slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Τσίπρας, η αδιαφορία για τη δημόσια υγεία και ο «αγώνας» για εκλογική επιβίωση

Του  Χρήστου  Υφαντή 
Καρφάκι δεν του καίγεται του κ. Αλέξη Τσίπρα (και της κομματικής του συνομοταξίας) για τη δημόσια υγεία. Ποτέ δεν ασχολήθηκε με το «άθλημα», αντίθετα έκανε (και κάνει) ό,τι περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει πως η πανδημία θα συνεχίσει να απειλεί ζωές και την κοινωνική συνοχή και ότι στο βωμό του τακτικισμού του είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα, αρκεί να εξυπηρετηθεί η βασική του στόχευση, η εκλογική του επιβίωση.

Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης τα νέα μέτρα

Για χρονική επίσπευση των μέτρων μίλησε ο Γιάννης Οικονόμου σε συνέντευξη του στον Σκάι σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχύσουν από αύριο το πρωί…
Βασικά σημεία από τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη Μαρία Αναστασοπούλου

Η μεγάλη έκρηξη κρουσμάτων αλλάζει τα δεδομένα
Πιθανολογώ ότι η Επιτροπή, στη συνεδρίασή της το μεσημέρι, θα μας εισηγηθεί τη χρονική επίσπευση των μέτρων, που θα ίσχυαν από τη Δευτέρα και

Κοροναϊός: Ακόμη πιο ψηλά σήμερα αναμένονται πάνω από 25.000 κρούσματα - «Μαύρο» ρεκόρ και στο δείκτη θετικότητας


Βασίλης Βενιζέλος
Αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο από 300%«Μαύρο ρεκόρ» κρουσμάτων αναμένεται και σήμερα μετά τη χθεσινή ψυχρολουσία των 21.657 νέων μολύνσεων
Ειδικότερα για σήμερα περιμένουμε ίσως και περισσότερα από 25.000 ημερήσια νέα καταγεγραμμένα κρούσματα του νέου κοροναϊου από τόν Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.
Συγκεκριμένα, ο δείκτης θετικοτητας αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο από 300% και να φτάσει από 1,62% πάνω από το 4%, ενώ αναμένεται να διενεργηθούν περισσότερα από 340.000 τέστ.

Δήμος Νάξου και Μ. Κυκλάδων: Υποδομή Γεωχωρικών Πληροφοριών (GIS)

Ο Δήμος Νάξου και Μ. Κυκλάδων έχει θέσει ως προτεραιότητα και βασικό άξονα του σχεδιασμού του τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο πλαίσιο αυτό, επενδύει διαρκώς σε ψηφιακές τεχνολογίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα των Δημοτών, βελτιώνουν τη διοικητική του ικανότητα και υπηρετούν τη διαφάνεια και την εξωστρέφεια.

Πολύ σημαντικό τμήμα των παρεχόμενων από το

Βασίλης Βρούτσης προϋπολογισμός καθαρά για ψηφοθηρικούς σκοπούς, "τσιμεντοστρώσεις" και εξυπηρετήσεις φίλων σας επιχειρηματιών

Στην τοποθέτηση του στην συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί του προϋπολογισμού ο επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας Νάξου & Μ. Κυκλάδων Βασίλης Βρούτσης δήλωσε οτι ακόμα και για τον εξηλεκτρισμό των αγροτικών περιοχών, έχετε προϋπολογίσει 1 ευρώ, καθώς αντί να αποτελεί προϊόν μελέτης και σχεδιασμό ανάπτυξης, όπως σας ζητάμε, τον χρησιμοποιείτε καθαρά για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Το ίδιο σκεπτικό και για την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας την οποία δεν συμπεριλαμβάνετε καν, αφού θα την προσθέσετε αργότερα σε κάποια αναμόρφωση. Ο κωδικός "τσιμεντοστρώσεις" δεν έχει στόχο μερικές δεκάδες ψήφους. Έχει στόχο πολλές εκατοντάδες. «Η τσιμεντόστρωση βγάζει δήμαρχο». Οι πελάτες διψούν για τσιμέντο και είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλές ψήφους σε όποιον τον ρίξει στο δρόμο μπροστά από την εκτός ορίων οικισμού εξοχική ή την κύρια κατοικία ή την επιχείρηση. Ο μοναδικός δρόμος που ασφαλτοστρώθηκε τα τελευταία 11 χρόνια ως δήθεν αγροτικός έγινε μόνον κατ’ επίφαση για αγροτικούς σκοπούς, αφού ως επί το πλείστον εξυπηρετεί εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία και ταβέρνες και ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έγινε επειδή το ζήτησαν αγρότες, αλλά φίλοι σας επιχειρηματίες. Η απόλυτη υποκρισία. Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση :

Στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλαδας (ΕΝ.Π.Ε.) ο Χαράλαμπος Κόκκινος. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι οικονομικές πράξεις Ιουλίου - Αυγούστου 2021.




Συνεδρίασε-για τελευταία φορά το 2021- παρουσία και των πέντε (5) μελών του στις 20.12.21 το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε. στο οποίο συμμετέχει με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου " και Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

"Γευμάτα Αγάπης" απο την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου

 εμπορικοσ κεφαλιδα-δοκιμη2.JPG



Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου σε συνεργασία με την Ιερά ΜητρόποληΟ Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων για τη συνεργασία τους.
Καλάθια συλλογής θα βρείτε στα παρακάτω σούπερ μάρκετς (αλφαβητικά) Βασαλάκης Μάρκετς, Βρούτσης Μάρκετ (Φιλότι), Κουτελιέρης Μάρκετς, Παντελιάς Μάρκετ, SYNKA Μάρκετς.Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους μια καλύτερη χρονιά με υγεία, αγάπη και επαγγελματικές επιτυχίες σε όλους!

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ