slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Γ. Χατζημάρκος: "Στον αγώνα του Δήμου Αμοργού και των κατοίκων της, η Περιφέρειά μας στέκεται έμπρακτα, φυσικός σύμμαχος και αρωγός"

Την Αμοργό επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, χθες, Δευτέρα, μετά την επίσκεψή του στη Δονούσα των Μικρών Κυκλάδων.  
Συνοδευόμενος από τον  Γιάννη Μαργαρίτη, Έπαρχο Νάξου - Αμοργού και Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών – Ακτοπλοΐας & Επικοινωνιών, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αμοργού, Νικόλαο Φωστιέρη, με τον οποίο είχε συνεργασία για τα ζητήματα του νησιού και ειδικότερα για τα έργα που έχει ανάγκη η Αμοργός.

Νάξος - ΕΑΣ: Κοπή πίτας και προσδοκίες για ένα καλύτερο 2019


Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, επέλεξε το κατάμεστο «Έναστρον» στο Γλινάδο και σε οικογενειακή ατμόσφαιρα για να κόψει τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της....  Το σύνολο (περίπου 140) των εργαζομένων έδωσε το παρών, αποδεικνύοντας ότι η ισχύς εν τη ενώσει, είναι το Moto που κάνει τη διαφορά και επιτρέπει στην ΕΑΣ να έχει για μία ακόμη χρονιά ανοδική πορεία, κάτι που παραδέχτηκε στην δήλωσή του, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Καπούνης... .