slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Ομιλία με καλεσμένο τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά στη ΝάξοΤο Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 18:00 στην OCEAN διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :
«Τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου της Εστίασης και της Μικρομεσαίας επιχείρησης».
Ομιλητής θα είναι ο κ. Γιώργος Καββαθάς πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) και της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων).
Ενδεικτικά η ενημέρωση θα αναπτυχθεί σε θέματα όπως:
Ø   ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ :ΕΥΕΔ (ΑΕΠΙ)-AYTOΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-GEA
Ø    ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ø    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ
Ø   ΕΣΠΑ
Ø    ΕΛΕΓΧΟΙ -ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Στην εκδήλωση θα προηγηθούν βραβεύσεις. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για τους επαγγελματίες να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο και να πάρουν απαντήσεις στις απορίες τους
Το Δ.Σ

Μανώλης Γλυνός: Σοβαρές οι ευθύνες του κ. Χατζημάρκου για τη γέφυρα της Κρεμαστής

Πέντε χρόνια μετά και το έργο "σημαία" της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου από την παράταξη του κ. Χατζημάρκου  παραμένει ακόμα σε επίπεδο σχεδιασμού και πλημμυρίζει σε κάθε νεροποντή.

Η υγεία είναι λαϊκό δικαίωμα και πρέπει να παρέχεται δωρεάν από το κράτος.


Με αφορμή τη διακοπή της επιχορήγησης από την  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ναξου προς το ίδρυμα στήριξης του Νοσοκομείου- Κ.Υ Νάξου για την λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, επιβεβαιώνεται η θέση μας για τον χαρακτήρα του συστήματος υγείας και ότι δεν αντιμετωπίζονται τόσο σοβαρά ζητήματα  με αποσπασματικές λύσεις και χορηγούς.

Σε ΦΕΚ πως θα ξεχωρίζουν οι 4 διαφορετικές κάλπες και τα αντίστοιχα παραβάν

Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε την 5η Απριλίου (Φ.Ε.Κ. Β’ 1150) καθόρισε τις 4 διαφορετικές αφίσες που θα επικολλώνται στις 4 επιμέρους κάλπες και τα αντίστοιχα παραβάν κατά τις εκλογικές διαδικασίες της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των Δημοτικών,των Κοινοτικών και Περιφερειακών Αρχών.
Μωβ χρώμα για τις Ευρωεκλογές, κίτρινο για τις Δημοτικές, πορτοκαλί για τις Κοινοτικές και γαλάζιο για τις Περιφερειακές.

Αναλυτικότερα, ο Υπουργός Εσωτερικών αποφάσισε:

Η Βασιλική Μακρή από τους Λειψούς, υποψήφια με τον Γιώργο ΧατζημάρκοΤην  υποψηφιότητα της Βασιλικής Μακρή  δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  καλωσορίζει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο".

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της  να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, αναφέρει:

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Λ.Τ. Νάξου


Προς : Τακτικά μέλη  του Δ.Σ. του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Νάξου

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου   την Παρασκευή  12 Απριλίου     2019  και ώρα  11:00 πμ   σε τακτική  συνεδρίαση   ,  για να συζητήσουμε τα κάτωθι θέματα :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έργα προστασίας της παράκτιας ζώνης Καμαρίου Σαντορίνης

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση ένταξης των έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020”, με προϋπολογισμό 1,8 εκατ. ευρώ

Γ. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιώργος Υψηλάντης: Δεύτερη αφιέρωση στην γνωστή παρέα!

Αγαπητοί φίλοι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, προφανώς τώρα που σας τέλειωσαν τα Led, δεν ξέρετε τι να κάνετε τη λάσπη που σας περίσσεψε. Εντάξει φίλοι μου. Αφού επιμένετε, εγώ εδώ είμαι. Σας έχω!

Σας είπα ήδη ότι επιλέγω τους συνομιλητές μου. Για να μην προσβάλλω άλλο τα είδη του ζωικού βασιλείου, επαναλαμβάνω ότι δεν συζητώ με όσους δεν έχουν πρόσωπο, ονοματεπώνυμο και υπογραφή για να αναλάβουν την ευθύνη των συκοφαντιών τους.

Νεο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τριπόδων


Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΚατόπιν απαρτίας των εκλεχθέντων και συνακόλουθης συνεδριάσεως την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο είναι ιεραρχικά: