slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εξελίξεις στον Πανναξιακό ΑΟΝ, κυκλοφόρησαν τα διαρκείας


Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πανναξιακού ΑΟΝ για τους αγώνες ανδρικού Μπάσκετ και γυναικείου βόλεϊ(Α1 ή Α2) για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι άνθρωποι της διοίκησης ελπίζουν πως ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και σε αυτό το κομμάτι και περιμένουν την φετινή σεζόν σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο να είναι γεμάτο.
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, υπάρχουν συζητήσεις με κάποια ονόματα και σε λίγες μέρες αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για να ξεκινήσουν έγκαιρα οι μεταγραφές των παικτριών που θα πλαισιώσουν την ομάδα.

Ο Γιάννης Μαχαιρίδης για τις πολιτικές εξελίξεις – «Οι πολιτικές δυνάμεις δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων». Παρέμβαση από την ΕΝΠΕ θα ζητήσει αύριο ο Περιφερειάρχης


Την ανησυχία και την απογοήτευσή του για την αδυναμία συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα εξέφρασε σήμερα από τη Ρόδο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Ρόδο.

«Εθελοντές… εργαζόμενοι καθαριότητας»


Η καταγγελία του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κατέδειξε ότι η Δημοτική Αρχή ανακάλυψε μία νέα σχέση εργασίας, αυτή του «Εθελοντή Εργαζομένου στον Τομέα Καθαριότητας». Η Δημοτική Αρχή, υποσχόμενη πρόσληψη στην επικείμενη Εργολαβία Καθαριότητας, εκμεταλλεύεται την αγωνία εύρεσης εργασίας συμπολιτών μας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανεπάρκειές της. Τα ερωτήματα είναι εύλογα:

ΑΣΠΕ:Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να σταματήσει την αντιπολυτεκνική της τακτική


Αθήνα, 16/6/2011
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
           
Δεν πέρασε ένας μήνας από την αναιτιολόγητη επίθεση της Υπουργού  Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου στη Βουλή, εναντίον της ΑΣΠΕ κατά τη συζήτηση του  ν/σ   που καταργούσε ουσιαστικά τις Μετεγγραφές των φοιτητών μας,  για να φανούν οι πραγματικές προθέσεις της,  που θέλει τα παιδιά των  πολυτέκνων να μη σπουδάζουν και ειδικότερα αυτά της επαρχίας να αποκλείονται από τις περισσότερες σχολές. Κατά τα άλλα ισχύει … το σύνθημα «πρώτα ο Μαθητής»!...

"ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ": Δηλώσεις βόμβα της Βασούλας Παπανδρέου στην ΚΟ

Πανικός έγινε πριν από λίγο στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η Βάσω Παπανδρέου πήρε το λόγο και έκανε τον Γιωργάκη φύλλο και φτερό!!!!
Διαβάστε τι είπε:

Aπάντηση ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην Τοπική Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων


          e-mail: laikisyspeirosinaxos@yahoo.gr
          Fax:2285041552
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Π.Κ. ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΝΑΞΟΥ

Η ανακοίνωση της Τοπικής Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων θα ήταν καλύτερα να έχει τον τίτλο «εθελοντισμός σε αντικατάσταση υποχρεώσεων των εκάστοτε Αρχών, τοπικών και κεντρικών, με μπόλικο αντικομμουνισμό λόγω έλλειψης επιχειρημάτων».
1. Το ότι ο εθελοντισμός είναι θεμελιώδης αρχή μιας συγκροτημένης κοινωνίας, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, είναι φαίνεται καινούρια φιλοσοφική προσέγγιση της ΤΠΚ Οικολόγων Πράσινων.
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο εθελοντισμός είναι μια κοινωνική αξία, που περικλείει μέσα της διάφορα χαρακτηριστικά, όπως η ανιδιοτέλεια, η θέληση προσφοράς, χωρίς την αναμονή κάποιου οφέλους υλικού ή ηθικού. Κι ότι σαν κοινωνική αξία που είναι αντανακλά την συγκροτημένη κοινωνία της συγκεκριμένης εποχής.   

Σαμαράς αποκαλύπτει τι συμφώνησε με τον ΓΑΠ

Αγκάθι στο λαιμό του κάθεται του Αντώνη το λαθρονομοσχέδιο για το οποίο ζήτησε από τον ΓΑΠ να το καταργήσει!!

Στο υπ. Άμυνας ο Παπακωνσταντίνου! Τελικά αν δεν πάμε από πτώχευση θα πάμε από εισβολή....

- Στην κυβέρνηση ο Βενιζέλος – γεφυρώθηκε το χάσμα
- Στο υπ. Άμυνας ο Παπακωνσταντίνου!!! ALERT!!!
- Στήριξη από όλους τους υπουργούς στον ΓΑΠ
- Φεύγουν οι κηπουροί
- Ανοικτό το δημοψήφισμα μαιμού για το Μεσοπρόθεσμο

ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ....ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ??


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhotQqROjkkXaLExghvqpDjlPW4FJI7g-KFXK-ggjfrhnTJg-FO_Q4vRD6Jss8liQSDqj-5gvr6znxhTVwEJLGlQfOttLKjKOsN1pgCkhJiVax9hx7R1MA4snTbSW2q8gMX0-O5XUKc9ZY/s1600/PAIDIKI_XARA_PAGALOS_PAPANDREOU.jpg

"Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα", όταν υπάρχουν ελικόπτερα… Αυτές οι λέξεις αντικατοπτρίζουν την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglvPJl76Frr8mUUeDSiFDNOpFxr1IdPKVd1bh63JptYTO59yhEUIjq6JI4M3-s6h29M59z8WjvrtWdUV4ebEOmHDmBVMX4Dh6kyTdyBa8jwTtQQXr9CBigRcu76r5-JjnnZF8wO788dtjP/s1600/%25CE%25A0%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25AD%25CE%25BF%25CF%2585+Gadget.jpg
Το ερώτημα είναι... οι υπόλοιποι βουλευτές έχουν τέτοια εναέρια μέσα;

Πολλαπλά πυρά κατά του Πρωθυπουργού από τη ΝΔ (Κεφαλογιάννης-Βρούτσης)


Σφοδρή κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση δέχθηκε η κυβέρνηση στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου, η οποία επεκτάθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις που απασχολούν από χθες την ελληνική πολιτική σκηνή.

Η ΝΔ χαρακτήρισε κύκνειο άσμα την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και εξαπέλυσε πυρά κατά του ίδιου του Πρωθυπουργού, με αφορμή το χθεσινοβραδινό ναυάγιο σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης, τον αναγγελθέντα ανασχηματισμό και τους σημερινούς κλυδωνισμούς στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Αμέσως μετά την ομιλία του ΥΠΟΙΚ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί η απογευματινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, καθώς «έχουμε σοβαρότερα θέματα να αντιμετωπίσουμε».

Ο Γιάννης Τραγάκης χαρακτήρισε «υπηρεσιακή» την κυβέρνηση και «υπηρεσιακό» τον Πρωθυπουργό. «Μόνος του ο κ. Πρωθυπουργός άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και δεν μπορεί πλέον να τους κλείσει. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι στιγμές είναι τραγικές, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο και μπροστά σε αυτό έχει τιμονιέρη έναν Πρωθυπουργό κατώτερο των περιστάσεων, που παραιτήθηκε, το μετάνιωσε και προχωρά σε πρόταση μομφής κατά της ίδιας του της κυβέρνησης», παρατήρησε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.

Για «κωλοτούμπα του Πρωθυπουργού», έκανε λόγο ο Θ. Καράογλου, υποστηρίζοντας πως ο Γ. Παπανδρέου προβαίνει σε μία απέλπιδα προσπάθεια να στήσει κυβέρνηση. Σχετικά με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα τόνισε ότι «αν ο υπουργός Οικονομικών επεδίωκε την συναίνεση, δεν θα το έφερνε σε ένα και μόνο άρθρο. Η λογική του «πάρ� το όπως είναι, αλλιώς καταψήφισέ το» μας οδηγεί μοιραία στην καταψήφιση», σημείωσε ο βουλευτής.

ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ




ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Την ημέρα που γιορτάζει τα γενέθλιά του ο Παπανδρέου διαλύεται το ΠαΣοΚ

Πόσες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η ζωή τελικά. Σήμερα ο Πρωθυπουργός γιορτάζει τα γενεθλιά του του Οσίου μνημονίου και ο Οσιος Μνημόνιος φώτισε τον Πρωθυπουργό μας και οδηγεί το κομμα του στη διάλυση και την Ελλάδα στα βράχια

Βόμβα Βάσω Παπανδρέου τώρα: Να γίνει Κοινοβουλευτική ομάδα με θέμα αρχηγού στο ΠαΣοΚ

Μόλις τώρα η Βάσω Παπανδρέου στο περιστύλιο της Βουλής δήλωσε¨Ζητώ την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας" και σε ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε ότι τι θέμα θα είναι και η αρχηγία του ΠαΣοΚ

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες .

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ παραιτούνται από λεπτό σε λεπτό.

Ετοιμάζονται άλλοι 4.

Θα προλάβει να κάνει ανασχηματισμό;



Σε έξαλλη κατάσταση είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν τον Παπακωνσταντίνου να μιλά ενώπιον της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής για το μεσοπρόθεσμο…
Βουλευτής μας είπε ότι το κλειδί της τύχης της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ το κρατά ο Ευ. Βενιζέλος ο οποίος αν δεν δεχτεί να μετάσχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, τότε…
Ο Παπανδρέου πάντως δεν πρέπει να έλαβε το μήνυμα. Πράγμα που δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση…! Έτσι, πληροφορίες θέλουν να σπάει το Υπουργείο Οικονομικών σε δυο, ένα εκ των οποίων θα αναλάβει ποιος; Μα ο Γ. Παπακωνσταντίνου…!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΝΑΣΙΩΚΑ


Έκτωρας Νασιώκας
Έπρεπε να είχαμε στηρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή είπε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που θύμισε πως τον Ιανουάριο του 2010 δανειζόμασταν μόλις μια μονάδα πάνω από την Γερμανία! Ακόμα ο Ε. Νασιώκας είπε πως ο ΓΑΠ , ΑΡΓΗΣΕ και αυτό που κάνει σήμερα έπρεπε να το κάνει την επομένη των εκλογών!

Οι δηλωσεις εγιναν στο Mega


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΑΣΙΩΚΑΣ.
ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΠ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ τώρα που ξεκίνησες...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ

Πολλές φορές ήμουν απέναντι από το Σαμαρά με την ανεκτικότητα που έδειχνε στο ΓΑΠ. Επιτέλους χθες ξεκίνησε.
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ.
ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ.
ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ



Επί του πιεστηρίου.

Μόλις παραιτήθηκε ο Φλωρίδης από τη βουλευτική του έδρα

Π.Α.ΜΕ. ΝΑΞΟΥ: Έδωσαν μια πρώτη ηχηρή απάντηση στην κυβέρνηση

Η γραμματεία Νάξου του Π.Α.ΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους, εργάτες και εργάτριες, αγρότες, συνταξιούχους, επαγγελματίες, νέους και νέες, που μαχητικά, αποφασιστικά συμμετείχαν στην απεργία και τη συγκέντρωση στη παραλία της Νάξου.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα


ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Για πρώτη φορά φέτος η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα πραγματοποιηθεί και στο νησί μας τη Νάξο.Οι εκδηλώσεις του δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής αποσκοπούν στο να προσφέρουν την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν με ίσες ευκαιρίες στο ευρύ κοινό και να ενώσουν καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική στιγμή: την Γιορτή της Μουσικής.