slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Νάξου, ευχαριστεί θερμότατα την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Νάξου,
σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών του, θερμότατα
ευχαριστεί την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.),
που το ενίσχυσαν οικονομικά, στη μνήμη του Μητροπολίτη
Ηλιουπόλεως και Θείρων κυρού Χρυσοστόμου, της Ειρήνης
Κονιτοπούλου-Λεγάκη και της Αγγελικής Γρατσία-Ζιούλη για

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Μ. Πρωτοψάλτη που έσωσε δεκάδες μετανάστες στο ναυάγιο των Κυθήρων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Μιχάλη Πρωτοψάλτη, κάτοικο των Κυθήρων και εθελοντή, ο οποίος με τις ηρωικές προσπάθειές του συνέβαλε καθοριστικά στη διάσωση 80 ανθρώπων από το ναυάγιο με τους μετανάστες στο νησί.



Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κ. Πρωτοψάλτη. Τόνισε δε οτι οι Έλληνες θα συνεχίζουν να σώζουν ανθρώπινες ζωές τις οποίες εκθέτουν σε κίνδυνο αδίστακτα κυκλώματα διακινητών.

Ο Μιχάλης Πρωτοψάλτης, είχε μιλήσει στην ΕΡΤ για τα όσα βίωσε στην προσπάθεια διάσωσης των ναυαγών το βράδυ της Τετάρτης (5/10) στα Κύθηρα.

Είδα μετανάστες να πέφτουν στον γκρεμό

«Σε ένα πατάρι στα βράχια βρίσκονταν στoιβαγμένοι 90 άνθρωποι. Καταφέραμε και βγάλαμε τους ογδόντα. Αν καθυστερούσαμε λίγο ακόμα, διότι ο κυματισμός ήταν πολύ μεγάλος, θα είχαν χαθεί περισσότεροι» είχε πει ο κ. Πρωτοψάλτης που κατάφερε με το περονοφόρο όχημα να διασώσει τους μετανάστες που πάλευαν γαντζωμένοι από τα απόκρυμνα βράχια.

«Κατεβάσαμε ένα σάκο και με αυτό τον τρόπο τους σώσαμε. Οι Αρχές του νησιού και οι κάτοικοι του νησιού σώσαμε όλο αυτό τον κόσμο. Αυτό πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους. Σώθηκαν ογδόντα άνθρωποι», είχε δήλωσε ο κ. Πρωτοψάλτης.

«Είδα ανθρώπους να χάνονται, να πέφτουν από τον γκρεμό και να πνίγονται» είπε στην ΕΡΤ ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφοντας τις απέλπιδες προσπάθειες των ναυαγών.

«Φέραμε σε αυτό το σημείο ένα μεγάλο γερανό με φορτηγό, δέσαμε ένα σάκο (big bag) όπου βάζουμε οικοδομικά υλικά και με μακριούς ιμάντες τον κατεβάζαμε κάτω. Έμπαινε μέσα στον σάκο ένας ή δυο (ναυαγοί) αναλόγως με πώς ήταν το κύμα, ανεβάζαμε τον σάκο και τους βγάζαμε στην επιφάνεια», περιέγραψε τη διαδικασία απεγκλωβισμού του κόσμου από τα βράχια.


Χυδαία επίθεση Γ. Τσίπρα σε αρθρογράφο των Financial Times: «Παίρνει λεφτά από την κυβέρνηση ή ναρκωτικά» - Η απάντηση της ΝΔ (βίντεο)


Πυρά κατά του Γιώργου Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ μετά το σχόλιό του για δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτήριζε την Ελλάδα ως σύγχρονο οικονομικό θαύμα. Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά.
«Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά, χαρακτηρίζει άρθρο μιας από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, ως πληρωμένο από την Κυβέρνηση ή/και αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών!» επισημαίνει η

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

C:\Users\User\Documents\Λουκία\Εμπορικός Σύλλογος Τήνου\6}  Λογότυπα Εμπορικού Συλλόγου Τήνου\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝΟΥ\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.pdf (2).jpg

Η "Λευκή Νύχτα" επιστρέφει στην Τήνο και έχει αρχίσει ήδη να διοργανώνεται από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και με μεγάλο χορηγό την FAST FERRIES.


Η "Λευκή Νύχτα" θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022,  Ήδη ο Σύλλογος έχει αποφασίσει  για τα δρώμενα - εκπλήξεις που θα γίνουν εκείνη την βραδιά, ώστε μικροί και μεγάλοι να νιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων με απώτερο σκοπό να στηρίξουν και να τονώσουν την τοπική αγορά με τις αγορές τους.

NOMIKEIA 2022 - 3η και τελευταία μέρα

Τα LINK της τρίτης ς ημέρας ου τουρνουά ΝΟΜΙΚΕΙΑ 2022 για να τα χρησιμοποιήσετε όπου εσείς νομίζετε.

Σημειώνω ότι μετά το τέλος του 2ου αγώνα θα πραγματοποιηθεί και η τελετή λήξης του τουρνουά η οποία και θα μεταδοθεί ζωντανά.
1ος αγώνας

«ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»😜😜Bloomberg: Η Ευρώπη επιστρέφει στην ξυλόσομπα- “Ενεργειακός πανικός” σε πολλές χώρες- Εκτοξεύεται η τιμή του πέλλετ σε Γερμανία, Γαλλία- Στην Πολωνία καίνε ακόμα και σκουπίδια

Το Bloomberg ερευνά την κατάσταση στην οποία περιέρχεται η Ευρώπη ενόψει ενός δύσκολου και “παγωμένου” ενεργειακού χειμώνα και διαπιστώνει πως πολλές χώρες επιστρέφουν στον “μεσαίωνα” της ξυλόσομπας, ενώ η τιμή του πέλλετ εκτοξεύεται στα ύψη καθώς οι άνθρωποι αναζητούν οικονομικότερες λύσεις.