slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυκλαδική Έκθεση στο Βυζαντινό Μουσείο Αθηνών

Έργα βελτίωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου Νάξου, προϋπολογισμού 710.910 ευρώ, προκηρύσσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη,  Γιώργου Χατζημάρκου,  η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμούς για την ανάδειξη αναδόχων κατασκευής έργων βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Νάξου, συνολικού  προϋπολογισμού δημοπράτησης 710.910 ευρώ.

Ειδικότερα, το έργο  «Βελτίωση – Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νάξου» συνολικού προϋπολογισμού 630.000 ευρώ, αφορά σε παρεμβάσεις στα πλέον επικίνδυνα τμήματα του οδικού δικτύου του νησιού, που έχουν υποστεί φθορές λόγω της αύξησης της κίνησης των οχημάτων βαρέως τύπου, για την βελτίωση, συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών.

Έργα βελτίωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου Νάξου, προϋπολογισμού 710.910 ευρώ, προκηρύσσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Με απόφαση του Περιφερειάρχη,  Γιώργου Χατζημάρκου,  η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμούς για την ανάδειξη αναδόχων κατασκευής έργων βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο της Νάξου, συνολικού  προϋπολογισμού δημοπράτησης 710.910 ευρώ.

Ειδικότερα, το έργο  «Βελτίωση – Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νάξου» συνολικού προϋπολογισμού 630.000 ευρώ, αφορά σε παρεμβάσεις στα πλέον επικίνδυνα τμήματα του οδικού δικτύου του νησιού, που έχουν υποστεί φθορές λόγω της αύξησης της κίνησης των οχημάτων βαρέως τύπου, για την βελτίωση, συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών.

Στις 03/12/2017 στην αίθουσα του Συλλόγου οι εκλογές του Σύλλογου Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΔΙΩΤΩΝ-ΜΕΣΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ.
Φαιδριάδων 121, Άνω Κυψέλη
Οι
Η μεγάλη συμμετοχή των συγχωριανών μας στις Εκλογές θα είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη, τόσο πιο δυναμικό νέο Δ.Σ. θα εκλεγεί από αυτές. Σας περιμένουμε.
εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων Ο.ΝΑ.Σ. θα πραγματοποιηθούν στις 03/12/2017 στην αίθουσα του Συλλόγου μας, Φαιδριάδων 121, Άνω Κυψέλη.
Υποψήφιοι για το Δ.Σ.

Ο Μανώλης Μουστάκας επανεξελέγη και πάλι πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου.

Μετά τις εκλογές της 19ης Νοεμβρίου το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου, πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου όπου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 

Γιατρό ειδικότητας βιοπαθολογίας που στοχεύει στη βελτίωση του τμήματος αιμοδοσίας αποκτά το νοσοκομείο Νάξου.

Σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ Όλγας Ιορδανίδου, εγκρίνεται η πρόσληψη του ιατρού Ζαλάβρα Νικόλαου, ειδικότητας βιοπαθολογίας, ως επικουρικού ιατρού για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Η διάρκεια της σύμβασης του γιατρού είναι τριανταέξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο ιατρός εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών θα παρουσιασθεί στο νοσοκομείο της Νάξου για ανάληψη υπηρεσίας.