slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

-Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης «Η ΕΕ καλεί την Τουρκία να εγκαταλείψει την πρόταση για λύση «δύο κρατών» στην Κύπρο και καταδικάζει απερίφραστα τις παράνομες ενέργειές της στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.»


 


 

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή την προσβλητική ανακοίνωση κατά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των εκλεγμένων μελών του από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είχε καταθέσει σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μία ανακοίνωση που είχε εκδοθεί αναφορικά με την Έκθεση Προόδου για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας που υπερψηφίστηκε πρόσφατα με συντριπτική πλειοψηφία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο .

Καπούνης στον Aegean Voice: «Στο χέρι του Υπουργού να δώσει λύση στα προβλήματά μας!».


 


Λεπτομέρειες για την, πολυαναμενόμενη, δια ζώσης συνάντησή του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά, έδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας στην εκπομπή Cyclades On Air του Aegean Voice 107.5.

Ο Δ. Καπούνης αναφέρθηκε ακόμη στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού μας καθώς και στα αιτήματα και στις προτάσεις προς τους αρμόδιους για την επίλυσή τους.

Ακούστε τις δηλώσεις του Δ. Καπούνη στον «αέρα» του Aegean Voice 107.5:

Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού και της Μίνας Γκάγκα σε Σύρο, Νάξο και Μύκονο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των νησιών


  Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα στις Κυκλάδες και περιόδευσαν μαζί στη Σύρο, στη Νάξο και στη Μύκονο. Η Αναπληρώτρια Υπουργός συνοδευόταν από το διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό.

   Η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στη συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά οι λύσεις για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του νησιού. Στη συνέχεια, η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και πραγματοποίησε σύσκεψη με στελέχη του Νοσοκομείου, με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη καθώς και φορείς, όπου κυρίαρχο θέμα στη συζήτηση ήταν η υποστελέχωση και η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε και στη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη στις 9 Ιουνίου, όπου ο Υπουργός εξήγγειλε μέτρα για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.