slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μητσοτάκης: Το παράλληλο πρόγραμμα αποδεικνύει ότι ζείτε σε παράλληλο σύμπαν



Κατά τη διάρκεια συζήτησης του παράλληλου προγράμματος στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης, τονίζοντας πως η κατάσταση της χώρας τους τελευταίους 14 μήνες έχει επιδεινωθεί δραματικά.
Σήμερα περισσότερο από όλους πλήττονται οι πιο

Ο Γ. Μαυραγάνης απαντά στα Λαζοπουλάκια


Με γραπτή δήλωση του ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, αναφερόμενος στη γραπτή απάντηση του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή και τα συνοδευτικά έγγραφα που διαβίβασε σε ερώτηση βουλευτών σχετικά με την «λίστα Μπόργιανς», τονίζει ότι σύμφωνα με τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, το 2012 δεν υπήρχαν πληροφορίες με βάση τις οποίες θα μπορούσε να εφαρμοσθεί η Οδηγία της ΕΕ για αυθόρμητη ανταλλαγή πληροφοριών.Παραπέμποντας σε συνημμένα της γραπτής δήλωσης του έγγραφα, ο κ. Μαυραγάνης, αναφέρει ότι

Κυριακή μέρα για περίπατο


Η 2η συνάντηση της ομάδας εθελοντών για τη συντήρηση των μονοπατιών είναι γεγονός. Θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και θα έχει ως σημείο αναφοράς το οροπέδιο της Τραγαίας με τη κάλυψη της διαδρομής Νο 5. Όπως αναφέρεται και στο σχετικό κάλεσμα «Αύριο, Κυριακή, η 2η Συνάντηση και διαδρομή της ομάδας εθελοντών για τη συντήρηση των μονοπατιών (επιλεγμένων Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος) στη Νάξο θα γίνει κανονικά εκτός αν βρέχει, οπότε θα αναβληθεί για την επόμενη Κυριακή. Αν ο καιρός είναι καλός, θα συναντηθούμε στις 10:30 στο Χαλκί. Όσοι επιθυμούν ας έχουν μαζί τους τα κατάλληλα για τον καθαρισμό των

Νομό-νομό οργώνει τη χώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης


Νομό-νομό οργώνει τη χώρα ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔΛευτέρης Αυγενάκης, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

‎Αυτό το Σαββατοκύριακο, παρά τα μπλόκα που έχουν αποκλείσει όλη τη χώρα, ο κ. Αυγενάκης βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Ήπειρο, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για την κοπή πίτας των ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Αρτας από όπου είναι και οι φωτογραφίες με την κατάμεστη από

«Γελοιότητες» απαντούν κύκλοι του Μπούρα για τις καταγγελίες Κοτζιά για τη λίστα Μπόργιανς



«Είναι γελοιότητες», απαντούν… κύκλοι του Κώστα Μπούρα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και στις καταγγελίες ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αρνηθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας Βάλτερ Μπόργιανς για να παραλάβει το CD με έλληνες φοροφυγάδες.
Ειδικότερα, κύκλοι του πρώην διευθυντή του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, αναφέρουν πως:

Κράξιμο από Βρούτση στη Βουλή για το "παράλληλο πρόγραμμα": Ψάχνω στο Ν/Σ τη 13η σύνταξη, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τις αυξήσεις μισθών και δεν τις βρίσκω

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Βρούτση σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Παράλληλο Πρόγραμμα, με επίκεντρο την διάταξη για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφαλίστων... η οποία ισχύει εδώ και 2 χρόνια απ' όταν ήταν Υπουργός ο Άδωνις!!!.

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Ξανθού που κατηγόρησε τη ΝΔ ότι διολισθαίνει στην

Το άδοξο τέλος ενός γελωτοποιού



Του Γιώργου Λακόπουλου
Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε μια ελεεινή αναφορά στη φυσική μειονεξία στην οποία περιήλθε, μετά από απόπειρα εναντίον του, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται μειωτικά στο Γερμανό πολιτικό. Δεν είναι ούτε ο πρώτος που το κάνει.
Πρόσωπα από τη ναζιστική Ακροδεξιά ως

Γ. Βρούτσης: "Αντί για γιατρούς και νοσηλευτές, διορίζουν (άρθρο 61) έμμισθους μηχανισμούς ημετερων σε ολα τα νοσοκομεία!"


Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του στον ακόλουθο σύνδεσμο: