slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΤΡΟΠΗ - ΑΘΛΙΟΣ σχολιασμός από τον ΑΣΤΥΝΟΜΟ Μπεκα Δημήτρη Παπαδημούλου για το δυστύχημα Μαυρίκου

Πριν ακόμη αποφανθούν οι αρχές για το τι συνέβη ο κ. Παπαδημούλης  προέτρεξε να βγάλει συμπεράσματα και να δώσει ερμηνείες.
Γράφει σε ανάρτησή του στο twitter και στο fb:

Γιάννης Βρούτσης:Ψευδοδημοκράτες και Σκοταδιστές! Κρύβουν σκόπιμα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις μειώσεις που έφεραν στο ασφαλιστικό

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, θέλουν να γνωρίζουν ποιοι θίγονται και πόσο από τις επώδυνες μειώσεις που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ασφαλιστικό, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας αποκρύπτει σκοπίμως τα στοιχεία.
Την 1η Ιουνίου 2013, μετά από μεγάλες προσπάθειες κατακτήσαμε και υλοποιήσαμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην κοινωνική ασφάλιση. Το σύστημα ΗΛΙΟΣ χαρτογράφησε με ακρίβεια cent, όλες τις σκοτεινές και γκρίζες πλευρές του ασφαλιστικού που μέχρι τότε παρέμεναν άγνωστες.

Ποτάμι: Νέο χτύπημα για τον Σπίρτζη. Χρήστο, κουράγιο…



Ειρωνική ανακοίνωση από το Ποτάμι για τις δηλώσεις Σπίρτζη πως το Ελληνικό πουλήθηκε σε αντίτιμο μικρότερο της αξίας του.

Αναλυτικά:

Σε κρίση ειλικρίνειας ο Καμμένος παραδέχεται οτι ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί το 2031!

Αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας δήλωσε ο υπουργός Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων είπε πως «η χώρα απελευθερώνεται από το ζυγό. Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης. Από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες. Η οικονομία θα βελτιωθεί». Βέβαια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πριν λίγο καιρό υποσχόταν πως το Πάσχα θα βγούμε από το Μνημόνιο
Κάλεσε όλους να σταματήσουν τα.....

Αυτοψία στα παρατηρητήρια και στους δασικούς δρόμους της Φιλερήμου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο


 Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μετέβη στη δασική έκταση της Φιλερήμου προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση των δασικών δρόμων και τα παρατηρητήρια της περιοχής. Συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που βρίσκεται σε μόνιμη επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και αντάλλαξε απόψεις για την προστασία του δάσους.
Ο κ. Χ. Κόκκινος -προ ημερών- ζήτησε με έγγραφό του την επίσπευση και ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στους δασικούς δρόμους από

Γ. Χατζημάρκος: «Η κοινωνία οφείλει να αφυπνισθεί και να αναλάβει τις ευθύνες της»



Το ζήτημα των νησιών, δεν είναι πλέον οικονομικό, καθώς  λαμβάνει διαστάσεις εθνικού κινδύνου


Την διάσταση των εθνικών κινδύνων που συνεπάγεται  ο μετά μανίας διωγμός των νησιών, αλλά και την ανάγκη αφύπνισης της νησιωτικής κοινωνίας  και ανάληψης της ευθύνης που της αναλογεί, ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Με «φουλ» ναυαγοσωστική κάλυψη οι παραλίες της Μυκόνου



Ο Δήμος Μυκόνου, όπως και πέρυσι, ολοκλήρωσε έγκαιρα τον διαγωνισμό για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του νησιού μας και ήδη από την 1ηΙουνίου έχουν εγκατασταθεί οι ναυαγοσώστες σε όλες τις παραλίες και θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους έως και 15 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των παραλιών που έχουν την κάλυψη, με δαπάνη του Δήμου, φτάνει το συνολικό αριθμό των δώδεκα (12) παραλιών. Οι παραλίες που έχουν ναυαγοσωστική κάλυψη είναι οι εξής κάτωθι:

Μια γυναίκα διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας


«“Θέλω τον κύριο διοικητή”, λένε οι πολίτες που έρχονται στο αστυνομικό τμήμα “Παρακαλώ, η ίδια”, απαντά και αυτοί επιφυλακτικοί επιμένουν! Φεύγοντας καταλαβαίνουν ότι μπορεί κάλλιστα και μια γυναίκα να αντεπεξέρχεται στα καθήκοντα και τις ευθύνες του…

Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου


Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου ανακοινώνει τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών , οι οποίες  διεξήχθηκαν στα γραφεία του, στις 5 Ιουνίου 2016 ημέρα Κυριακή, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου.
 Για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης και Ελεκτικής Επιτροπής βρέθηκαν 330 ψηφοδέλτια εκ των οποίων έγκυρα 323 και 4 άκυρα και 3 λευκά.
 Αναλυτικά οι σταυροί προτίμησης ανά συνδυασμό
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο ο Συνδυασμός «Ενωμένο Ναξιακό Εμπόριο» έλαβε 196 ψήφους και εκλέγει 6 μέλη.
 δυασμός: ΕΝΩΜΕΝΟ ΝΑΞΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Για το Δ.Σ. εκλέγονται οι κάτωθι: