) στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου.
«Η τρόικα ζητάει ανθρωποθυσίες , εσείς είστε έτοιμοι να τις κάνετε, είστε έτοιμοι να πάρετε μέτρα που θα οδηγήσουν σε έναν πραγματικά βαρύ κατοχικό χειμώνα.
Αλλα δεν θα προλάβετε διότι ο λαός θα σας ανατρέψει πολύ σύντομα όπως γίνεται αυτή τη στιγμή στην Πορτογαλία και στην Αίγυπτο», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ερωτηθείς από το δημοσιογράφο για να δώσει διευκρινίσεις, είπε ότι δεν μίλησε για μοντέλα και είπε ότι "εμείς δεν ισχυριζόμαστε ότι ο στρατός πρέπει να αναλαμβάνει.

Ο Φιρφιρίκος από την Μπιφτεκούπολη



Στον Απόστολο Κακλαμάνη ο οποίος έκανε λόγο για έναν “φιρφιρικό”, φωτογραφίζοντας τον Γιάννη Ραγκούση, απάντησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ:
“Από το 1974 πρωτοπόροι στην...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.


Προς
Τα μέλη του Δ.Σ.
Παρακαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. την 05η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30μ.μ.
για τακτική συνεδρίαση με τα κάτωθι θέματα ημερησίας διατάξεως:
1. Προμήθεια, Έκδοση βιβλίου ‘Παναγία Δροσιανή’. Εγκριση δαπάνης, ψήφιση διάθεσης πίστωσης.
2. Ανάθεση εκπόνησης μελέτης και σύνταξη τευχών δημοπράτησης του.....

Ο Γιώργος Βλαστός και φέτος στο τιμόνι του ΑΟ Πανναξιακού


Δυναμικά ξεκίνησε τη θητεία της η νέα διοίκηση του ΑΟ Πανναξιακού, αφού κατάφερε στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση να κλείσει το βασικότερο θέμα που υπήρχε στην ατζέντα, που δεν ήταν άλλο από αυτό του προπονητή.
Πανναξιακός και Γιώργος Βλαστός λοιπόν, θα πάνε χέρι-χέρι και στη νέα αγωνιστική περίοδο, τρίτη κατά σειρά, αφού οι συζητήσεις των δυο πλευρών τις προηγούμενες μέρες κατέληξαν τελικά σε συμφωνία.
Μια συμφωνία, που αποτελούσε λαϊκή απαίτηση, από το φίλαθλο κόσμο του νησιού, ο οποίος αναγνωρίζει τη....

ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ


Οι δήθεν «έκτακτες συνθήκες» που επέβαλαν τη λήψη «έκτακτων μέτρων» αποδεικνύονται στην πράξη μόνιμες φέρνοντας νέα άγρια μέτρα για το λαό και επίθεση χωρίς τέλος. Ετοιμάζεται νέα σφαγή και επιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, νέο χτύπημα στους ήδη πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, γοργή επέκταση των......

ΒΙΝΤΕΟ η Νάξος και η πατάτα της

ΔΕΙΤΕ :

Πανναξιακός ΑΟΝ: Ξεκινά την Δευτέρα το θερινό Basketball camp

PrintΞεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα το θερινό Basketball Camp, που θα διοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ και θα συγκεντρώσει δεκάδες ταλέντα και μπασκετόφιλους στα γήπεδα της Νάξου.
Το Camp που θα διαρκέσει από 8 Ιουλίου, έως τις 20 Αυγούστου, θα γίνει με κυριότερο σκοπό να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο, ενώ θα έχει και προπονητικό χαρακτήρα, με ατομική τεχνική βελτίωση και αρκετές ώρες προπόνησης.
Τεχνικός καθοδηγητής θα είναι ο προπονητής Γιάννης Μανιακουδάκης, ενώ ειδικές τεχνικές οδηγίες θα δώσουν παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλες Ελληνικές ομάδες, όπως είναι οι: Πολυτάρχου (ΑΕΚ), Τσιάρας (Άρης), Καράμπουλας (Κηφισιά), Κουμπούρας (Κολοσσός Ρόδου), Σιούτης (Κηφισιά).
Θα υπάρξουν τρεις ηλικιακές κατηγορίες που θα χωριστούν σε ισάριθμα 10ημερα προπονήσεων και αυτές θα είναι:
1ο group γεννηθέντες 1997-98-99 (8-19 Ιουλίου κλειστό....

O Χαρ. Κόκκινου για την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

 ΧΑΡ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ